Şimdi Ara

GOD OF WAR [SPOILER BAŞLIĞI] (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
778
Cevap
10
Favori
48.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tek baltayı kullanıcağımız kesin değil. Video da görüldüğü gibi sol alt tarafta bir silah belirteci var. Orada kullandığımız silahi görebiliyoruz. Tek balta olsaydı neden koysunlar böyle bir şey? Ayrıca bu soruyu cory barlog a yöneltiler o da kaçamak bir cevapla ağırlıklı olarak balta ve kalkana yöneldik dedi. Ne başka silah var dedi ne de yok dedi. Ama bence olacak. Tabi ana silahımız balta olacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gameplay Prewiew ve Combat Prewiew mi hocam ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thejoker58906

Gameplay Prewiew ve Combat Prewiew mi hocam ?

Gameplay Prewiew var sadece. :)
  • izledim hocam tek kelime ile muazzam bir oyun bekliyor tek kötü yanı daha ay 1 var
  • Arkadaşlar bu videoların ham hali yokmu yorumsuz ve tam çözünürlükte,indirip 4k tv de izlemek için.
  • God of War 15 Dakikalık HQ 1080p Dosyası Yayınlandı!!

Boyut : 1.53 GB

Mega :https://mega.nz/#!l1AV2RpI!Bar4nJepk3KxqGXyEYA1pNy7mP3uk_kpwnvr11p6Ydk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A r c h A n g e L. -- 19 Mart 2018; 20:57:33 >
  • https://leadergamer.com.tr/god-of-war-ilk-2-saati/
    Arkadaşlar yukarıda paylaştığım linkte ilk 2 saatini anlatıyor.Ben tabii başlarını okumadan hemen geçtim hızlı bir göz gezdirdim spoiler yememek için ama orada tek balta kullanacağımız söyleniyor.Birden fazla silah yerine tek bir silaha odaklanıp onu geliştirdikçe yeni özelliklere falan kavuşacağını söylüyor.İnşallah öyle olmaz.Oyun mükemmel ama birden fazla silah olması çok daha güzel olurdu.Umarım yanılırlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: SantaMonicaStudios87

God of War 15 Dakikalık HQ 1080p Dosyası Yayınlandı!!

Boyut : 1.53 GB

Mega :https://mega.nz/#!l1AV2RpI!Bar4nJepk3KxqGXyEYA1pNy7mP3uk_kpwnvr11p6Ydk

hocam burdan indiremedim hesap üyelik felan istiyor.
  • Ben üyelik olmadan indirdim Mega uygulamasından değil de direkt indirme yaptım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A r c h A n g e L. -- 19 Mart 2018; 21:8:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SantaMonicaStudios87

Ben üyelik olmadan indirdim Mega uygulamasından değil de direkt indirme yaptım.

Bu verdiğiniz linkte sadece pdf dosyası görünüyor,video yok.Üye bile oldum ama boş video yok.Neyse yakında çıkar herhalde teşekkürler.
  • Bende direkt böyle çıkıyor. :)

GOD OF WAR [SPOILER BAŞLIĞI]
  • Oyunda silah geliştirme ilerleyen seviyelerde ikinci bir balta olacak gibi duruyor. Çünkü oyun ilerledikçe karşımıza çıkan düşmanlar daha da güçlü oluyor ve tek bir balta ile mücadele etmemiz çok zor. Hele ki boss savaşları baya zorlu olur diye düşünüyorum. Ayrıca çok abes olabilir ama bu oyunun bir süprizi de 1 ve 2. oyunların remake versiyonlarının da olacağını düşünüyorum ben. Oyun bittikten sonra bonus olarak açılan bir özellik olarak süper olmaz mı ?
  • Baltayı falan bosverin de bu adam nasıl yaşamaya devam ediyor hala onu konuşalım. En son karnında kocaman yarık vardı.

• 9 Dakikalık yeni video.

• Videoyu izlemek isteyenler yuotube'a girip 'god of war' başlığı altında 'bugün' ü filtrelemeleri durumunda yeni videoya ulaşabilirler Gerçekten inanılmaz olmuş.

Sevdiğim kısımlar ;

- Sonunda Kratos babamızın delirmiş halini e3 sonrası tekrar görebildik
    - Yer yer stealth olması çok güzel duruyor. En sevdiğim oyun tarzlarından biridir gizlilik. GoW'a bunu entegre etmeleri çok hoş olmuş.
    - Sol altta yeni simgeler var ve bazı arkadaşlar yeni silah olacağını yazmış. Bu çok sevindirici. Ama ben hala emin değilim onlar bizim 'magic' gücümüz diye biliyorum

Ufaktan rahatsız olduğum kısımlar ; (Vurmayın )

- O tuşuyla, baltayla kestiği cisimin dışındaki kemikimsi kapanı kırması biraz komik olmuş gibi. Eski oyunlarda vardı bu tür şeyler, biraz yapay ve eski usul olmuş sanki.
    - Şu köprü gibi olan kısımda bir ara kör oldum, gelişi güzel vuruyoruz sanki düşmanlara gibi. Karambole geliyoruz orada evet ama ben bir ara nereye vurduğumuzu çözemedim. Enteresan olmuş.

• 3 Saatlik Demodan Farklı Video Sızdırıldı!!

9 Dakikalık daha izlemek isteyenler buyursun. Youtube videolarına ambargo geldiği için hemen kaldırılıyor. :)
    https://vimeo.com/261670233

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A r c h A n g e L. -- 25 Mart 2018; 10:12:45 >
  • Ben en ufak bi video izlemem şu saatten sonra yeni gelenlerden..Az kaldı Allah'ın izni ile keyfimizi kaçıracak bi spoiller v.s yemeyelim ;)

• İzlesem mi izlemesem mi emin değilim. Dayanmaya çalışacağım.

• İzleme bence o sahneleri oyunda deneyimlesen daha güzel olur

• Ara sahnelere bakmadan sadece dövüş kısmına baktımda oynayan eleman oynamayı pek bilmiyor gibi Birde kamera çevirme hızını kaç yapmışsa çok hızlı dönüyor kontrol edemiyor rahatça belli. Yayınlanan son videolarda böyle değildi default hali belli ki daha iyi.

Acaba bu video 3 saatlik demodan mı? Öyle değilse kim nasıl ele geçirdi de oynuyor.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.