Şimdi Ara

GOD OF WAR: RAGNAROK | PS4/PS5 | TÜRKÇE DİL DESTEĞİ | 9 KASIM 2022 (466. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.433
Cevap
106
Favori
462.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 464465466467468
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu oyun hakikaten üçleme yapılsaydı üçüncü oyun Ps5 in sınırlarını zorlayan zalım bir yapım olurdu para kazanmak için Ps4 e de çıkacak olması bunun önüne geçti bu haliyle de harika ama insan düşünmeden edemiyor tabii bunun dramatik bir sonla bitip üçüncü oyunun gow 3 gibi haldir huldur bir oyun olarak başlayıp efsaneler efsanesi bir şekilde bitmesi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Oyunu büyük ölçüde bitirdim. Önceki GOW oyunlarını en az 10 kere bitirmiştim. GOW hayranıyım ama bu oyun olmamış. Oynarken inanılmaz sıkılıyorum.

Oyunun eksi kısımları:

1. Bulmacalar hem çok sıkıcı hem de basit. Benzer bulmacaları çözdükçe çözüyoruz. Yeter be!
    2. Birazcık savaşıyoruz sonra yürüdükçe yürüyoruz. Yürüme simülasyonu mu oynuyoruz ?
    3. Epik savaş neredeyse hiç yok. Neredeyse hiçbir noktada heyecanlanmadım.
    4. Kendimi savaş tanrısı olarak hissedemiyorum. Yürümenin sonu gelmiyor.
    5. Diyaloglar çok uzun ve sıkıcı. Sanki Manas Destanı okuyorum. Bitmiyor arkadaş bitmiyor.
    6. 2018 GOW çok iyiydi ama bu oyun DLC gibi olmuş. Yenilik çok az.
    7. Müzikler çok zayıf. GOW 2 ve 3'te müzikler harikaydı. Bu oyunda çok sıradanlar.
    8. Oyun aşırı uzun.

Oyunun artı kısımları:

1. Vuruş hissi iyi
    2. Grafikler bazı noktalarda gerçekten güzel

Oyunu bitirince arkadaştan PS5 ödünç alıp tekrar GOW 3 oynayacağım.

Gerard Marino - Topicyoutube
    Provided to YouTube by Sony Classical God of War III Overture · Gerard Marino God of War III (Original Soundtrack) ℗ 2010 Sony Interactive Entertainment LLC, under exclusive license to Sony Music Entertainment Released on: 2021-02-12 Auto-generated by YouTube.
    https://www.youtube.com/watch?v=1vmjzPSLbCg&list=PLLZUjlvnKF062qqKtQsoxzFj0nr-_g2If

• Yurtsever1453 kullanıcısına yanıt

Nokta atışı tespitler.

Cidden şu eksiklere rağmen beğenen demeyeyim de bayılanlar neye göre bayılıyor oyuna anlayamıyorum ya.

Yürü, yürü (yürürken yandaki kelle umrumda olmayan şeyler hakkında kafa açsın), bulmaca çöz, düşmanları öldür, yürü..

Sıkıcı oğlu sıkıcı oyun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gow evreninde vangeful spartan üzerine müzik tanımam

Jolielegalyoutube
    In game version of famous God of War track "The Vengeful Spartan", or the "Combat Kratos" theme, looped for two repetitions. This plays in the Rooftops of Athens and in the cliffs in the Challenge of Atlas. Lyrics (at 0:24): Ekthikisi, Litrosi (Pherapsi, Kratos) OST version: https://www.youtube.com/watch?v=vO_mkUPm8ao God of War 1 Soundtrack playlist: https://www.youtube.com/playlist?list=PLCToLibb1EqPeDlHvAZ5JTEHq-5_sVuvU Composed by Gerard Marino.
    https://www.youtube.com/watch?v=8WdGYMS6OPc&list=PLqdcg_jVongzhHoPBp1G304-FA9jTo6Vp&index=4
  • drphaedrus kullanıcısına yanıt

