GOD OF WAR: RAGNAROK | PS4/PS5 | TÜRKÇE DİL DESTEĞİ | 9 KASIM 2022 (473. sayfa)

-
-
-
Bence böyle daha iyi, knight oynar gibi tepeden izleyerek oynamak istemiyorum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
-
God Of War serisinin tamamını platinum trophy ile 3-4 defa bitirmiş biri olarak Ragnarok bir God Of War fanı olarak yorumluyorum beğensemde beklentilerimi hiç karşılamadı. Hikayede detay yok, epic sahneler ve legendary mücadeleler çok az ve yetersizdi. NW+ yapıp tekrar denemeyi düşünüyorum ama zevk alamayacağım gibi görünüyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Genel kanı aksine ben bu kameraylada epik sahnelerin çıkabileceği kanaatindeyim illa savaşın kendisinin epik olmasına gerek yok özel boslarda mekan ve arka plan çevre detayları epik olsa boss ta sigrun gibi gna gibi komplike olsa bitişide baldurun veya ilk oyundaki ejderha savaşının bitişi gibi olsa gayet yeterli olur
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Bunu böyle alenen söylemezler. Cep telefonuna çıkan betrayalı da saymışlardır muhtemelen.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
8 ana oyunu var god of war serisinin cep telefonu hariç
-
God of War'ın 20. yılını God of War Ragnarök Dark Odyssey Koleksiyonu ile kutlayın.!
Kutlamalarda ayrıca 20. yıl dönümüne özel yeni ürünler, hayran seti ve daha fazlası yer alıyor.
Dark Odyssey Koleksiyonu – God of War Ragnarök İçin Oyun İçi Güncelleme
Çıkış Tarihi: Perşembe, 20 Mart
God of War Ragnarök'e sahip olan herkese bir hediye olarak, 20 Mart'ta PlayStation ve PC'deki tüm oyuncular için Dark Odyssey koleksiyonunu ek ücret ödemeden içeren bir güncelleme yayınlayacağız.
God of War'un (2005) çalışma isminden ve ilk olarak God of War II'de oyunu Tanrı Modu zorluğunda bitirmenin ödülü olarak ortaya çıkan görünümden esinlenerek, 20. yıl dönümü için klasik siyah ve altın temasını getiriyoruz.
Güncelleme yayına girdiğinde, temel oyundaki herhangi bir Kayıp Eşya sandığından veya Valhalla'dayken otomatik olarak aşağıdaki koleksiyona erişebileceksiniz.
Kratos için Dark Odyssey Zırhı ve Görünümü
- Dark Odyssey Kratos Görünümü
- Kratos için Dark Odyssey Zırh Seti (Dark Odyssey Göğüs Zırhı, Dark Odyssey Bileklikleri, Dark Odyssey Kemeri)
Dark Odyssey Yoldaş Zırhı
- Atreus için Dark Odyssey Giysisi
- Freya için Dark Odyssey Cadı Elbisesi
Dark Odyssey Silah Görünümleri ve Eklentileri*
- Dark Odyssey Leviathan Balta [Görünüm] ve Dark Odyssey Topuzu [Ek]
- Dark Odyssey Blades of Chaos [Görünüm] ve Dark Odyssey Handles [Ek]
- Dark Odyssey Draupnir Spear [Görünüm] ve Dark Odyssey Hind [Ek]
Dark Odyssey Shield Görünümleri ve Rönd
- Karanlık Odyssey Muhafız Kalkanı [Görünüm]
- Karanlık Odyssey Korkusuz Kalkan [Görünüm]
- Karanlık Odyssey Taş Duvar Kalkanı [Görünüm]
- Karanlık Odyssey Parçalanma Başlangıç Kalkanı [Görünüm]
- Karanlık Odyssey Saldırı Kalkanı [Görünüm]
- Karanlık Odyssey Spartan Aspis Kalkanı [Görünüm]
- Karanlık Odyssey Yuvarlak
*Lütfen unutmayın, silah görünümleri her silahın tam yükseltilmiş versiyonu için yapılır ve yalnızca o yükseltmeye ulaşıldığında kullanılabilir hale gelir.
Silah ve Kalkan Ekleri için Görünümü Düzenle
20 Mart'ta yayınlanacak yamayla birlikte Dark Odyssey'e yeni silah eklentileri ve kalkan rönd'ün eklenmesiyle birlikte Kratos'un cephaneliğindeki bileşenlerde 'Görünümü Düzenle' özelliğini kullanma özelliğini ekleyeceğiz.
Yapınız için istediğiniz işlevselliğe sahip, görünümünüze uygun görseli seçebileceksiniz.
Blog ve daha Fazlası :https://blog.playstation.com/2025/03/14/celebrate-god-of-wars-20th-anniversary-with-god-of-war-ragnarok-dark-odyssey-collection/
-
2018 di sanırım gow1 i bitirdim ps4 pro da
2025 mart.. gow2 de bitti ps5 proda
ne macera ama... görsel şölen bambaşka boyutlarda.
-
God of War 20th Anniversary - Dark Odyssey Collection In-Game Cosmetics | PS5, PS4 & PC Games
PlayStationyoutube
https://www.playstation.com/en-us/games/god-of-war-ragnarok/ Celebrate God of War’s 20th Anniversary with the Dark Odyssey collection! As a gift to everyone who owns God of War Ragnarök, on March 20th we will be releasing an update for all players on PlayStation and PC that includes the Dark Odyssey collection at no additional cost. Inspired by the working name of God of War (2005) and the skin that originally appeared in God of War II as a reward for beating the game on God Mode difficulty, we are bringing the classic black and gold theme for the 20th anniversary. Once the update is live, you’ll be able access the collection below from any Lost Items chest in the base game or automatically while in Valhalla. *Internet connection required #ps5 #ps5games #ps4 #ps4games #pc #pcgameshttps://www.youtube.com/watch?v=4z-N3tiX8_Y -
-
Lyngbakr 'ın üstündeki şu kulemsi bulmaca mekanına hiçbir şekilde ulaşamıyorum, ilgili rıhtım da havaya kalmış. Nasıl yaparız bilen? Ne var yok tamamladım ama bi burası kaldı. Karşı platformdan gördüğüm kadarıyla balta fırlatıp mührü dondurduğumuz bir alan burası, yandan dolanılılıyor da olabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XanthiN -- 23 Mart 2025; 14:34:30 >
-
Yanlış hatırlamıyorsam o görünen balina. Bir yan görevle yukarı çıkıyor . Öyle ulaşıyorsunuz. Baya oldu tam hatırlamıyorum . Youtube dan gow whale yazarak yardım alabilirsiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X