Valhallah DLC kısmı gayet iyi olmuş. Grafikler ve tasarımlar yine muhteşem. 3060Tİ ile oyun akıyor ve grafikler muhteşem. Hayatımda gördüğüm en iyi grafikler bu oyunda. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yurtsever1453 -- 25 Ekim 2024; 4:7:5 > |
GOD OF WAR: RAGNAROK | PS4/PS5 | TÜRKÇE DİL DESTEĞİ | 9 KASIM 2022 (471. sayfa)
-
-
Hocam, 2018'deki Baldur Savaşını tek geçerim, ben hayatımda böyle epik bir boss daha görmedim. :)
-
Baldur ile dövüşlerin tamamı ve Thor ile olan ilk dövüş inanılmaz iyi yeni seride. Daha önce de dediğim gibi aceleye gelmese Thor ve Odin kısımları daha detaylı ve epik şekilde yapılabilirdi. Belki telafi ederler yeni oyunlarla. Valhalla o ılığı verdi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Oyunu herkes gömüyor ama bu oyun bence baştan sona son bölüm hariç mukemmeldi. Keşke ücleme olsaydi eksik gorulen yerler de tamamlanırdı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kim o gömenler ben göremedim. Herkes derken neyi kast ettiniz hocam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Son birkaç sayfayı okudum. Bu kadar eleştiriyi bu oyuna haksız buldum hocam. Herkes derken bu sayfadaki son mesajları kastettim.quote:
Orijinalden alıntı: nierKim o gömenler ben göremedim. Herkes derken neyi kast ettiniz hocam.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
poseidon savaşı ilk üç serideki en iyi savaştı benim için o açılış sahnesi tüm tanrıların orda oluşu titanların olympusa tırmanışı ardından poseidon savaşı muazzamdı
-
katılıyorum ki santa monica boss savaşlarını hep iyi yapmıştır bu oyunda neden böyle çuvalladılar anlamak güç ve ayrıca eski serilerde veya 2018 oyununda akılda kalıcı bir ton sahne sayarsın ama ragnarokta öyle sayacağın sahne sayısı zorlasan 1-2 dir ana sorunda bu bana göre
-
Kratos bunlardan 2 darbede dayak yiyor. Şaka gibi bir oyun. Her yerden saldırı geliyor. Her taraftan sürekli darbe yiyorum. Komedi gibi. Oyun aşırı zor.
Kratos'un çıkarılacak bir DLC ile ölmesi herkes için en hayırlısı. Bu kadar güçsüz, aciz, zayıf, çelimsiz bir karakter oyuna yakışmıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yurtsever1453 -- 27 Ekim 2024; 4:24:32 >
-
Bence oyunda yan görevlere odaklanmak yerine daha düzgün bir oyun yapabilirlerdi. Aynı anda çok fazla şey yapmaya çalışmışlar. Bu kadar çok yan görev yerine bosslara odaklanabilirlerdi. Oyun kötü değil ama 2018 kadar da derli toplu değil. Ben oynarken Kratos ile oynadığım hissiyatına sahip değildim. İlk seride gözüm kapalı her düşmana dalıyordum, hatta 2018de bile böyleydi. Ama Ragnarokta rakibe bakıyorum 1-2 karşılaşmadan sonra vazgeçiyorum. Cinnetkarlar kolay modda bile 4-5 vuruşta işini bitiriyorlar. Basit bir Dragur bile sana ağır hasar verebiliyor. Ha kimisine göre oyun çok iyi olabilir. Herkesin görüşüne saygım var. Bu benim görüşümdür.
-
Thor ve Odin bunlar görünmez de olsa kutuya kapatılıp savaşılacak bosslar değildi. Birisi yazmıştı burada mı hatırlamıyorum, Thor ve Odinle gökte, denizde her yerde savaşmamız lazımdı. Bunlar oynanmayan quick time event içeren sekanslar da olsa oyuna epiklik katıyorlar. Ama şu Kratos gibi güçlü hissetmiyoruz yorumlarına katılmıyorum. Çünkü sonuçta bu bir oyun ve mücadele hissini vermek için düşmanlar zorlayıcı olmalı. Ascension bir remaster olsun o zaman Kratos gibi hissettirmiyor yorumları daha çok olacaktır diye düşünüyorum.😁
Ragnarok platinium yaptım ama öyle anlattığınız kadar zor değil arkadaşlar.Elestiri yapacak olsam son sahnenin oldu bittiye getirilmesidir.Onun dışında kafadaki Thor dövüşü bile bir çok oyunun külliyatına bedeldir
Valhalla DLC incelememi yapıyorum.
Oyunun Olumlu kısımları:
- Grafikler muhteşem. Daha iyisini görmedim.
- Optimizasyon çok iyi.
- Vuruş hissi de çok güçlü. Beğenmemek mümkün değil.
