Şimdi Ara

GOD OF WAR [SPOILER BAŞLIĞI] (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
778
Cevap
10
Favori
47.938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dayanamadım ve izledim oyun tek kelime ile kusursuz olmuş Atreus a bu video ile beraber ısınmaya başladım ayak bağı olan veledlere benzemiyor kratos babadan da öyle bir çoçuk çıkmazdı zaten dövüş mekanikleri efsane olmuş hikayesinin derin olacağı belliydi ama duygusallık olacağını pek sanmıyordum yanıldım bu arada 3 saatlik demodan değilmiş sanırım bu video eğer öyle ise internet ile bağlantıyı kesme vakti gelmiştir
  • Ben 3-4 saniye atlayarak baktım sonra anında kapattım, aşırı ağır spoiler var. Bu saatten sonra artık dikkatli olun beyler. Oyun gold oldu ve dağıtımlar başlamıştır eline geçiren ve spoiler verecek olan çok olacaktır.
  • Thejoker58906 T kullanıcısına yanıt
    3 saatlik demo'dan değil birisi full sürümü ele geçirmiş.Cory abimiz spoiler dan kaçın yazmış.Twitter hesabına
  • ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulkane -- 25 Mart 2018; 13:38:13 >
  • Sony'den resmi açıklama gelmiş. Oyunun yani God Of War'ın incelemelerinin yayımlanma tarihi olarak 12 Nisan 2018 verilmiş. Yani oyun çıkmadan en az 8 gün önce incelemeler internette yayımlanmaya başlayacak. Bu demek oluyor ki Sony ve Santa Monica Studios oyunlarına çok güveniyorlar. İnceleme Ambargosu genelde oyun çıkış tarihine yada bir gün önce veya sonrasına verilir. Bethesda gibi oyunu inceleyecek editörlere oyunun kopyasını oyunun çıkış tarihinde gönderen firmalarda var. Nadir olarak bu kadar erken inceleme ambargo tarihi veriliyor diyebilirim. Konuyla ilgili haber linki burada https://attackofthefanboy.com/news/god-of-war-reviews-set-to-arrive-on-april-12th/

• Sızdırılan video'da Atreus'un Annesi galiba belli oluyor.

Atreus'un annesi yüksek ihtimal ;

"Freya"
  • Spoiler konusunda spoiler var :b

Bu videoyu nasıl nerden izleyecem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: devilkingcry

Spoiler konusunda spoiler var :b

Bu videoyu nasıl nerden izleyecem

Yinede temkinli davranılıyor Spoiler başlığına bilinçsizce girenlerde olacaktır. :)

Aşağıda ki Linkten izleyebilirsiniz.
    https://vimeo.com/261670233

Edit : Video Kaldırılmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A r c h A n g e L. -- 1 Nisan 2018; 13:0:3 >
  • Hocam bu kandırılan video hangisiydi bir arkadaşın boss savaşı dediği videomu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ACtemh

Hocam bu kandırılan video hangisiydi bir arkadaşın boss savaşı dediği videomu ?

Bu kaldırılan Gameplay'de Boss yoktu. Kanatlı düşmanlar geliyordu 10 / 20 'ye yakın. :)
    Sonrasında Kratos Işık süzmesinin içine giriyordu felan.
    Video'yu ben indirmiştim isteyen olursa upload ederim. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: SantaMonicaStudios87

quote:

Hocam bu kandırılan video hangisiydi bir arkadaşın boss savaşı dediği videomu ?

Bu kaldırılan Gameplay'de Boss yoktu. Kanatlı düşmanlar geliyordu 10 / 20 'ye yakın. :)
    Sonrasında Kratos Işık süzmesinin içine giriyordu felan.
    Video'yu ben indirmiştim isteyen olursa upload ederim. :)

Teşekkürler

Ama neyse ben de oyun çıkınca youtube dan izlerim okul bitene kadar alamıcam zaten

• Tamam hocam o videoyu izledim bende. Bir arkadaş boss olan kratosun çift balta felan kullandığı video var demişti bir türlü bulamadım ya onu :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KrallŞaplakçı -- 1 Nisan 2018; 13:57:43 >
  • quote:

Tamam hocam o videoyu izledim bende. Bir arkadaş boss olan kratosun çift balta felan kullandığı video var demişti bir türlü bulamadım ya onu :)

O video malesef yok yani olmaması imkansız gibi. :)
    Reddit / Resetera / Twitter / Face / Instagram sayfalarının hepsine baktım neredeyse herhangi bir sızıntı yada Boss ile ilgili bir şey yok. :)

Olsaydı direkt bu konuya eklenirdi görsel olarak bile olsa.
  • Evet arkadaşlar yeni bir bilgi gelmiş reddit e. Leviathan ın nasıl dövüldüğünü anlatıyor. Ben yine spoiler tuşu koyarak anlatıyım bir sıkıntı olmasın. Çok spoiler takıntısı olmayanlara kesinlikle tavsiye ederim.

