< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
GOD OF WAR: RAGNAROK | PS4/PS5 | TÜRKÇE DİL DESTEĞİ | 9 KASIM 2022 (470. sayfa)
-
-
Hocam hangi zorlukta oynuyorsunuz merak ettim. Normal zorlukta Valkurler dışında ölünebilecek bir şey pek yok çünkü.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Oyundaki sorun şu: Oyunu bitirdiğim halde yoldan geçen sıradan yaratıkların 3 darbesi ile canımın tamamı gidiyor.
Mesela şurada 3 düşman var. 1 tanesi tek vuruşta enerjimi yarılıyor. Şaka gibi. O beni 3 vuruşta öldürüyor ama ben onu 20 vuruşta öldürüyorum.
Kratos oyunda acınacak halde. Odin'i yenmiş olan Kratos ormandaki sıradan düşmandan 2 darbe yiyip bayılıyor. 2 darbede ben bayılmam ama Kratos bayılıyor. Demek ki ormandaki bu adamlar Odin'den daha güçlü... Odin bizi 2 vuruşta öldüremiyor.
Nereden baksan tutarsızlık...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yurtsever1453 -- 22 Ekim 2024; 2:14:9 >
-
Oyunun saçmalıkları bitmiyor. Oyunu bitirdim ve Odin'i rahatça yendim. Sonra keşfe çıktım.
Burada Odin'in adamları var. Bunlar Kratos'u 2 vuruşta öldürüyor. Bense onlara 50 vuruş yaptım hala ölmediler. Savaş Tanrısı ben miyim onlar mı
Vah Kratos vah! Düştüğün durumlara bak. Olimpos'u titreten Kratos çoktan ölmüş. Oyunu siliyorum.
Oyunun özeti: Kratos savaşmayı bilmiyor. Evet, savaş tanrısı olan adam oyunda savaşmayı unutmuş. Acınacak halde. 15 yaşındaki çocuk bile daha güçlüdür.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yurtsever1453 -- 22 Ekim 2024; 5:58:7 >
-
Hocam bunlar einherjar bifrost hasarı vuruyorlar. Şu gökkuşağı köprüsünden alıyorlar güçlerini. Mızrakla güçlerini absorbe edip onlara karşı kullanabilirsiniz.
Çok haklısınız hocam, Boss savaşında Thor ve Odin'i yenip sıradan bi düşmandan tek yemek çok saçma. Çok sıradan savaşıyor o alışık olduğumuz vahşilik yok oyunda. Diyarları keşfe çıkıyorum, biraz savaşayım diye iki dakika sonra Kratos yerde. 2018'de bu yok. Çok dengeli bir oyun. 3. Level ilen 6. Level Wolf ve Valkür öldürdüm. Tek vuruşta ölmüyorsun. Vurduğun kadar darbe alıyorsun. Ragnarok cidden potansiyelini harcamış bir oyun. Gerek boss savaşları gerekse maske olayı tam bir hayal kırıklığı.
-
Çok haklısınız ama bu olay neredeyse bütün oyunlarda var. 3 de Hades'i yeniyorduk. Sonra zombi vari canavarlar bizi yeniyordu.
-
Bu son mesajım... Oyunda bir rezillik daha yaşandı. 15 dakika uğraşıp birini öldürdüm. Canım %80 civarı kalmıştı. Moralim yerindeydi. Düşman 1 vuruşla canımı sıfırladı ve öldüm.
hahahahahahah oyuna bak... %80 can tek vuruşta bitti. Oyunu komple siliyorum. Bu oyuna böyle can dayanmaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yurtsever1453 -- 23 Ekim 2024; 4:38:46 >
-
keşke tek sorun oyun zorluğu olsa ki bence tadında olmuş zorluk gowu gow yapan unsurlar yok oyunda bazı yan karakterler gereksiz finalin koridor gibi tek bi yaşanması fiyasko zaten oyun vanaheim a kadar o kadar sıkıcı bi tempoda gidiyor ki zor dayandım bi gow hayranı olarak vanaheim dan sonra açılıyor ama o da sönük işte
-
Give Me God Of War modu olsa anlarım ama Level 9 olmuşum, tek yiyorum. Oyunu deneme amaçlı Easy moda aldım, yine aynı tek yiyorsun. Bir cinnetkarı Easy modda geçemedim. 3-4 vuruşta ölüyorum. Zevk alamıyorum oyundan.
