Şimdi Ara

GOD OF WAR: RAGNAROK | PS4/PS5 | TÜRKÇE DİL DESTEĞİ | 9 KASIM 2022 (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9.429
Cevap
106
Favori
462.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Daha ne yapsınlar PS4'e Horizon ve Spider Man Miles Morales geliyor işte.

God of War 2 sadece PS5'e çıksın ki yeni nesili görelim, oyun Mart-Nisan 2022'de çıkacaktır zaten o zamana kadar PS4 tarih olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence ps5 e çıksın oyun birazda konsolun gücünü görelim.

• Ben oyunun adının Ragnarök olduğunu görünce bunun son oyun olacağını düşündüm. Çünkü Ragnarök İskandinav mitolojisindeki kıyamet oluyor ve Thor, Odin vs ölüyor. Yani bu oyunda en üst düzey tanrıları öldürüp kıyametlerini yaşatacağız diye tahmin ediyorum. Yanlış mı düşünüyorum acaba? Bu seri belki de bir önceki gibi bir üçleme olmayacak. İki oyunda bitecek hikaye belki de.

• dinamik 4k ve 60hz cok kafi gidecek bu oyuna

• Santa Monica aynı anda iki proje üzerinde çalışıyor gibi, sürekli iş ilanı açılıp her alanda tecrübeli insanları alıyorlar.
    Bu gidişle Sony'nin en büyük stüdyosu olacak.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jungleboogie92

Ben oyunun adının Ragnarök olduğunu görünce bunun son oyun olacağını düşündüm. Çünkü Ragnarök İskandinav mitolojisindeki kıyamet oluyor ve Thor, Odin vs ölüyor. Yani bu oyunda en üst düzey tanrıları öldürüp kıyametlerini yaşatacağız diye tahmin ediyorum. Yanlış mı düşünüyorum acaba? Bu seri belki de bir önceki gibi bir üçleme olmayacak. İki oyunda bitecek hikaye belki de.

thor ile odini aynı oyunda öldürttürmezler odini 3. oyuna saklarlar..

• God of War Devam oyunu için heyecanlandıran açıklama :)

Sami @ Unleash the Hype :

"Playing God of War 2018 feels surreal now. Back then I never ever thought I would be in game development in any form.

We're working on something special and crazy.. it's time to get ready for GOTY 2021."

Çeviridir :

God of War 2018 oynamak artık gerçeküstü hissettiriyor. O zamanlar, herhangi bir şekilde oyun geliştirmede olacağımı hiç düşünmemiştim.

Özel ve çılgın bir şey üzerinde çalışıyoruz .. GOTY 2021'e hazırlanmanın zamanı geldi.

• Hocam bu arada bu fakemiş herhalde bu kişinin santa monica da çalışmadığını hep bu tarz tweetler attığını yazan birkaç tweet gördüm

• Olabilir hocam bende 1-2 yerde görmüştüm yabancı forumlarda ama doğruluk payı var mı yok mu emin olamadım.

@Stewie_Griff

• Ben bu oyunun 2021'de çıkacağını düşünmüyorum.

Hem belirsiz pandemi süreci hem de bu kadar kısa sürede büyük bir oyunu seneye yetiştirebileceklerini sanmıyorum.

Nisan 2022 at fava bekle.

• burocker86 kullanıcısına yanıt
    Bende aynı şekilde düşünüyorum.
    Hemde daha çok cihaz satmasını bekler Sony, yanına da gow için cihaz alanları ekledi mi gelsin son oyunun parası

• Umarım bu yeni konsepti 2. oyunla noktalarlar. Eğer pazarlama mantığıyla 3. oyun da planlanıyorsa benim bile hevesim kaçar. Tamam baştan bir GOW evreni, oyun motoru tasarladılar ama düşman çeşitliliği ve boss savaşı konusunda en verimsiz GOW buydu. BU gün tekrar oynamaya başladım oyunu ama o eski gow heyecanı ve tadını alamadım açıkçası, ilk oynadığımda da aynı fikirdeydim. Oysa GOW Remastered oynarken ki hislerim nasılda anlatamam. Sırf bu oyun için PS2 ve PS3 almış bin insan olarak söylüyorum bunları. Yeni GOW'da RAGNAROK ismine yakışır biçimde, bu yeni diyara kıyameti yaşatıp bitirmeliler, zaten ilk oyun bahsettiğim nedenlerden yarım bir oyun gibiydi benim gözümde.

Edit: Gönlümden de şöyle bir şey geçiyor, zor ama belli olmaz, eski mekanikle GOW3 ile yeni GOW arasında geçen zamanı anlatan bir ara oyun çıkarmaları. Valla benim gibi eski kafa GOW'cuların gönlünde tahta kurallar bu şekilde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi westberlin -- 12 Kasım 2020; 2:23:51 >

• westberlin kullanıcısına yanıt
    Şu an planlarında bir değişiklik yapıldı mı bilemeyiz ama God of War çıkmadan önce bu yeni serinin 3 oyunluk bir proje olacağını söylemişlerdi, yani Ragnarok haricinde bir oyunumuz daha var.

Boss eksikliğinin God of War'ın tamamen yenilenmiş bir sistemle gelmesiyle alakası yok aslında, yapamayacakları şey yok şu an, senin söylediğin eksilerin Cory Barlog'da, Santa Monica ekibi de gayet farkında, benim için de durum bu, bence de God of War'ın en büyük eksisi boss savaşlarının kıt olmasıydı.

Sen şimdi yeni gelen sistemden mi memnun değilsin, yoksa sadece boss savaşlarının eksik olması mı seni hayal kırıklığına uğrattı?