Brok ve sindri mjolnir i dövüp bu da thor a geçince thor devleri katletmeye başlıyor. Bunun üzerine bu brok ve sindri üzülüyor ve üzerlerinde sorumluluk hissediyorlar. Bunun üzerine diyarlara barışı getirecek ve güç dengesini sağlayacak başka bir silah yapmayı istiyorlar. Yeni silahı yaparken brok bir örümcek tarafından öldürülüyor ve derisi mavi renge dönüyor. Bunun üzerine Sindri ruhlar gölüne gidiyor ve gölün derinliklerinden brok un ruhunu geri getiriyor. Brok birkaç gün sonra uyanır ve silahın yapımını bitirirler ve silahın ismini Leviathan koyarlar.

Bunla birlikte inanılmaz derin bir hikaye bizleri bekliyor arkadaşlar. Oyunun senaryosu hakkında şüphem kalmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CollatZ2508 -- 2 Nisan 2018; 11:31:44 >

• Games Radar ilk üç saati oynamış.. yeni video vernmişler.. video da daha önce gösterilmeyen yerler var. video burada https://www.youtube.com/watch?v=kmhk64h5HAc
  • mehmetalpertr kullanıcısına yanıt
    İlk 3 saatin ne anlatmış ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Hikmet İsayev

İlk 3 saatin ne anlatmış ?

Kratos bu oyunda biraz farklı, buraya ( iskandinavya ) nasıl geldiği belli değil. Yaratıklar eskisi gibi bir anda çıkmıyor. Gezinirken yaratıklara denk geliyorsunuz. Atreus ile beraber bulmacalar çöüzülüyor. Oyun Uncharted gibi hissettiriyor ancak dövüş sistemi kesinlikle Uncharted'dan farklı. Kolay dövüş mekanikleri var. En önemli yeniliklerden birisi Kratos çıplak elleriyle dövüşebiliyor. Balta hakkında konuşuyorlar. Balta ile ilgili upgradeler var. Bunlardan birisi Homing ( Geri Dönüş Upgrade i sanırım bumerang gibi attın mı geri dönme olayından bahsediyorlar. Dondurma yani freeze upgrade i var diyorlar. Bu şekilde upgrade ler ile kendi özel dövüş sisteminizi oluşturabilirsiniz ister düşmanı dondurup dalın yada direk kafadan dalın gibi şeyler söylüyorlar. Daha büyük bosslar ile dövüş nasıl olacak diye merak ediyorduk gördüğümüz kadarıyla o bosslarla dövüşte aynı dövüş hissini veriyor. Dövüş esnasında hızlı düşünüp hızlı karar verebilirsen, tank gibi çok acımasızca düşmanlarını dağıtabilirsin. Kratos'un okuması yok galiba diyorlar. Bütün okuma işlerini çocuk yapıyormuş. Oyunda ne çıkacağını tahmin etmek imkansız diyorlar. Heyecan verici bulmuşlar. GÖrdüğümüz kadarıyla oyuna çok emek verilmiş diyorlar. Açıkçası beğendik diyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetalpertr -- 3 Nisan 2018; 14:1:16 >

• mehmetalpertr kullanıcısına yanıt
    Büyük bosslar aynı dövüş hissinimi verecek ? Böleyse hepsi birbirine benzer

• quote:

Orijinalden alıntı: Hikmet İsayev

Büyük bosslar aynı dövüş hissinimi verecek ? Böleyse hepsi birbirine benzer

Sanırım Quick Time Events olayının ( Ekranda çıkan düğmelere basarak dövüş stili ) kalkmasından bahsetmişler. Ayrıca, Kratos'un oğlu bulmacalara yardım ediyormuş ama hepsini değil. Kratos bazı bulmacaları kendisi de çözebiliyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetalpertr -- 3 Nisan 2018; 15:37:8 >
  • Hikmet İsayev H kullanıcısına yanıt
    Farkı silahlar ve iki balta olayı olmazsa aynen kendini tekrar eder. Şuanki silahlarla yaratığın ayağına vurmak ve balta fırlatmaktan başka ne yapılabilirki. Burdaki en önemli nokta silah çeşitliliği .inşallah silah çeşitlerinede önem vermişkerdir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KrallŞaplakçı -- 3 Nisan 2018; 15:47:45 >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.