Şimdi Ara

GOD OF WAR [SPOILER BAŞLIĞI] (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
778
Cevap
10
Favori
47.930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ShaoDre

Bu resimler'den sonra emin oldum diyebilirim balta ve kalkan dan başka silahımız olmicak 30 saatlik oyun bitek baltayla nasıl olcak bakalım.
    Benim düşünce ve gördüklerim kadarı ile bakacak olursak oyuna şunlar yapılabiliyor.

Balta : Şuana kadar 20 veya 30 yakın kendi kombinesi var ve hızlı atak ile de yapılabiliyor.

Kalkan : 3 veya 4 Evresi var ki sanırım diyarlar arası kullanmamız gereken upgrade'ler olacaktır ki gayet onda da gelişimler mevcut.

Yumruklarımız :
    Balta - Kalkan - yumruklarımız ile düşmanlarımızın canlarını daha çabuk ve hızlı öldürme teknikleri mevcut.

Tekme : Balta ile düşmana fırlattığımız da kısa süreli de olsa donma yada dondurucu özelliği olduktan sonra hızlı koşu ile Sparta tekmesi atabiliyoruz.

Zıplayarak vurma : Balta İle zıplayarak vurmak gerçekten önceki serilerde olduğu gibi çok yapacağız sanırım.

Atreus : Düşmanlarımızda Enerjilerini düşürecektir ve Ok'un 3-4 Evresi var gibi ve güçlendirilebiliyor yıldırımları daha geniş alana yayılıyor.

Atreus : Çift tekmesi ve Draugr gibi düşmanlara çelme takıp yere düşürerek devam eden kombineler. vs. vs.

Oyunda yapılacak çok şey var aslında ama bizlerin bildikleri bu kadar. :)

• Açıkcası Atreus yetenekleri çok hoşuma gitti onun hakkında hiç bi şüpem yok ama Kratos yetenekleri az gibi geldi balta ve kalkanın baya kombinasyonu olmasına rağmen demek istedigim kombinasyon çok fazla ama 30 saatlik bi oyunda sadece balta ve kalkanlamı bütün düşmanlarımızı öldürcez tabi bunlar bize gösterdikleri ama bu kadar sızma oldu hiç birinde farklı bi silah görmedik buda bana oyunda baska silah olmadığı hissini uyandırdı.Öğrenmenin tek yolu bekleyip görmek olcak sanırım. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShaoDre -- 10 Nisan 2018; 16:5:20 >
  • Başka silahlar da olacak beyler. En azından geliştiriciler söylüyor bunu. Bundan yana şüpheniz olmasın. Fakat balta en temel silahımız. Ağırlık onun üstünde. Bir arkadaş ikinci bir baltadan söz etmişti. Yani sadece kalkan ve balta olmayacak. Bunda şüpheniz olmasın.

Boss videolarını izlemedim ama elbette önceki seri kadar epik olmayabilir. Şimdiki kullanılan kamerada ve baltada o epikliği yakalamak mümkün değil. O nedenle eski oyunla karşılaştırmayın fazla. Ne kadar hala aynı kratos olsa da ve serinin kanı bu oyunda da bulunsa da bize farklı bir deneyim sunacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CollatZ2508 -- 10 Nisan 2018; 16:1:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Açıkcası Atreus yetenekleri çok hoşuma gitti onun hakkında hiç bi şüpem yok ama Kratos yetenekleri az gibi geldi balta ve kalkanın baya kombinasyonu olmasına rağmen demek istedigim kombinasyon çok fazla ama 30 saatlik bi oyunda sadece balta ve kalkanlamı bütün düşmanlarımızı öldürcez tabi bunlar bize gösterdikleri ama bu kadar sızma oldu hiç birinde farklı bi silah görmedik buda bana oyunda baska silah olmadığı hissini uyandırdı.Öğrenmenin tek yolu bekleyip görmek olcak sanırım. :)
    Ek bir seçenek belki eklenmiştir bunu malesef bilemiyoruz yani arada balta arada kılıçlar olabilir ama dediğiniz gibi malesef bunu bekleyip görmek gerek. :)

Aklıma gelmişken burada ki videoyu daha önce izlemişsinizdir PGW17'de.
    Balta'nın daha farklı ve ilerlemiş halini görüyoruz.