-
God of War Ascension zamanında çok tepki almıştı. Bu Ragnarok ondanda kötü
Ascension abartıldığı gibi kötü bi oyun değil sadece gow3 e göre bi tık sönük o kadar
-
Aynen Ascension iyi oyundu aslında, konusu da çok çok iyiydi. O ara dönemi çok iyi anlattı. Tek olumsuz yanı online mod eklenmiş olmasıydı. Onun yerine oyun 3-4 saat daha uzun olabilirdi.
-
birde bana göre son boss savaşları sönüktü eski serilere göre ama alecto kraken dönüşümlü boss savaşı bile odinden daha epikti .d
-
Bence de, dün Ragnarok'u tekrar açtım, Garm ile dövüştüm ki bana göre oyundaki dişe dokunur tek boss buydu. Thor, Odin hele Heimdall hepsi hayal kırıklığıydı. Oyunu bıraktım 2018'e başladım oyun akıyor resmen. Yan görevlere gidiyorum, zırh kasıyorum, güçlendikçe oyun daha da zevkli oluyor. Ragnarok'un savaşları kim kime denk gelirseyken, 2018 daha derli toplu, kiminle savaştığını biliyorsun. Dün yine Ragnarokta sıradan Hel Yürüyenlerden tek yedim. 9 level geliyo adamlar. Cinnetkarlardan bahsetmiyorum bile 3-4 darbede Kratos nakavt zaten. Ekranda çok fazla renk cümbüşü var bir süre sonra kabak tadı veriyor.
-
Ragnarök, oyunun sonu ve epik sahnelerin azlığı dışında, gayet iyi oyundu. Abartıyorsunuz bence.
Orantısız zorluk olayı, önceliği yan görevlere vermeniz durumunda, Gow 2018'de de vardı.
Ben ona en üst savaş tanrısı zorluğunda başlamıştım. Ana görevleri yapıp güçlenmediğim için, yan görevleri sürünerek bitiriyordum Ayrıca, oyunun en başındaki mob'lar boss gibiydi. İlk oynayışta, oyunun kombat özelliklerine yabancı olunca, ciddi afallatıyordu.
Ragnarök'ta ise, Gow 2018'in başı ve yan görevleri kadar zorlandığımı hatırlamıyorum. (Yorum en üst zorluklar için)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 24 Ekim 2024; 21:59:4 >
Bana sorarsanız koskoca savaş tanrısı tokat manyağı yapılıyor gelenden geçenden tek yiyor muhabbeti doğru bir argüman değil çünkü tersi olsa bu sefer de herkese tek atıyoruz ne sıkıcı oyun diyecektiniz. Oyunların mantığı budur zaten, bizi zorlamak ve sonunda başarma hissini yaşatmak. Souls oyunları gibi ki son 2 oyunun Souls oyunlarından esintiler taşıması gerçeği de mevcut.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Atreus dışında iyi oyundu. Atreus sahneleri beni aşırı baymıştı. Oynayasım gelmiyordu, next/skip butonu olsa da geçsem diyordum. Umarım bundan sonraki GoW’larda bize bir ergeni oynatmazlar.
Alecto'nun dönüştüğü Kraken'le dövüş benim için serinin en iyi boss dövüşüydü. Denizin içinde bilinmez yerden saldırıları ve Poseidon gövüşüne benzer uçmalar vs. baya iyiydi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X