Şimdi Ara

GOD OF WAR: RAGNAROK | PS4/PS5 | TÜRKÇE DİL DESTEĞİ | 9 KASIM 2022 (473. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.459
Cevap
106
Favori
465.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 469470471472473
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • GOW gibi epik sahnelerin kralını yapan bir serinin düştüğü durum içler acısı. Hadi 2018'de epik sahne yapamadınız. Ragnarok'taki son savaş neydi öyle ? O kadar üzüldüm ki...

Bence bir sonraki oyunda Kratos savaşa tamamen karşı olacak ve düşmanlarına güller verecek. Kırlarda piknik yapacak, çocuklarla balon uçuracak.

5 sene sonra Kratos temsili...

GOD OF WAR: RAGNAROK | PS4/PS5 | TÜRKÇE DİL DESTEĞİ | 9 KASIM 2022

• Ekranın yarısını zaten Kratos kaplıyor. Bu kamera açısıyla epik bir savaş yapmak zaten çok zor. Adamın kaslarından manzarayı izleyemiyoruz.

Bu kamera açısı değiştirilmediği sürece gow 10 çıksa bile epiklik bence imkansız.

Yürüme kısımları da çok uzun. 2 dakika savaş 5 dakika yürü. Yürüdükçe yürü... Yetmez biraz daha yürü...

• Yurtsever1453 kullanıcısına yanıt
    Bence böyle daha iyi, knight oynar gibi tepeden izleyerek oynamak istemiyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mahmut716 kullanıcısına yanıt

Oyun 20 saat sürüyorsa bari 2 saatlik kısmını uzak açı kamerayla yapsalar. O 2 saatte bizi epik sahnelere boğsalar...

Şu kamera açısıyla epik sahneler gerçekten imkansız. Omuz kamerasıyla GOW oynuyoruz. Yapay zekaya sordum o bile kamera açısı yüzünden epik sahneler zor diyor.

• Yurtsever1453 kullanıcısına yanıt
    hangi yapay zeka ? chatGpt sahneye kalmış diyor.
    açı gayet güzel, souls-like oyun oynamak istemiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mahmut716 kullanıcısına yanıt

2018 sürümünde epik sahneler çok az olunca kimse yadırgamadı. Sony GOW serisi baştan yaratmıştı. Tabii ki eksiklikler olacaktı. Herkes Ragnarok'ta muhteşem sahneler olacağına inandı. Ancak dağ fare doğurdu. Demek ki epik sahneler yapılamıyor. Yapılacak olsa Ragmarok'ta yapılırdı. Kurt savaşı hariç hiçbir epik savaş yoktu. Odin savaşı tam bir faciaydı. Ben yapsam daha iyisini yaparım.

Grok'a ve Chatgpt kamera açısıyla ilgili aynı şeyleri söylüyor. SONY bu kamera açısıyla devam edebilir ancak bence yine de fazla epik sahneler yapamayacaklar. Bu kamera açısıyla olmaz.

• God Of War serisinin tamamını platinum trophy ile 3-4 defa bitirmiş biri olarak Ragnarok bir God Of War fanı olarak yorumluyorum beğensemde beklentilerimi hiç karşılamadı. Hikayede detay yok, epic sahneler ve legendary mücadeleler çok az ve yetersizdi. NW+ yapıp tekrar denemeyi düşünüyorum ama zevk alamayacağım gibi görünüyor GOD OF WAR: RAGNAROK | PS4/PS5 | TÜRKÇE DİL DESTEĞİ | 9 KASIM 2022 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Genel kanı aksine ben bu kameraylada epik sahnelerin çıkabileceği kanaatindeyim illa savaşın kendisinin epik olmasına gerek yok özel boslarda mekan ve arka plan çevre detayları epik olsa boss ta sigrun gibi gna gibi komplike olsa bitişide baldurun veya ilk oyundaki ejderha savaşının bitişi gibi olsa gayet yeterli olur

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • playstation resmi sitesinde şöyle bir ibare bulunduğunu farkettim. umarım remake veya remastered yerine yepyeni bir oyundur.

• Lucky Luciano kullanıcısına yanıt

Bunu böyle alenen söylemezler. Cep telefonuna çıkan betrayalı da saymışlardır muhtemelen.

• Tuomir kullanıcısına yanıt

8 ana oyunu var god of war serisinin cep telefonu hariç

• God of War'ın 20. yılını God of War Ragnarök Dark Odyssey Koleksiyonu ile kutlayın.!

Kutlamalarda ayrıca 20. yıl dönümüne özel yeni ürünler, hayran seti ve daha fazlası yer alıyor.

Dark Odyssey Koleksiyonu – God of War Ragnarök İçin Oyun İçi Güncelleme

Çıkış Tarihi: Perşembe, 20 Mart

God of War Ragnarök'e sahip olan herkese bir hediye olarak, 20 Mart'ta PlayStation ve PC'deki tüm oyuncular için Dark Odyssey koleksiyonunu ek ücret ödemeden içeren bir güncelleme yayınlayacağız.