Balta 3 defa etrafa büyü saçarak akıcılığı getiriyor.

Diğer Olay ise Yere vurdurma özelliği oda mevcut burada.

Birde Spartan Rage Modu var ki kaç farklı Spartan Rage özelliği olacak onu da bilmiyoruz. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: CollatZ2508

Başka silahlar da olacak beyler. En azından geliştiriciler söylüyor bunu. Bundan yana şüpheniz olmasın. Fakat balta en temel silahımız. Ağırlık onun üstünde. Bir arkadaş ikinci bir baltadan söz etmişti. Yani sadece kalkan ve balta olmayacak. Bunda şüpheniz olmasın.

Boss videolarını izlemedim ama elbette önceki seri kadar epik olmayabilir. Şimdiki kullanılan kamerada ve baltada o epikliği yakalamak mümkün değil. O nedenle eski oyunla karşılaştırmayın fazla. Ne kadar hala aynı kratos olsa da ve serinin kanı bu oyunda da bulunsa da bize farklı bir deneyim sunacak.
    Katılıyorum. Haliyle bize gösterilenler, söylenenler, röportajlar, veya sızıntılardan bildiklerimiz var bilinmeyenlerde var haliyle. :)
    Ama o Epikliği hala korumuşlar gibi geldi Yunan ile İskandinav Mitolojilerde farklılıklar olduğunu da bulundurmak gerek Mekan ve Atmosfer olarak. :)

Çok Güzel bir oyun bizleri beklediğini düşünüyorum hala. :)

• Tabiki izledim ama o zaman dikkat etmemiştim fazla silahın özelliğine silahımızda bi çok skill kullanabilcez sanırım.
  • Hocam kesinlikle. Mükemmel bir oyun geliyor bence. Zaten göreceğiz perşembe günü inceleme puanları açıklanınca.

• Arkadaşlar boss dövüşünü WhatsApp tan atabilecekler özelden yazabilirmi

• Hikmet İsayev H kullanıcısına yanıt
    Yeni kamera açısını seri için her ne kadar gerekli buluyor olsam da getirileri olduğu gibi götürüleri de var maalesef. Bu konuda en büyük darbeyi fiziksel olarak büyük olan boss'larda yaşayacağız gibi duruyor. Ne bileyim en azından bu tür boss'larda kamera kendini biraz arkaya atsa ve adeta uçarcasına hareket etmemizi sağlayacak zincirlerimiz olsa güzel olurdu:) Bu yeni yapıyı desteklememe rağmen oyun biraz fazla Bloodborne vari olmuş gibi duruyor. Beni en çok endişelendiren ise silah çeşitliği, eğer oyuna gerçekten de baltayla başlayıp yine baltayla bitereceksek sıkıntı olabilir. Oyun puan kırmaya müsait görünüyor. İki, üç güne her şey ortaya çıkacak. Umarım üzmez...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rodion Raskolnikov -- 10 Nisan 2018; 16:18:6 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Tabiki izledim ama o zaman dikkat etmemiştim fazla silahın özelliğine silahımızda bi çok skill kullanabilcez sanırım.
    Dediğim gibi bunlar daha sızdırılanlar daha farklı şeyler olacaktır :)
    Balta'da ki Çeşitliliği sevdiğimi söylemem gerek çünkü kolay değil büyük bir değişim sağlandı. :)
    Neler yapılacağına dair Çok şeyler atmışlardır önlerine ve akla mantığa yatan ve şu özellikte eklense güzel olur dediğimiz herşeyi yedirmişler.

