Şimdi Ara

GOD OF WAR [SPOILER BAŞLIĞI] (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
778
Cevap
10
Favori
47.937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Videonun ilk üç dakikası önceki sayfada sızan video ile aynı sonrasında ise boss var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Özgür Yiğit -- 8 Nisan 2018; 5:41:25 >

• Özgür Yiğit kullanıcısına yanıt

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ShaoDre kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Abi şu oynayışı atmosferi görüpte nasıl oynayıştan şüpheleri olur anlamam ulan adam senin bağırman öfkelenmen yeter nasıl saydırıyor yumrukları of of gücünü acayip hissettiriyor bizim yaşlı kurtta hala iş var

• Boss videosuna sadece 5 saniye baktım. Dayanamıyorum arkadaş

Bu oyunu kulaklıkla oynamayan yallah arabistana
  • Bu oyunu beğenmeyenler kötü olacağını düşünenler hangi kafada bilmiyorum. Taş olur bu oyunu beğenmeyen.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler videosunun sonunda ölen boss un son söylediği şeyi Atreus kratos a çeviriyor. Ve boss çok büyük hata yaptıklarını söylüyor.

Valla heyecandan patlayacağım en sonunda.

• Kratosa sataştıklarından mı büyük hata yaptık diyor. Yoksa entrika mı var arka planda. Of heyecanlandım Hani Çocuğu ele geçirmek isteyen adam kontrol etmiştir bu yaratıkları. Sonra pişman olmuştur yaratık mı kanatlı abi mi her ne ise. Yardım ettiklerine o adama çünkü Trailer da Atreusu kaçırıyorlar Kratos balta ile kurtarıyor.
  • Beryler oyun gerçekten harika duruyor . Bu arada boss savaşlarında bildiğimiz mitolojiden tanrılarla mucadelemiz olcakmı yoksa bosslar bilmediğimiz yaratıklarmı olacak ? Sonynin yayınladığı videolarda şaçma loot toplama ve basit savaşlar koyacaklarına böyle kısa boss savaşı gösterselerdi kimse kötü yorum yapmazdı.. ah sony ah

• Hocam aynı şeylerin gösterilmesinin aslında tek nedeni cory. Cory olabildiğince az şey gösteriyor bilerek. Yoksa daha çok şey görürdük. Fakat bilgi vermek konusunda cory çok cimri.

• Cory abimiz çok cimri bişe göstermeyip herşeyi kendiniz öğrenin diyo bildiğin aslında güzelde yapıyo.
    Aynen. Kendisi de diyor zaten oyundaki her şeyi siz kendiniz ilk defa görün diye. Haklı ama. Gördükten sonra heyecanı biraz azalıyor. Mesela uncharted 4 de o araba kovalamalı aksiyon sahnesini ilk oyunda kendimiz görseydik daha etkileyici olurdu. Bence böyle az göstermek çok göstermekten daha iyi.

• Katılıyorum o sahneleri oyunda oynarken görmek daha epic oluyo ama insanların içini kötü olcak gibi bi korku sarmış durumda en azından bitane epic bi boss fighti gösterseydi bunların hiç biri olmazdı.
    Evet. Bence de en azından bir tane görsek iyi oldurdu ama yapacak bir şey yok. Canı sağ olsun cory nin.

• Sızan yeni görseller.

Boss Fight

GOD OF WAR [SPOILER BAŞLIĞI]

--------------

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Özgür Yiğit -- 8 Nisan 2018; 14:3:20 >

• Boss savaşı bence eski oyunların gerisinde duruyordu. Oynayandan mı oluyor bilmiyorum ama çok fazla ıskalama vs. oluyor bu da baltaliyor akıcılığı. Üstüne bir de her darbede sn'lik takilmalar olunca dövüşler akmıyor sanki. Önceki oyunlarda tüm dövüş bi akış olarak gerçekleşirdi, bunda vuruyor vuramiyor geriye kaciyor vs. aksiyon bölünüyor.

• Özgür Yiğit kullanıcısına yanıt
    Oyun görsel ve mekanlar olarak mükemmel gözüküyor

• The Last Beerbender kullanıcısına yanıt
    Evet hocam bende fark ettim. Önceki GoW oyunlarındaki akıcılık baltalanmış gibi duruyor. Umarım öyle olmaz.

• Bu iki boss karsilastirilmaz tabi ama bu oyunda su tarz bir boss savasi gorebilecek miyiz bilmiyorum. Gerek kamera açısından gerek tek cekim olmasindan dolayi cok mumkun gozukmuyor sanki. Umarim boyle bir sey yaparlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Last Beerbender -- 8 Nisan 2018; 14:23:27 >

• Bosslar neden hep kucuk? Gow3 de hatirlarsaniz apartman büyüklüğünde devasa bosslar vardi tepesine cikardik vesaire. Burada en fazla troll gordum. Tamam troll de buyuk ama gow3 dekiler kadar değil

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.