Resmen gow la özdeşleşmiş destansı bir müzik.Yeni gow da da lullaby of the giants ı tek geçerim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dante06 kullanıcısına yanıt

vay be oyun sonu jotunheim dan inişleri canlandı gözümde

• Yurtsever1453 kullanıcısına yanıt

Hocam dediklerinize aynen katılıyorum. Oyun ilerledikçe çok sıkıcı oluyor. Çok fazla yürüyüş var, boş ve gereksiz yan görevler var. Dediğiniz gibi epik bir boss savaşı yok. Çok fazla oyun duruyor. Boş muhabbetler dönüyor. Atreus'un gereksiz görevleri bitmiyor, gidip saçma sapan meyveler topluyoruz saçma görevler yapıyoruz. DLC bile bundan mantık olarak daha iyiydi. Oyunun güç dengesi çok bozuk. Kratos level atladıkça güçleniyor evet ama rakipleri daha da güçleniyor. Ben vuruyorum az bir güç giderken düşman 3-4 vuruşta hayat barımı sıfırlıyor. En kolay modu bile zorlaştırmışlar. Bu da oyundan aldığım zevki azaltıyor. GOW 2018 böyle değildi. Güç dengesi çok iyi ayarlanmıştı. Kratos level aldığında güç farkını anlıyordun. O yüzden zırh seti oluşturuyordun. Burada öyle bir şey yok. En güçlü zırhı bile alsan fark etmiyor rakip zaten çok güçlü. Hele hele bloklama tamamen saçmalık olmuş. Soul oyunu gibi. GOW tarihinde böyle bir şey yok. Blok yaptın mı saldırıyı engellersin. Ama burada bir sürü renk cümbüşü gelmiş. Rakip sarı blok ile saldırıyor son anda savuşturma yapman lazım aradan biri küt diye geçiriyor. Mavi blok iki kere vurman lazım başka biri ateş atıyor. Special hareketlerin hiç bir önemi kalmamış. Adamlar spartan rage modda bile vurabiliyor. Uzun lafın kısası oyunu 1-2 kere zorla oynayabildim. O da DLC bitirinde Young Kratos ile oynamak için. Ondan bile sıkıldım. Bıraktım oyunu.

• Wally-West kullanıcısına yanıt

hocam inanılmaz abartmışsınız çok fazla yürüyüşten kasıt nedir bi kaç kişi yazmış da ne olmasını bekliyorsunuz .Boş ve gereksiz yan görevler yok bilakis 2018 oyundan 5 gömlek daha iyi yan görevler var. Oyunun güç dengesi ile ilgili bir problemi yok muhtemelen nazarlıkları doğru kullanamıyorsunuz. Bloklama da değişen bişey yok ki :D 2018 o da geçen oyunla temelde aynı sadece rakip kırmızı atak yapınca savuşturamıyorsun. Diyalogların da geçen oyunla farkı yok siz diyalog sevmiyorsunuz herhalde . Ayrıca oyun ilerledikçe açılıyor . Daha önce de yorumumda belirtmiştim oyunda epik boss savışından ziyade epiklik namına bişey yok thor odin savaşları tırt dünya yılanını hiç etmişler tyr tasvirini hiç ama hiç olmamış vallaha da tyri bi tık toparlamışlar ama ana oyunda vasat. Atreuslu sekanslar kötü özellikle demir orman bölümü kabir azabı sırf ikinciye oynamadım o bölüm için. Yeni silah runikleri yok denecek kadar az çoğu önceki oyundan devşirme .Fenrir yorumunu da beğenmedim Ragranökte etkisinin çok olacağını düşümüştüm da işte farklı bi yorum katmışlar Finali aşırı aceleye gelmiş gerçi oyun komple aceleye gelmiş düz bi koridorda ragnarök yaşanıyor .d geçen oyunda baldur savaşında bile çeşitli sekanslar vardı her fight başka çeşitlilik sunuyordu yönetmen değişikliği bariz oluyor. Cory barlogun elinin değmediği gow böyle sönük kalıyor işte