God of War'ın önce ki oyunlarında nedense ilk ana silahı Blade of Chaos zincirlerine abanırdık Full'yelim yeni kombinasyonlar ve daha fazla enerji götürsün diye sanırım bu da bir nevi ona benzeyecek gibi. :)
  • Yeni gow hikayesi harika olurda inşallah eski gow’a göre eksik olduğu yanları hikayeyle tamamlar .

• Hikaye ve sunum konusunda bir şüphem yok. Beni en çok endişelendiren konu silah çeşitliliği. Bakalım incelemeler bir gelsin, yapılan yorumlara göre ya ön sipariş vereceğim ya da fiyatının düşmesini bekleyeceğim. 210TL az para değil.
  • Minimum 92 ortalaması olacak bence

• Zıplamanın olmayışı ve kamera yakınlığı, boyumuzdan uzun ve uçan yaratıklarla olan dövüşü berbat hale getirmis.

Ben videoları izlerken ayaklarımızın yere yapıştığını hissediyorum. Ayağımız bile gözükmüyor o da ayrı mesele.

Bir hype oluyorum bir hype kaçıyor. Boyumuzdaki düşmanlar ile dövüşmek gerçekten güzel ama boyu uzun ve uçan yaratıklara karşı dövüş özgürce değil. Adeta planlanmış. Ayaklarımız yere yapışmış buz pateni yapıyoruz sanki.

• quote:

Orijinalden alıntı: Moral Veren Adam

Zıplamanın olmayışı ve kamera yakınlığı, boyumuzdan uzun ve uçan yaratıklarla olan dövüşü berbat hale getirmis.

Ben videoları izlerken ayaklarımızın yere yapıştığını hissediyorum. Ayağımız bile gözükmüyor o da ayrı mesele.

Bir hype oluyorum bir hype kaçıyor. Boyumuzdaki düşmanlar ile dövüşmek gerçekten güzel ama boyu uzun ve uçan yaratıklara karşı dövüş özgürce değil. Adeta planlanmış. Ayaklarımız yere yapışmış buz pateni yapıyoruz sanki.
    Bknz nick-mesaj uyumsuzluğu
  • GoldPunch kullanıcısına yanıt
    Tam da ben yazacaktım lafı ağzımdan aldınız hocam.

• Ejderha boss dövüşü videosu

https://uploadfiles.io/15e7q
  • Hikmet İsayev H kullanıcısına yanıt
    Açıkçası oyuna verilecek puanları pek ciddiye almıyorum. Zira inceleme yapan mecralara pek güvenmiyorum. Bana oyunun eksi ve artı yönlerini aktaracak yorumlar lazım. Şüphelerimin yersiz çıkmasını istiyorum:)

• Dostum hep baska silah olacak diyorsun da ben videolardan tam aksine olmayacak seklinda anliyorum. Gelistiriciler bunu nerede soyledi acaba bi link paylasabilir misin?

• The Last Beerbender kullanıcısına yanıt
    Hocam oyungezerin e3 2017 den sonra bir geliştirici ile yaptığı röportaj var. Linki de şu:

https://youtu.be/teBC-qswxA4

06.20 den sonra oyunda başka silahlarımız olacak mı diye sorulduğunda yetkili, DİĞER SİLAHLARDAN bahsedemiyoruz diyor. Buradan yola çıkarak ayrıca yabancı forumlarda insanların görüşlerine dayalı olarak bu fikrimi savunuyorum. Ayrıca forumda bir arkadaş da sızdırılan bir videoda ikinci bir baltayı da gördüğünü söylemişti. Herhalde kalkanın yerine kullanılıyor. Fakat leviathan kadar büyük değil.

Bence olacak başka silahlar. Fakat balta, kalkan ve ok kadar derin dinamiklere sahip olmayacaklar diye düşünüyorum. Çıkınca hep beraber göreceğiz zaten sonucu :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CollatZ2508 -- 10 Nisan 2018; 18:16:57 >

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.