Şimdi Ara

GOD OF WAR: RAGNAROK | PS4/PS5 | TÜRKÇE DİL DESTEĞİ | 9 KASIM 2022 (468. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.427
Cevap
107
Favori
460.711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 466467468469470
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eski oyunları upscale edip kütüphaneye ekleseler yeter zaten kimsenin remake beklediği yok ki. Var mı yoksa?GOD OF WAR: RAGNAROK | PS4/PS5 | TÜRKÇE DİL DESTEĞİ | 9 KASIM 2022 Remake işi şaka maka öyle basit değil arkadaşlar. Astarı yüzünden pahalıya gelir kolay kolay yanaşmazlar. Oyun geliştirme maliyetleri eskisi gibi değil. Ama geriye uyumlulukla yüksek çözünürlüklü hallerini verseler millet tav olur zaten. Emülatörler yapıyor zaten bunu halihazırda.

• efso olur artık bişeyler duyurmaları lazım

• eltürco kullanıcısına yanıt

ramake olayı maliyet istiyor yeniden yapım istiyor o maliyete girerler mi bilinmez mesela norstaki iki oyuna kratosun zıplamasını koymak oyunu baştan düzenlemek demek remaster edeceklerdir bence

• Fazla beklentiye girmemek lazım remaster yapar ışıklandırmaları elden geçirir çözünürlüğü arttırır piyasaya sürerler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün bir kaç yerde remaster olacağını okudum. Bir GOW sever olarak yine alır oynarım ama 3 kere remaster yapmış olacaklar. Buradan büyük bir beklentileri varsa hayal kırıklığı olur çok satacağını sanmıyorum. Evet remake pahalıya gelir ama oyun satışından bunu çıkarırlar. GOW 2018 ve Ragnarok satışları baya sağlamdı. Şu anda ellerinde böyle bir kitle varken bence bunu kullanmaları lazım. 19 yıllık grafiklerle oyunu piyasaya sürerlerse ellerinde patlar.

• Wally-West kullanıcısına yanıt
    Remaster yapacaklarsa 1 sene önce bilgi verip 1 senedir gizemli bir şekilde sessiz kalmaları garip olur. Heyecanlandırıcı bir haber değil bu remaster olayı. Çıktığı gibi koyarsın ps plus kütüphanesine ve klasik oyun olarak herkes bedavaya oynar. Para verilmez.

• Moral Veren Adam kullanıcısına yanıt

Çok doğru milleti bu kadar yükseltip remaster yapmazlar bence de. Ki DLC'de Young Kratos skini koymaları boşuna değil. Bu çapta bir grafik olmaz belki ama GOW 3'e yakın yapabilirler.

• Resident evil, silent hill, crash gibi birçok oyun remake olarak geldi. Özellikle Resident Evil için çok sayıda remake yapıldı, grafikler tamamen yeni nesil oldu. God of War ortalığı kasıp kavurmuşken, çıkardığı DLC bile inanılmaz hype oluşturmuşken remastered yapmak beklentiye hakaret olur gibi.

Ama remastered olacağını düşünenler de haksız değil. Santa Monica'nın yeni oyun hevesi, God of War devam oyunu, ayrı bir Atreus oyunu vs. bir sürü proje var stüdyonun önünde.

Remake yapılacak olsa inanılmaz bir malzeme olur Sony'nin elinde. Kronolojik sıraya uygun olarak yeni bir üçleme yapılabilir. Oyunu Kratos ve Demios'un küçüklüğünden başlatırsın, tanrılar Demios'u götürür, Kratos general olur ve Barbar Kral'a mağlup olur, Ares Kratos' kurtarır. Daha önce hiç oynanabilir olmayan ve detay verilmeyen bölümler ile süper bir başlangıç yapılabilir. Üçleme de şöyle olur:

1: Chains of Olympus + Ascension
    2: God of War I + Ghost of Sparta
    3: God of War II + God of War III

Bana sorsanız God Of War III tek başına remake olsun ve her tanrıyla daha kapsamlı dövüşler yapalım ama teknolojik imkanlar ve zaman uygun değil. Yoksa Poseidon ile olan dövüşte Ascension'ın son bossundaki gibi denizin içinde savaşmak efsane olurdu. Her boss dövüşü uyarlanıp daha etkili hale getirilebilir günümüzde. Zeus ile gökte şimşeklerin arasında, Poseidon ile denizin içinde başka bir deniz titanı yanımızdayken savaşsak tam anlamıyla bir remake olurdu.

Remastered tamamıyla aynı senaryo ve oynanış olacağı için küçük de olsa sürprizler olmayacaktır. Bu kısım pek heyecanlandırmıyor. Hele ki evde ps3 ile zaten eski oyunları oynuyorken :)

Remaster'in satmayacağını onlar da biliyorlar bence. Remake olayı satışa mutlaka yansır ki şu an Ragnarok faciasını da ortadan kaldırır. Yeni oyun için de zaman kazandırır. Ha Atreus oyunu olacak dediğin gibi benim alacağımı sanmıyorum o oyunu. Atreus'u hiç sevemedim.