Bu abartı değil kişisel yorumumdur. 2018 yan görevleri bundan çok daha iyiydi hala iddialıyım. Tüm nazarlıkları aldım, Level 9'dayım. Buna rağmen rakibin vurduğu ile benim vurduğum arasında güç farkı var. Bloklamayı 4'e bölmüşler. Biri standart bloklama, ikincisi Sarı son anda bloklama, üçüncüsü mavi iki kere kalkan, sonuncu Kırmızı kaçman gerekiyor. İlk oyunda bu 2 idi. ya kırmızıydı ya da son anda blokluyordun. Ayrıca oyun bu kadar karışık değildi. Kiminle savaştığını görebiliyordun. Burada renk cümbüşü kim nereden geliyor belli değil. Oyun ilerledikçe açılmıyor aksine daha da sıkıcı hale geliyor. Kurtlarla gittiğimiz yerler aşırı uzun, kaderin kız kardeşlerini ararken git ha git bitmedi. Sonuç olarak; grafikler iyi oyun kötü. İlk oyundaki Baldur dövüşü nerede bu nerede.

• quote:

Orijinalden alıntı: Wally-West

Bu abartı değil kişisel yorumumdur. 2018 yan görevleri bundan çok daha iyiydi hala iddialıyım. Tüm nazarlıkları aldım, Level 9'dayım. Buna rağmen rakibin vurduğu ile benim vurduğum arasında güç farkı var. Bloklamayı 4'e bölmüşler. Biri standart bloklama, ikincisi Sarı son anda bloklama, üçüncüsü mavi iki kere kalkan, sonuncu Kırmızı kaçman gerekiyor. İlk oyunda bu 2 idi. ya kırmızıydı ya da son anda blokluyordun. Ayrıca oyun bu kadar karışık değildi. Kiminle savaştığını görebiliyordun. Burada renk cümbüşü kim nereden geliyor belli değil. Oyun ilerledikçe açılmıyor aksine daha da sıkıcı hale geliyor. Kurtlarla gittiğimiz yerler aşırı uzun, kaderin kız kardeşlerini ararken git ha git bitmedi. Sonuç olarak; grafikler iyi oyun kötü. İlk oyundaki Baldur dövüşü nerede bu nerede.

burda 10 kişiye sorsak gow r deki yan görevler daha iyi der. Bloklamaya neden bu kadar takıldığınızı anlamadım nerde kaçmanız gerektiğini gösteriyor sonuçta güç farkını ben hissetmedim kolay veya normal moda alın rahat akarsınız ayrıca bu bahsettiğiniz şeyler oyunu kötü yapmıyor en azından benim için. oyundaki çeşitlilik mobilite çok iyi geçen oyuna göre ama hikaye dağınık ve epiklikten yoksun gow2018 de akılda kalıcı çok sahne vardı kaos bıçaklarını ilk gördüğümüz sahne athenanın gelmesi helheimde zeusun sesini duymamız dünya yılanı ile ilk karşılaşma vs bunlar gibi sahneler ragnarokte yoktu tek aklımda kalan sahne freyri kurtardığımız sahne oyun aşırı aceleye gelmiş 3 oyunluk seriyi 2 oyuna sıkıştırınca böyle oluyor işte adamlarada hak veriyorum bi oyunun yapımı en az 5 yılı buluyor 15 yıl aynı evren için uzun olabiliyor. Bunca eksikliğe rağmen piyadaki çoğu oyundan kat be kat iyi ama bence yorumda bahsettiğiniz şeyler oyunu dibe vuracak şeyler de değil

• Yukarıda boss savaşı yapmanın uğraştırıcı ve masraflı olduğundan bahsedilmiş. Grafiksel gelişmeler sanki bize hizmet etmiyor, eskinin güzelliklerini yok ediyor...