- DLC'de oyuna göre çok daha güçlüyüz. Sadece 3 kere öldüm.
- Yunanistan kısımları muhteşem olmuş. 20 dakika manzarayı izledim. Gerçekten muhteşem.
Eksi kısımlar:
- Öldüğümüz zaman en baştan başlıyoruz. Kayıt sistemi çok saçma. Bu da her ölüşte 30 dakika zaman kaybı demek. Öldürdüğümüz her düşmanı baştan öldürüyoruz.
- Kratos'un saçmalıklarından bıktım. Sürekli olarak pişmanlıklarından bahsediyor. Yeter arkadaş yeter! Tamam, çok pişmansın. Al eline çiçekleri ve bahçede mangal yak, hayvanları sev, çiçekleri kokla! Yeter ki sus artık! Neredeyse dernek kurup insanlara yardım edecek. Sus be adam sus!
- Epik savaş yok. 1 tane bile yok. 5-6 saat süren DLC'de 1 tane bile epik savaş yok.
DLC'ye puanım 9/10... Epik savaş olsaydı ve kayıt sistemi de düzgün 10/10 verirdim.
2024 teknolojisiyle Yunanistan muhteşem görünüyor.
-
Oyuna sıfırdan başlarsanız evet oyun dengeli gidiyor Kratos ile birlikte düşmanlar da dengeli güçleniyor. Benim bahsettiğim New Game + modu. Buradan oyuna başlarsanız düşmanlar sizden çok daha güçlü geliyor. Saçma sapan yerlerde güç dengeniz kayboluyor. Nerede savunmaya alacağınızı şaşırıyorsunuz. Örnek, oyunun bir yerinde Freya ile giderken Alfa Kurt görüyoruz, tercihli bir boss, eğer o bossu new gamede oynarsanız aşırı zor, bırak vurmayı savunma bile yaptırmıyor. Ama oyunu normal rutinde başlayıp oynarsanız orası zorlayıcı değil. Blokla çok rahat geçiyorsunuz, new gamede full kırmızı geliyor blok yemiyor. Ejderhalar da öyle new gamede full kırmızı atak yapıyorlar. Ayrıca zaten Kratos gibi hissetmiyorum oyunu oynarken o yüzden DLC bitirip young skin açtım. Biraz biraz Kratos gibi hissediyorum ama yine de tatmin edici değil. Oyunda çok fazla eksik var, bosslar tatmin etmeyen bir konu. Diyaloglar yüzünden RPG oynuyorum hissi vardı bende. Bunu aşamadım, hele hele Atreus ile oynadığımız kısımlar yüzünden oyunu tekrar etmek istemedim. Atreus olmasa tekrar tekrar oynanabilir bir oyun o ayrı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wally-West -- 30 Ekim 2024; 9:18:57 >
-
Bana göre dlc ana oyuna göre daha zor en azıdan ben daha fazla zorlandım Ayrıca dlc yi zaten rogue like diye duyurmuşlardı yani oyun öldüğün zaman baştan başlama üzerine kurulu Tyr savaşı güzeldi bence odin savaşına bin basar olympus kılıcını aldığımız yerde iyi bi boss da olabilirdi
-
DLC üzerinde çok düşünülmüş ama nihayetinde bir eklenti olarak planlamışlar, bu nedenle de bazı yerler kendini tekrar etti. İlk bölümü geçtim ama sonrakilere geçemedim. Tyr inanılmaz güçlü geliyor. 2-3. kademeleri geçen var mı bilmiyorum. Dediğin gibi oyun da git gide zorlaşıyor. Düşmanlar güçleniyor. Bunun dışında işleniş açısından bakılınca Ragnarok'tan daha çok etkiledi beni. Olimpos kılıcı vardı, 3. oyuna referanslar vardı, Young Kratos skini vardı, ben biraz daha uzun olabilse neler verirdi merak ediyorum.
-
Harbiden de Ragranok tan daha etkileyici ve gayet doyurucu bi DLC ydi. Üstelik bunu bedava verdiler. Ragnarok ta hiç ettikleri Tyr i en azından burda kurtarmışlar değişik mitilojik silahlar kullanması da ileriki oyunlar için Tyri daha sık göreceğimizi düşündürdü
-
Çok kısa bir sürede Ragnarok'tan çok daha etkileyici unsurlar sundu bize. TYR bossu bile tek başına Ragnarok'taki tüm bosslara bedel. Bir süre sonra aşırı zor olmasının dışında güzeldi. Sparta ve Olimposun gösterilmesi de remake haberine referans oldu. 2025'te umarım remastered saçmalığı gelmez.
-
omuz kamerası gibi ütopik bişey beklemiyorum ama bence remastered yapacaklar çünkü psp oyunları da dahilmiş o kadar oyunu ramake edemezsin tek bi oyunu yapsalar örn gow 1 ya da 2 yi o zaman ramake gelir derdim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X