Atreus oyununu ben de almam, youtube'tan açar biraz bakarım :)

Yalnızca ilk oyunu remake yapsalar o da iyi olur. Sonuçta ilk oyunun 20. yılı diye düşünüp sadece ilk oyuna remake yaptık deseler yine iyi satar. 2027 ve 2030 yılında da diğer oyunların 20. yılı şerefine remake yapılır oh mis

Tüm seriyi toplayıp birleştirebilirler. Psp ve Ascension oyunları da eklenebilir. Aslına bakarsan hayali bile güzel. Çocuğum doğmadan çıksa oynardım, sonra fırsatım olmayacak GOD OF WAR: RAGNAROK | PS4/PS5 | TÜRKÇE DİL DESTEĞİ | 9 KASIM 2022 

• Konuya epeydir girmiyorum.Ne zaman belli olur remake veya remastered.Bir bilgi varmı?

• NECO ksk kullanıcısına yanıt

yıl sonu aralık gibi duyurup 2025 te piyasaya salmaları lazım

2016 yılında teorilerle konuda buluşuyordu herkes, aradan 8 sene geçti hayat da durmuyor tabii ki. Kutlarım hocam ama çocuk da olsa God of War için her türlü zaman bulunur. Günde yarım saat de olsa ayırırsın bir yolunu bulup

• 19 yıllık GOW hayranı olarak oyunu yaklaşık 40 saat oynadım. İncelemem şöyle:

Olumlu yanlar:

1. Grafikler muhteşem. Abartmıyorum, özellikle orman ve kar grafikleri göz alıcı.
    2. Tasarımlar da harikulade. Bazen manzaraları 10 dakika inceledim.
    3. Savaşlar eğlenceli.
    4. Ortada inanılmaz bir emek var. SONY gerçekten çok uğraşmış, çok emek vermiş.

Olumsuz Kısımlar:

1. Kratos çok zayıf. Resmen mazluma dönmüş. Hiçbir değeri olmayan, sıradan düşmanlardan bile 2 darbe alıp yere düşüyor. Bu nasıl bir savaş tanrısı ? Eski oyunlardaki muhteşem Kratos gitmiş yerine herkesten kolayca dayak yiyebilen biri gelmiş. Bu çok kötü.
    2. Oyunda çok fazla bulmaca var. Çoğu zaman sıkıntıdan patladım.
    3. Çok fazla yürüyoruz ve tırmanıyoruz. Bir ara sinirden oyunu bırakmayı düşündüm.
    4. Kendimi savaş tanrısı gibi hissedemiyorum. Kratos çok çabuk ölüyor.
    5. Epik savaşlar çok az. Bu anlamda eski GOW oyunlarının tırnağı bile etmez.
    6. Müzikler çok yetersiz. GOW serisinin ana müzikleri çok iyiydi. İnsanı motive ediyordu. Bu oyunda müzikler çok çok yetersiz.
    7. Mimir hiç susmuyor. Başım şişti.
    8. Oyun süresi gereksiz yere uzatılmış. 10 saatte bitecek oyun uzadıkça uzuyor.
    9. Odin'i yeterince güçlü yansıtamamışlar. Zayıf görünüyor.

Oyunun ismi ''God Of War'' olmasaydı puanım 9/10 olurdu. Ancak bu seri çok daha iyi oyunu hak ediyor. Puanım 7/10

Özet: Oyun çok iyi ama GOW 3 kalitesinden uzakta. Ferrari beklerken Mercedes buldum.

GOD OF WAR: RAGNAROK | PS4/PS5 | TÜRKÇE DİL DESTEĞİ | 9 KASIM 2022

• Çözünürlüğü artırınca güzel gözükeceğini düşünmenizi sağlayan şey nedir? İsterlerse 8k yapsınlar, çok bir şey farketmez kaynak sabit olduktan sonra. Önemli olan kaplamaları yeniden yapmak ya da elden geçirmek. Çözünürlük arttırıp, rt basıp geçeceklerse hiç yapmasınlar, şu anki halinden farklı bir deneyim yaşamazsınız, emin olun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Freya'yı çok beğendim. Yan oyun yapılsın, direkt alırım. 10 numara karakter. Çoluk çocuk peşinde koşmayalım.

Çocuk doğunca nöbet sırası bana geldiğinde açarım sessizce oynarım GOD OF WAR: RAGNAROK | PS4/PS5 | TÜRKÇE DİL DESTEĞİ | 9 KASIM 2022 

• Yurtsever1453 kullanıcısına yanıt

Eleştirilerinize sonuna kadar katılıyorum hocam. Kratos'un o güç dengesi yok neredeyse. Ya düşmanlar çok güçlü ya biz güçlü değiliz. Her oyuncu Expert değil sonuçta. Adam Level 1 Cinnetkarları GMGOW modunda geçiyor. Ben normal modda 3-4 tokatta ölünce bıraktım. Hele hele new gamede tüm silahlarla oynamak istedim, leveli yükseltip, düşmanlar benden daha da güçlüydü. Level 8 gidiyorum level 9 adamlar geliyor. Ha oyunda Atreus bölümleri olmasa yine oynardım da Atreus gelince oyunu bırakıyorum. Sırf Atreus ile oynamamak için boş boş görev kastığım oldu. Tüm Midgard'ı gezdim.

• 
Sayfa: önceki 466467468469470
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.