2005-2013 yıllarında hem güzel hikayeli hem de bol boss dövüşü olan oyunlar görüyorduk. Ps4 geldikten sonra oyun = grafik gibi bir şey oldu.

Keşke grafikler daha dandik olsa ama hayal gücü tamamen ekranlara yansısa. Oyun şirketleri zamanın büyük kısmını karakter ve mekan tasarımına harcıyor, yüksek grafik sunuyor bu konularda.

Grafiğe önem vermeyen indie oyunlardan başka senaryoya önem veren oyun kalmayacak sanırım. Hem güzel senaryolu hem yüksek grafikli oyunlarda da heyecanlı boss savaşı olmuyor maalesef. En azından benim oynadıklarımda olmuyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moral Veren Adam -- 3 Ekim 2024; 11:39:21 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Oyunu dibe vuran şey, elinde böyle bir kaynak varken bunu olumlu yönde kullanamamak. Oyunu dibe vuran şey, ne olduğu belli olmayan aceleye getirilmiş bir senaryo. Oyunu dibe vuran şey, koskoca savaş tanrısını sıradan birine çevirmeleri. Diğer detaylar benim şahsi görüşlerim. Oyun gerçekten sağlam bir senaryo ve akışa sahip olsa, Atreus ile oynama saçmalığı olmasa, Baldur savaşı gibi çok değil 3-4 boss savaşı olsa bu söylediklerimi yağla balla oturur yerim. Oyun zaten kötü iken bu saydıklarım da bana batıyor yapacak bir şey yok.

zaten mesele senaryo akışının kötü olması ve epikliğin yok denecek kadar az olması nors mitinin iki oyununu kıyasladığım zaman kaç tane akılda kalıcı sahne var hepsi 2018 oyunundan .d

Hocam emin ol senaryo aceleye getirilmemiş. Bence titizlikle, özenle yazılmış. Fakat yine buralardada yazmıştım, iskandinav mitolojisinde bir sürü iyi-kötü karakter var. Bu oyunla bu dünyaya neden nokta koydular. Yunan mitolojisinden 5-6 oyun çıkarttılar. İleride kratos nereye gidecek ? Bu oyunla aceleyle iskandinav mitolojisini bitirdiler. Madem öyle yapacaktın, Atreus ilk bölümde ölseydi, kratos yine zıvanadan çıksaydı bari.

• alpalp84 kullanıcısına yanıt

Adamlar DLC'de bunu biraz başardılar. Oyuncunun istediklerini yaptılar. Geçmişe odaklandılar. Herkes eski Kratos'u isterken, bunlar sıradan bir oyun karakterine çevirdiler. Dediğin gibi 2-3 oyuna yayılsa bunlar olmazdı belki. Çok şey anlatmak isteyip hiç bir şey anlatamadılar. Bunca şey Odin'in saçma sapan bir tutkusundan mı ibaretti yani diyor insan. Hepsini geçtim oyunun sonunda Atreus o maske ile diyar yarığına bakabilirdi ama saçma bir şekilde maskeyi kırdı. Oyunun başından sonuna kadar Kratos ölecek dendi, öldürmediği kimse kalmadı oyunda. Ya bu adamın kim olduğunu da biliyorsunuz adam Tanrı Katili, koskoca panteonu yok etmiş, sen 2 gram beyninle bu adamla baş edebilir misin ?? Yazık etmişler oyuna, potansiyeli harcanmış.

• Banada bazı eleştirileriniz abartı geldi, size göre tabi fakat en çok katılmayacağım nokta yan görevler, içerikleri ve sunumu ile ilk oyunda çok çok daha iyidi.

Senaryosu, hikayesi gerçekten iyidi, kötü olan nokta işlenişteki kararlar bazı noktaları uzatmaları fakat en önemli olayların haydi toparlıyoruz edasında olması, bundan dolayı çoğu kişi tüm hikayeyi çöpe atabiliyor.

