Şimdi Ara

God of War: Remastered bekleyen var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar pc oyuncusuydum. Ps4 ile playstation dünyasına adım attım. Killzone, Infamous, Last of us'ı bitirdim. God of war beklemesindeyim. ps4 de paso fifa oynuyorum.

Elimde olan oyunlar

Last of us: remastered
    Driveclub
    Bloodborne

Bloodborne güzel evet ama geçemiyorum ki :(. Sanırım takasta kullanıcam.
    The Order var bide fakat çok kötü diyolar kısa ve kısıtlı diye okudum
    Ne diyosunuz god of war almalı mıyım ? Değer mi parasına ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi secokul -- 18 Mayıs 2015; 4:14:56 >

• God of war zaten PS efsanesidir ben Xbox 360dan Ps4 e geçtim bu yüzden Remastered oyunlar işime geliyor bence God of war kesinlikle tecrübe edilmesi gereken bir oyun.
  • PS4'e sadece God of War 3 remastered olarak gelecek. 1. ve 2. oyunlar yok.
  • Kesinlikle ben bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beklemiyorum
  • Deli gibi bekliyorum.
  • Tum oyunlarini bitirmeme ragmen ilk defa bir resmastered oyununu bekliyorum. Diger hicbir hack n' slash oyunu bana zevk vermiyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    God of War 1-2 Ps4 de yok mu?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kisacasi alinmali diyorsunuz:). Castlevania oynamistim god of war a benziyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi secokul -- 19 Mayıs 2015; 13:21:47 >
  • god of war'un 6 oyununu da oynamadıktan sonra bir anlamı yok

kesinlikle

mutlak suretle

6 oyun da oynanmalı
  • 3 kere bitirdim,deli gibi bekliyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hicbir gow serisini oynamadan gow3u beklemek neyin kafasıdir..insan sormaz mu bu cocuk niye boyle diye..

• ilk iki oyunu oynama imkanın varsa mutlaka oyna, ondan sonra 3. oyunu al derim. oynamazsanda youtube da film gibi sadece sinematiklerden oluşan ilk iki oyunu izleyebilirsin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önce The Order'ı al oyna hocam, evet oyun süresi çok uzun değil ama grafikleri, dünyası vs gayet de başarılı bir oyun. Çatışma mekaniklerini de çok sevmiştim ben. Hayatımda görmediğim grafikleri gösterdi o oyun bana :)

Bu arada God Of War 3'ü oynamadıysan kesinlikle alıp oynamalısın, tabi ilk 2 oyunun hikayesini bilmen gerekir. Videolarını falan izleyip, biraz da hikayesini etüt edersen muazzam zevk alırsın. Zaten TR altyazı gelmesi olası :) öyle birşey olursa tadından yenmez, forumda defalarca bitiren adamlar bile TR altyazılı oynamak için tekrar alır. Ki ben tekrar alıcam sanırım :)
  • Arkadaş sen beni yanlış anladın. PS2 sahibiydim. Yani diğer god of war ları oynadım. Hatta psp deki god of warlarıda bitirdim. PS3 üm olmadı bir tek. god of war 3 ve ascension dışında hepsini oynadım bitirdim:).
  • secokul S kullanıcısına yanıt
    gow 3 ü kesinlikle tavsiye ederim ama ascension u oynamasan da olur ben pek sevmedim.
  • PS 4 değil mubarek PS 3,5
  • snakefatih kullanıcısına yanıt
    eyvallah bu kadar tavsiyeye satın alıcam gibi görünüyor. :)

Bu aralar castlevania serisine merak saldım onu oynuyorum, fena değilmiş.
  • TaKo kullanıcısına yanıt
    The order'ı al diyosun bakiyim öyleyse madem. güzel bir kampanyayla almaya çalışıcam.

ps2 im olduğu 1 ve 2 yi hatta psp deki god of warları bile oynadım. ama 3'e değer mi diye sormuştum :). Endonezya psn den alıcam büyük ihtimal bende ingilizce olucak artık ne yapalım ingilizcemizi geliştiririz.
  • ben bekliyorum fiyatıda uygun olacak last of us remastered gibi bence kaçmaz
  • Xbox 360 dan ps4 e geçtim benimde işime geliyor remaster oyunlar ve gow tüm serisini ps4e bekliyorum

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.