• Genel manada yeni sistemden pek hoşnut olmadım açıkçası, iyi bir oyundu ama GOW değildi bana göre. Oyun özelinde ise Boss savaşları çok kıttı.

• westberlin kullanıcısına yanıt
    Anladım. Yeni sistemden memnun değilseniz ona yapabileceğim bir şey yok tabi :)

Ama Boss savaşlarının önümüzdeki oyunlarda artacağını söyleyebilirim. İyi oyunlar, iyi forumlar :)

• quote:

Orijinalden alıntı: westberlin

Umarım bu yeni konsepti 2. oyunla noktalarlar. Eğer pazarlama mantığıyla 3. oyun da planlanıyorsa benim bile hevesim kaçar. Tamam baştan bir GOW evreni, oyun motoru tasarladılar ama düşman çeşitliliği ve boss savaşı konusunda en verimsiz GOW buydu. BU gün tekrar oynamaya başladım oyunu ama o eski gow heyecanı ve tadını alamadım açıkçası, ilk oynadığımda da aynı fikirdeydim. Oysa GOW Remastered oynarken ki hislerim nasılda anlatamam. Sırf bu oyun için PS2 ve PS3 almış bin insan olarak söylüyorum bunları. Yeni GOW'da RAGNAROK ismine yakışır biçimde, bu yeni diyara kıyameti yaşatıp bitirmeliler, zaten ilk oyun bahsettiğim nedenlerden yarım bir oyun gibiydi benim gözümde.

Edit: Gönlümden de şöyle bir şey geçiyor, zor ama belli olmaz, eski mekanikle GOW3 ile yeni GOW arasında geçen zamanı anlatan bir ara oyun çıkarmaları. Valla benim gibi eski kafa GOW'cuların gönlünde tahta kurallar bu şekilde.

Hocam İskandinav mitolojisini okuyun zaten en güzel bossların Ragnarök'ta yaşanacağı belli. İlk oyunda keşfedilmeyen çok şey var. Gow Ragnarök çok epik olacak bence

• Eski IGN editörü Alanah Pearce yazarlık için Santa Monica Studio'ya alındı.

• GOD OF WAR: RAGNAROK | PS4/PS5 | TÜRKÇE DİL DESTEĞİ | 9 KASIM 2022
  • Hikaye dışında değinmek istediğim bir husus var o da zıplama tuşu. Shadow of War adlı oyunu oynayanlar bilir oyun inanılmaz akıcı. Karakter hızlı koşuyor ve her türlü duvara hızlıca tırmanıyor. God of War özellikle zıplama tuşunu kaldırmasıyla beni oyunun çoğu yerinde strese sokuyordu. Yanımızda çocuk olduğu için bütün zıplama animasyonları önceden ayarlıydı, serbestçe zıplama seçeneği konulmamış. Bu oyunda Atreus'tan ayrı kalacağımız veya radikal bir kararla tamamen ayrı saflarda yer alacağımız bir oyun olursa(Faye'nin Atreus'u yanına alması ve bize düşman olması vs.) zıplama tuşunun geri dönmesini bekliyorum. Zıplama tuşunun yokluğu oyuna daha ciddi ve ağır bir hava katmış ancak ikinci, üçüncü kez oynamaya kalkınca bu durum beni çok yoruyor, Kratos'un dede olduğunu düşünmeye başlıyorum.

Bu arada, Katos 'hala gücüm varken' diye bir ifadeyle aslında yaşlılık veya hastalık sinyalleri veriyordu. Umarım ciddi ciddi Kratos'u güçten düşürmek ve Atreus'u ana karakter yapma fikirleri yoktur...

• quote:

Orijinalden alıntı: Moral Veren Adam

Hikaye dışında değinmek istediğim bir husus var o da zıplama tuşu. Shadow of War adlı oyunu oynayanlar bilir oyun inanılmaz akıcı. Karakter hızlı koşuyor ve her türlü duvara hızlıca tırmanıyor. God of War özellikle zıplama tuşunu kaldırmasıyla beni oyunun çoğu yerinde strese sokuyordu. Yanımızda çocuk olduğu için bütün zıplama animasyonları önceden ayarlıydı, serbestçe zıplama seçeneği konulmamış. Bu oyunda Atreus'tan ayrı kalacağımız veya radikal bir kararla tamamen ayrı saflarda yer alacağımız bir oyun olursa(Faye'nin Atreus'u yanına alması ve bize düşman olması vs.) zıplama tuşunun geri dönmesini bekliyorum. Zıplama tuşunun yokluğu oyuna daha ciddi ve ağır bir hava katmış ancak ikinci, üçüncü kez oynamaya kalkınca bu durum beni çok yoruyor, Kratos'un dede olduğunu düşünmeye başlıyorum.

Bu arada, Katos 'hala gücüm varken' diye bir ifadeyle aslında yaşlılık veya hastalık sinyalleri veriyordu. Umarım ciddi ciddi Kratos'u güçten düşürmek ve Atreus'u ana karakter yapma fikirleri yoktur...

Büyük ihtimalle öyle olacak hocam. Kratos şuan Thor ve Odin'in çapında değil. Duvar resimlerinde ne olacağı belli zaten oyunun sonunda. Farklı bir şey de olabilir çünkü Kratos ve Atreus Ragnarök'u tahmin edilen vakitten çok önce getirdi. Atreus'un dünya yılanıyla ilgili anlattığı olay doğru zamanda geriye gittiği hani. Çünkü dünya yılanı Atreus'u tanıdığını söylüyor ona hayat veren de oydu sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A98986428 -- 18 Kasım 2020; 1:33:8 >

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.