Şimdi Ara

Ω | GOD OF WAR | PS4 ANA KONU | GOTY 2018 | Ω (805. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16.390
Cevap
96
Favori
699.911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 803804805806807
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SW4RTHY

Slim ile Pro arasında grafiksel anlamda çok fark var mı?
    Elime pro geçti , grafiği daha iyiyse bir kez daha bitirmek istiyorum şaheseri.
    4K hdr destekleyen bir tv varsa,normal ps4'e göre inanılmaz keyif alırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: NECO ksk

4K hdr destekleyen bir tv varsa,normal ps4'e göre inanılmaz keyif alırsın

Alıntıları Göster
    Malesef yok hocam, ama performans modu diye bir şey varmış sanırım, 1080p de 60fps özelliği
  • Arkadaşlar, alıcağım diyip hep ertelediğim God Of War hâlâ alınır mı sizce?
    Oyunu az çok biliyorum ama Endonezya PSN inde de 60 TL civarı bir fiyata düşmüş. Sizce hâlâ alınıp oynanır mı yoksa daha yeni nesil bir oyun mu tercih etmeliyim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sormanız hata ve ertelemeyin alın artık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cRu5h3r kullanıcısına yanıt
    GoW için yeni nesil bi oyun desek yanlış olmaz Bu oyun yerine alabileceğiniz daha iyi oyun şu dönem yoktur, alın oynayın efsaneyi

• cRu5h3r kullanıcısına yanıt
    Bu oyunlar zaten yeni nesili ayağımıza getiren oyunlar hocam çok geç kalmışsın Rdr 2,tlou part 2,god of war bunlar yeni nesili ucundan bizlere gösterdi düşünme al oyna :)

• Dark Saga kullanıcısına yanıt
    God Of War severlerin olduğu bir grupta bu soruyu sormam ve o kadar exclusive oyun oynayıp God Of War oynamam gerçekten hata galiba

Teşekkür ederim cevap için. İyi forumlar

• çikko kullanıcısına yanıt
    Alacağım hocam teşekkür ederim. İyi forumlar

• fatihsar kullanıcısına yanıt
    RDR 2, TLOU vs. Oynamıştım hocam ama bir türlü God Of War a fırsat bulamadım. Sürekli erteledim. Sanırım zamanı geldi artık.

Teşekkür ederim. İyi forumlar

• God of War: Fallen God diye bir çizgi roman çıkacaktı. ne oldu acaba çıktı mı? internette pek kesin bişey yok.

• Merhaba, nifhleim turunda takılıp kaldım nasıl bir yol izlemeliyim?

• aragorn34 kullanıcısına yanıt
    Sise her girişinde yavaş yavaş ilerleyip ölmeden toplayabildiğin kadar ganimeti toplayıp çıkmaya bak.
    Bu şekilde girişte cücenin sattığı sise karşı dayanımını artıran seti dizebilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: zepharoth

Sise her girişinde yavaş yavaş ilerleyip ölmeden toplayabildiğin kadar ganimeti toplayıp çıkmaya bak.
    Bu şekilde girişte cücenin sattığı sise karşı dayanımını artıran seti dizebilirsin.
    Sisleri cüceye mi satacam hocam?

• aragorn34 kullanıcısına yanıt
    Oradan neler topladığımızı unuttum, oynayalı baya oldu ama cücenin dükkanına girince her bir eşya için gerekenleri listeliyor oradan kontrol edebilirsin, seti aldıktan sonra yükseltmek için gereken malzemeleri de sis diyarından topluyorsun

• Devamı umarım en kısa zsmanda duyurulur

• Bi ben bitiremeden sattım şu oyunu galiba:) beğenmemiştim “gel oğlum git oğlum dur oğlum” bir kaç bölüm sonra bu nasıl gow diyip oyunu bitirmeden sattım. Şimdi bölüme girdim özendirdiniz ucuzken alıp 1 şans daha vericem.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ike

Bi ben bitiremeden sattım şu oyunu galiba:) beğenmemiştim “gel oğlum git oğlum dur oğlum” bir kaç bölüm sonra bu nasıl gow diyip oyunu bitirmeden sattım. Şimdi bölüme girdim özendirdiniz ucuzken alıp 1 şans daha vericem.
    Yalniz "gel oglum git oglum dur oglum" oyun ucuzlayinca degismiyor onu soyleyekte bosuna gaza gelip gaz kacagi yapma.
  • Oyunda silahlar kısmında kalkan seçeneği yok farklı kalkanlar seçmek istiyorum ama bi türlü seçemedim yenidenmi oynamak gerekiyo açabilmek için

• God of war whatsapp grubu kursanız hem çok katılan olur gruba

• yasinbjk1903 kullanıcısına yanıt
    Hatırladığım kadarıyla oyunda fazla bir kalkan seçeneği yoktu.
    Ön siparişle aldığım için gelen 3-4 kalkan dışında bir tane de give me god of war zorluğunda (en yüksek zorluk) bitirince kazanılan bir kalkan hatırlıyorum, belki ng+’ta başka kalkanlar alınabiliyordur fakat ben bilmiyorum, bilgisi olan arkadaşlar paylaşabilir.

• 
Sayfa: önceki 803804805806807
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.