Şimdi Ara

GOD OF WAR [SPOILER BAŞLIĞI] (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
778
Cevap
10
Favori
47.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Pandora mı acaba çocuğa çok benziyor çünkü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CollatZ2508

Hocam oyungezerin e3 2017 den sonra bir geliştirici ile yaptığı röportaj var. Linki de şu:

https://youtu.be/teBC-qswxA4

06.20 den sonra oyunda başka silahlarımız olacak mı diye sorulduğunda yetkili, DİĞER SİLAHLARDAN bahsedemiyoruz diyor. Buradan yola çıkarak ayrıca yabancı forumlarda insanların görüşlerine dayalı olarak bu fikrimi savunuyorum. Ayrıca forumda bir arkadaş da sızdırılan bir videoda ikinci bir baltayı da gördüğünü söylemişti. Herhalde kalkanın yerine kullanılıyor. Fakat leviathan kadar büyük değil.

Bence olacak başka silahlar. Fakat balta, kalkan ve ok kadar derin dinamiklere sahip olmayacaklar diye düşünüyorum. Çıkınca hep beraber göreceğiz zaten sonucu :)
    Boss dövüşü, ve onlarca oyun için görüntü düştü bugün. Bence olsaydı, onların arasında yeni silah olurdu. Çok ağır spoilerlar olduğundan incelemedim ama gözüne çarpan olsa burada yazardı zaten. Ben de olacağına inananlardanım

• Sizan boss dovusu linkini atabilecek olan var mi bulamadim bir turlu. Onceki sayfadaki de acilmiyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • spoiler nerde buluyoruz bir turlu bulamadim sizan videolar nerde arkadaslar

• Spawn2 kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam. Bende olacağını düşünüyorum fakat dediğiniz gibi daha görmedik. Sadece dediğim gibi bir arkadaş başka bir balta gördüğünü söyledi. Onun dışında ben de bilmiyorum. Zaten varsa da demekki oyunun başlarında olmayacak. Belki perşembe günkü incelemelerde değinirler.

• quote:

Aynen hocam. Bende olacağını düşünüyorum fakat dediğiniz gibi daha görmedik. Sadece dediğim gibi bir arkadaş başka bir balta gördüğünü söyledi. Onun dışında ben de bilmiyorum. Zaten varsa da demekki oyunun başlarında olmayacak. Belki perşembe günkü incelemelerde değinirler.
    Hocam şu dev ejder ile dövüş ekranını gördüm Orada da ekstra bir silah yoktu ki oyunun ortalarında olacağını düşünüyorum ben, bence olması lazım. Umarım o boss fight oyunun başlarında falan olmaz

• alican88 kullanıcısına yanıt
    Hocam önceki sayfa da var videolar link olarak verilmiş indirip izlemeniz lazım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Bknz nick-mesaj uyumsuzluğu

Objektif yorum yaptım. Maalesef oyun çıkana kadar moral veremiyorum :)

• @Spawn2
    Müdür o imza ne öyle sayfayi kapliyor :D
  • "whatifgaming" sitesi oyunun yapimcisina kizip oyunun acilis videosunu paylasmis :D

When God of War’s director tweeted about us, I just had to post this. To all the haters – just because my review does not match your preconceived notions of a perfect God of War 10/10 game for your hype train and just because I didn’t suck Sony’s teet trying to get a review copy like every other site out there, doesn’t mean my review is a “fake” one. FYI none of the videos put up so far have EVER been on 4chan. All mine.

So to prove it more 1 last time, here’s the opening scene for God of War with our branding this time. Something I don’t like doing, but there it is.

Enjoy all!

http://whatifgaming.com/god-of-war-opening-scene-exclusive-video

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi die.Rache -- 10 Nisan 2018; 21:12:7 >

• die.Rache kullanıcısına yanıt
    Zaten biraz ahlak olsa incelemeyi yazanda 12 sine kadar bekler. Hem suçlu hem güçlü. Ben böyle bir adamın yazdığı incelemeyi bırakın tek cümlesini bile okumam.