Epik savaş noktasında kısır olduğu maalesef doğru bunun nedeni 10 kez yazdım bana göre zaman ve ps4 e çıkması.

Lütfen her eleştiriyi yapın ama şu oyuna DLC demeyin gerçekten inanılmaz sığ bir eleştri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wight Lord -- 3 Ekim 2024; 19:55:48 >
  • Wight Lord kullanıcısına yanıt

Ben oyuna DLC demiyorum, oyunun DLC'sisinden bahsediyorum Valhalla. "DLC'de bunu başardılar." dedim mesela.

Hikayeye dönersek; Odin'in bir maske bulması ve Odin ile Atreus arasındaki ilişkiye odaklı bir olayın etrafında dönmesine bağlanmış. Halbuki bu Kratos'un hikayesi. Ben olayda Kratos'u daha çok yancı olarak gördüm. Herşey tamamen Atreus üzerine kurulmuş. Adamlar DLC'de Kratos'a odaklandı. Hala hikayede açık kalan noktalar var. Bunu işlemediler. Kratos buraya nasıl geldi ? Bu sorunun cevabı yok, Faye ile Thor nasıl dövüştü, o boruyu kim üfleyip dünya yılanını çağırdı, DLC'de olimpos kılıcını nasıl kullanabildik, geçmişten başka silahlar getirdi mi...gibi.

Benim demek istediğim şey şu, bir konu anlatıp arada geçmişe dönerek cevapsız soruları da cevaplayabilirlerdi. Böylece kopuk bir hikaye olmazdı.

İlk eleştiriyi ve Dlc olayını size değildi yukarıdaki başka bir arkadaş yazmış ona diyordum, devamlı DLC ya bu yorumları gördükce tetikleniyorum artık.

Tercihlerde sıkıntı vardı gerçekten arteus bu kadar ön planda olması az sıktı ama asgard ki takılmaca güzeldi. Bence o aradaki kalan sürede ne olduğunu anlatacak spin off düşünüldü gibi geliyor yada bir sonraki oyunda sadece kratos ile oynayacağımız mısır mitolojinden iskadinav mitine bağlayacaklar, arteus artık zamansal mekansal yolculuk yapabiliyordur bunun için kratos un mısırdaki daha genç hali ile karşılaşacak. Farklı ilginç olaylar yapılabilir cidden açık bitti sonuçta. Bu oynadığımız 2 oyun kratos un son halidir belki.

Oraya nasıl geldi olayıda bana çokta önemli değil gibi geliyor fakat dediğim gibi bir sonraki oyunda bağlantı olursa ilginç olabilir.

• Wight Lord kullanıcısına yanıt

Atreus için büyük ihtimalle yeni bir oyun planlanıyor. Kratos da dediğin gibi kendine ayrı bir mitolojiye yelken açarken bulacak kendini. Muhtemelen, Freya ile yaptıkları gezi sırasında bir diyar değişimi olacak. Keza Norstan ayrılmasını gerektirecek bir durum yok henüz. Eğer farklı bir mitolojiye geçecekse, artık eski Kratos olarak geçsin. Genç Kratos Yaşlı halinden daha çok beğenildi, hatta bunun ile ilgili remake gelebilir söylentileri çıktı. Umarım doğrudur.

• Ben harçlık biriktirip 2007 yılında PS2 ve GOW 2 almıştım. Hatta şu an PS2 dolabımda duruyor. Ne yazık ki bu oyun olmamış.

Olimpos'u darmadağın eden muhteşem Kratos gitmiş yerine çelimsiz, mazlum bir karakter gelmiş. Sürekli mezar açıyor biraz güçlenmek için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yurtsever1453 -- 5 Ekim 2024; 3:47:10 >
  • 
Sayfa: önceki 464465466467468
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.