God of War'un (2005) çalışma isminden ve ilk olarak God of War II'de oyunu Tanrı Modu zorluğunda bitirmenin ödülü olarak ortaya çıkan görünümden esinlenerek, 20. yıl dönümü için klasik siyah ve altın temasını getiriyoruz. 

Güncelleme yayına girdiğinde, temel oyundaki herhangi bir Kayıp Eşya sandığından veya Valhalla'dayken otomatik olarak aşağıdaki koleksiyona erişebileceksiniz.  

Kratos için Dark Odyssey Zırhı ve Görünümü

• Dark Odyssey Kratos Görünümü
    • Kratos için Dark Odyssey Zırh Seti (Dark Odyssey Göğüs Zırhı, Dark Odyssey Bileklikleri, Dark Odyssey Kemeri) 

Dark Odyssey Yoldaş Zırhı  

• Atreus için Dark Odyssey Giysisi
    • Freya için Dark Odyssey Cadı Elbisesi 

Dark Odyssey Silah Görünümleri ve Eklentileri*

• Dark Odyssey Leviathan Balta [Görünüm] ve Dark Odyssey Topuzu [Ek] 
    • Dark Odyssey Blades of Chaos [Görünüm] ve Dark Odyssey Handles [Ek]  
    • Dark Odyssey Draupnir Spear [Görünüm] ve Dark Odyssey Hind [Ek]  

Dark Odyssey Shield Görünümleri ve Rönd

• Karanlık Odyssey Muhafız Kalkanı [Görünüm]
    • Karanlık Odyssey Korkusuz Kalkan [Görünüm]
    • Karanlık Odyssey Taş Duvar Kalkanı [Görünüm]
    • Karanlık Odyssey Parçalanma Başlangıç ​​Kalkanı [Görünüm]
    • Karanlık Odyssey Saldırı Kalkanı [Görünüm]
    • Karanlık Odyssey Spartan Aspis Kalkanı [Görünüm]
    • Karanlık Odyssey Yuvarlak

*Lütfen unutmayın, silah görünümleri her silahın tam yükseltilmiş versiyonu için yapılır ve yalnızca o yükseltmeye ulaşıldığında kullanılabilir hale gelir.

Silah ve Kalkan Ekleri için Görünümü Düzenle

20 Mart'ta yayınlanacak yamayla birlikte Dark Odyssey'e yeni silah eklentileri ve kalkan rönd'ün eklenmesiyle birlikte Kratos'un cephaneliğindeki bileşenlerde 'Görünümü Düzenle' özelliğini kullanma özelliğini ekleyeceğiz.

Yapınız için istediğiniz işlevselliğe sahip, görünümünüze uygun görseli seçebileceksiniz.

Blog ve daha Fazlası :https://blog.playstation.com/2025/03/14/celebrate-god-of-wars-20th-anniversary-with-god-of-war-ragnarok-dark-odyssey-collection/

• 2018 di sanırım gow1 i bitirdim ps4 pro da

2025 mart.. gow2 de bitti ps5 proda

ne macera ama... görsel şölen bambaşka boyutlarda.

• God of War 20th Anniversary - Dark Odyssey Collection In-Game Cosmetics | PS5, PS4 & PC Games

GOD OF WAR: RAGNAROK | PS4/PS5 | TÜRKÇE DİL DESTEĞİ | 9 KASIM 2022PlayStationyoutube
    https://www.playstation.com/en-us/games/god-of-war-ragnarok/ Celebrate God of War’s 20th Anniversary with the Dark Odyssey collection! As a gift to everyone who owns God of War Ragnarök, on March 20th we will be releasing an update for all players on PlayStation and PC that includes the Dark Odyssey collection at no additional cost. Inspired by the working name of God of War (2005) and the skin that originally appeared in God of War II as a reward for beating the game on God Mode difficulty, we are bringing the classic black and gold theme for the 20th anniversary. Once the update is live, you’ll be able access the collection below from any Lost Items chest in the base game or automatically while in Valhalla. *Internet connection required #ps5 #ps5games #ps4 #ps4games #pc #pcgames
    https://www.youtube.com/watch?v=4z-N3tiX8_Y
  • GOD OF WAR: RAGNAROK | PS4/PS5 | TÜRKÇE DİL DESTEĞİ | 9 KASIM 2022

• Lyngbakr 'ın üstündeki şu kulemsi bulmaca mekanına hiçbir şekilde ulaşamıyorum, ilgili rıhtım da havaya kalmış. Nasıl yaparız bilen? Ne var yok tamamladım ama bi burası kaldı. Karşı platformdan gördüğüm kadarıyla balta fırlatıp mührü dondurduğumuz bir alan burası, yandan dolanılılıyor da olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XanthiN -- 23 Mart 2025; 14:34:30 >

• XanthiN kullanıcısına yanıt

Yanlış hatırlamıyorsam o görünen balina. Bir yan görevle yukarı çıkıyor . Öyle ulaşıyorsunuz. Baya oldu tam hatırlamıyorum . Youtube dan gow whale yazarak yardım alabilirsiniz

• 
Sayfa: önceki 469470471472473
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.