Şimdi Ara

GOD OF WAR [SPOILER BAŞLIĞI] (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
778
Cevap
10
Favori
47.938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elbiskuha -- 5 Nisan 2018; 16:35:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jormungandr - Kratos - ve Heimdall heykelinde görünen bir Görsel :)

Spoiler olabilir sadece bir mekan görülüyor.

Bu mekanı Story Trailer'da Ejderha ile kapışmadan küçük bir kesitte görmüştük.

Görsele Bakmak isteyenler yinede spoiler seçeneği koyuyorum.

+

Bonus bir görüntü daha var ve epikliğini tamamen ortaya koyduğunu söylemeliyim + Grafik konusunda bizlerin beklentisinin daha da üzerine koyduklarını kanıtlar nitelikte.

Kendi adıma şu kadarını diyebilirim ki ; Görsel olarak Santa Monica Stüdyosu ve Sony eşliğinde verilseymiş daha da Hype alabilirmiş şuan bile öyle ama Devasa mekanlar görmeye kendimizi hazılasak iyi olacak. :)

Yeni 4 Resim daha eklendi!!

GOD OF WAR [SPOILER BAŞLIĞI]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A r c h A n g e L. -- 7 Nisan 2018; 1:23:31 >

• Oyunu oynayana kadar kalpten gitmezsem iyi Hocam. Mükemmel ya. Hele bir oyuna başlayayım en az 100 saat gömmezsem rahat etmem. Adamların yaptığı her şeyi inceleyeceğim. Malum 5 yıllık özlemim anca böyle çıkar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CollatZ2508 -- 7 Nisan 2018; 1:19:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CollatZ2508

Oyunu oynayana kadar kalpten gitmezsem iyi Hocam. Mükemmel ya. Hele bir oyuna başlayayım en az 100 saat gömmezsem rahat etmem. Adamların yaptığı her şeyi inceleyeceğim. Malum 5 yıllık özlemim anca böyle çıkar.
    Gerçekten öyle Şuan inceleme yapan ekibin kalp atışları yada nabzını ölçmek isterdim açıkcası çünkü birebir deneyimliyorlar haliyle :)
    Şuan bile kalp sıkıştırmıyor değil hele ki son görüntülere bakılacak olursa. :)

Elimizin altında bir şaheser yatıyor olacak incelediğimiz kadar inceleyeceğiz galiba didik edeceğiz oyunu.

Bir çok kez fotograf Moduna da gireceğiz gibi geliyor çünkü çok efsane mekanlar var hayırlısı.

Bunlar daha hiç bir şey diyenler var ki galiba haklılar da çünkü bir çok Diyara gideceğimiz için ve her diyarda birileri ile karşılacağımızı düşününce insan ister istemez daha da heyecanlanıyor. :)

• Kesinlikle hocam. İnceleme yapanları merak etmiyor değilim. Böyle bir şaheseri incelemek kolay değil. Hocam o fotoğraf modu zaten çoğumuzun hatra sayılır zamanını alır. Kolay kolay çıkamayız o moddan.

Kesinlikle hocam. Bunlar hiçbir şey. Santa monica çok ketum. Hiçbir şey açıklamıyorlar. Her şey gizli. Tamemen oyuncunun keşfetmesini istiyorlar. Bu yüzden de ayrı olarak takdir ediyorum. Sadece fragmanlara bakarak oyunu öyle sanan bazı video çeken kişiler var. Onlara ise gülmekten öteye gidemiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: A r c h A n g e L.

Jormungandr - Kratos - ve Heimdall heykelinde görünen bir Görsel :)

Spoiler olabilir sadece bir mekan görülüyor.

Bu mekanı Story Trailer'da Ejderha ile kapışmadan küçük bir kesitte görmüştük.

Görsele Bakmak isteyenler yinede spoiler seçeneği koyuyorum.

+

Bonus bir görüntü daha var ve epikliğini tamamen ortaya koyduğunu söylemeliyim + Grafik konusunda bizlerin beklentisinin daha da üzerine koyduklarını kanıtlar nitelikte.

Kendi adıma şu kadarını diyebilirim ki ; Görsel olarak Santa Monica Stüdyosu ve Sony eşliğinde verilseymiş daha da Hype alabilirmiş şuan bile öyle ama Devasa mekanlar görmeye kendimizi hazılasak iyi olacak. :)

Yeni 4 Resim daha eklendi!!

Hasikome 😱
    yggdrasil mi o

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgehan1991 -- 7 Nisan 2018; 10:29:56 >

• Oyunun müziklerinin nasıl yapıldığını anlatan yeni bir video daha verdiler. video burada https://www.youtube.com/watch?v=hpgww0hcViE
  • Oyun İçi Yeni Gameplay sızdırılmış İzlemedim izlemek isteyen buyursun. :

Spoiler :

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A r c h A n g e L. -- 7 Nisan 2018; 19:14:2 >
  • Yukarıdaki Gameplay'e ait ekran görüntüleri :

• Muazzam gözüküyo heycan'dan 2 hafta nasıl sabretcez.
  • Mükemmel lan

• Video uçmuş.
  • Yeni link varsa atar misiniz, kaçırdım.

• GoldPunch kullanıcısına yanıt
    Resimleride var

• quote:

Orijinalden alıntı: A r c h A n g e L.

Oyun İçi Yeni Gameplay sızdırılmış İzlemedim izlemek isteyen buyursun. :

Spoiler :

Ne yalan söyleyeyim içimde bir ukte ve uyuşmamazlık var.

God of War deyince insan daha karanlık bir ortam, tüyler ürpertici bir atmosfer bekliyor. Ama mekanlarda ağaçlar, polenler, çiçekler, böcekler görebiliyoruz. Wolverine'nin Marvel'dan, Fox yapımına Logan olarak geçişi gibi bir etki bekliyordum. Vahşet, kan bekliyordum. Ama göremedim.

Sızdırılan gameplayde Krank oyununa benzer saçma bir taş adam, sürekli balta sallayarak öldürmeye çalışılan düşmanlar ve birebir yakın temas dövüşünde zorlanılan bir gameplay izledik.

Herkes ne kadar büyük bir God of War hayranı olduğumu bilir. Küçükken ps2de ben farketmiştim bu oyunu. Ama bu oyuna "İşte oyun gibi oyun, olmuş" diyebildim mi ? Üzülerek hayır.

Umarım yanılırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spawn2 -- 7 Nisan 2018; 20:52:5 >

• Yeni link super olurdu

• Oyun taş gibi duruyor. Mekan tasarımları zaten inanılmaz. Mekanikler gayet iyi. Düşman çeşitliliği ise eminim ana oyunda çok daha fazla olacak. Bunlar devede kulak gibi. Hikaye ise lost page lerden anladığım kadarı ile çok iyi temeller üzerine oturtulmuş. Oyunda da iyi işlenmiş ise çok güzel bir macera var önümüzde. Ben iyi işlediklerine inanıyorum. Cory Barlog a güvenim tam.

• Oynayış videosu bir daha ortaya çıkmadımı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sturmbannführer

Oynayış videosu bir daha ortaya çıkmadımı?
    hocam işten eve geldım her siteyi dolaşıyorum bulamadım hala
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.