• Oyunun Yapımcısına kızmak yada ses getirmek. :)
    Galiba kendi yaptığı inceleme ve puanlama sistemine kulak asmamasına sinirlenmişte olabilir. :)
    ResetEra ve Reddit gibi sitelerde fake inceleme olduğunu söylediklerinde ise kızmış olabilir.
    Hayırlısı izlemek isteyenler buyursun ama çıkışına pek bir şey kalmamış kendimizi az biraz daha tutmalıyız. :)

Bu arada paylaşım için teşekkürler. "die.Rache"
  • die.Rache kullanıcısına yanıt
    Adam fake olduğunu söledikleri için sinirlenmiş.Videoların hepsi benim 4chan dan sızdırılan videolar değildemiş
  • quote:

Zaten biraz ahlak olsa incelemeyi yazanda 12 sine kadar bekler. Hem suçlu hem güçlü. Ben böyle bir adamın yazdığı incelemeyi bırakın tek cümlesini bile okumam.
    Rahatsiz herif ya :D

@SantaMonicaStudios87
    Reklamin iyisi kötüsü olmaz diyerek yapilmis tabi ama davalik olabilirler.
  • Eğer ki Sony ve Santa Monica Stüdyosu bir ambargo koyduysa elbet ceza veya yaptırımlar olacaktır.
    Bir tarih verilmiş Site üzerinde bir makale yada incelemeni hazırlarsın sayfayı gizlersin.
    Tarih geldiğinde Pat diye istersen ilk önce sen ver inceleme puanlarını sorun değil.
    Ama işin için de farklı şeyler var ki buna biz ( Spoiler ) diyoruz keyif kaçıran sahneler de cabası. :)

İşin özü şu bu adam Ambargo yada birşey tınlamamış alın size diye bam bam bam bütün herşeyi gözümüze sokmaya çalışmış. :)
  • Moral Veren Adam kullanıcısına yanıt
    Hocam hep diyorum sizin nick yanlış. Daha geçen gördüğüm görsellerden sonra bu oyunun kötü çıkması imkansız demiştiniz son kararı oyun çıkana kadar vermeyin en iyisi :D Birde kamera açışını ayarlamak birazda oyuncuya kalmış bir iş gibi sanki bazı noktalarda. Oynayan çoğu kişinin oyunu beğendiği aşikar gerçi kötü bir oyun olmayacakta. Kişisel beklentilerimiz de önemli onların altında kalırsa oyun 99 puanda olsa sonuçta tatmin olmayız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KishouArima

Hocam hep diyorum sizin nick yanlış. Daha geçen gördüğüm görsellerden sonra bu oyunun kötü çıkması imkansız demiştiniz son kararı oyun çıkana kadar vermeyin en iyisi :D Birde kamera açışını ayarlamak birazda oyuncuya kalmış bir iş gibi sanki bazı noktalarda. Oynayan çoğu kişinin oyunu beğendiği aşikar gerçi kötü bir oyun olmayacakta. Kişisel beklentilerimiz de önemli onların altında kalırsa oyun 99 puanda olsa sonuçta tatmin olmayız.

Oyunu çok beklediğim için en ufak olumsuzluk beni üzüyor açıkçası. O kadar yil bekledik kusura tahammul edemiyorum çünkü benim için God of War kusursuz bir oyun.

Dedigim gibi ayni boyda oldugumuz dusmanlarla savas muthis olmus. Ama uçan kacan seyleri zıplayıp yakalayamamak kötü :) God of War 3'te zincirli kılıçlar ile dusmani yakalar ve ona dogru uçardık. Onun eksikliği var diyelim :)

hikaye harika olursa sıçrama gibi küçük eksiklere önem vermem :) kosacası hikaye oyunun eksikletini kapatabilir hayırlısı

Hocam büyük yaratıklarla eskisi kadar akıcı savaşamasak bile . Daha ürkütücü ve daha zorlayıcı gözüküyorlar. Yakın kamera açısı ile anı daha iyi yaşıyoruz sanki. Oyun çıktığında kendimiz deneyimleyince daha iyi anlarız. Ayakları yere basan devasa bir varlık ile savaşırsak uçan kaçan bir şey yerine.
  • Spawn2 kullanıcısına yanıt
    Videoyu izledim oyunun baslari olabilir pek zorlamadi babayi.

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.