Şimdi Ara

God of War Ragnarok PC sürümü doğrulanmış olabilir: İşte muhtemel tarih

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • God of War Ragnarok PC sürümü doğrulanmış olabilir: İşte muhtemel tarih
    PC oyuncularının uzun süredir beklediği haber, nihayet ufukta görünmeye başladı. God of War Ragnarok PC versiyonunun bu ay içinde duyurulması bekleniyor. Üstelik bu bilgi güvenilir bir kaynaktan geliyor. 

PC sürümü ''çok yakında'' tanıtılacak

Bildiğiniz gibi God of War Ragnarok bir süredir PC'ye adım atacağı konuşuluyor. Hatta oyunun Horizon Forbidden West ve Ghost of Tsushima gibi diğer Sony oyunlarıyla birlikte çıkış yapacağı aktarılmıştı. Ancak resmi bir duyuru halen yapılmış değil. X üzerinde yaptığı paylaşımda ise 'Billbil-kun', God of War Ragnarok PC sürümünün ''çok yakında'' duyurulacağını yineledi.

Ayrıca Bkz.PS Plus Extra ve Premium kataloğuna eklenecek oyunlar açıklandı

Üstelik bu bilgi, yaklaşmakta olan bir State of Play etkinliğine yönelik sızıntılarla da anlam kazandı. Üstelik bu etkinliğin Mayıs sonuna kadar düzenlenmesi bekleniyor. God of War Ragnarok için belirtilen çıkış tarihi ise, muhtemelen 2025'in ilk çeyreği olacak.

Bilmeyenler için 'Billbil-kun', PS Plus ve Game Pass oyunları başta olmak üzere Sony özelinde güvenilir bir geçmişe sahip. Dolayısıyla sızıntının doğruluk payı taşıması muhtemel. Hatırlamak gerekirse God of War Ragnarok 2022 yılının Kasım ayında PlayStation 5 ve PlayStation 4 kullanıcıları ile buluştu. Geçtiğimiz yıl ise, eleştirmenlerden olumlu notlar alan Valhalla genişleme paketine kavuştu. 

Kaynak:

• Bir babayiğit eski God of War'ları "miç etmeden" remake yapsa da gerçek GoW oynasak

Kafa patlatsak, karın deşsek, göz çıkarıp, kan banyosu yapsak :)

Tüküreceğim bu çıtkırıldım sün eppe milenyum nesli için hadım edilen, östrojen basılan her şeye :)

Hırsızlığı bile çocukluğa bağlayan o çocuk gelişimi saçmalığını icat edenin. Onlar yüzünden her şey sansür edilir oldu, her iş zevksiz zevksiz ürün doldu
  • Bir babayiğit eski God of War'ları "miç etmeden" remake yapsa da gerçek GoW oynasak

Kafa patlatsak, karın deşsek, göz çıkarıp, kan banyosu yapsak :)

Tüküreceğim bu çıtkırıldım sün eppe milenyum nesli için hadım edilen, östrojen basılan her şeye :)

Hırsızlığı bile çocukluğa bağlayan o çocuk gelişimi saçmalığını icat edenin. Onlar yüzünden her şey sansür edilir oldu, her iş zevksiz zevksiz ürün doldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doruhüso -- 29 Mayıs 2024; 16:45:7 >
  • EN beklediğim oyun pc .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huseyincarnege -- 29 Mayıs 2024; 16:45:35 >
  • Millet bıkana kadar oynamıştır bunu.

• Harbiden çöp bu son 2 oyun, ilk 3 oyunun remake'i lazım. Z kuşağının hiçbir halttan anladığı yok, reklamını iyi yaptığınız müddetçe her türlü şeyi satabilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • God of Soy
    God of Cuck

• Adamların biri çöp der koskoca Santa Monica oyununa diğeri senaryoya 50 kulp uydurur yok 50 sene önceki oyun gibi olsun ister şuan hangi oyun ürün eskide olduğu gibi aynı sekilde devam ediyor ? FIFA aynı FIFA AC serileri aynı seri tüm oyunlar kısır döngüye dönmüş durumda adamlar exlusive oyuna çöp diyor ayakta alkisliyorum vallahi 👏🏼👏🏼

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.