Şimdi Ara

God Of War TRILOGY geliyoor ... !!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
0
Favori
7.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Paket içeriği tam olarak ne olacakmış? Sadece oyun mu? Yoksa soundtrack poster veya benzeri birşey olurmu ki?

GOW Collection alacaktım, elimdeki GOW 3 sattım şimdi bu trilogy i alacağım. Umarım pişman olmam
  • Elinizde God of War 3 ve Collection varsa satıp Trilogy paketini almaya ne gerek var.Aynı oyunlar,boşuna masraf.
  • bence o kutunun içinde gow collection ve gow3 var
  • bende alacaktım bekleyeyim o zaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: defected

bence o kutunun içinde gow collection ve gow3 var

Öyle zaten ama ekstra birşeyler olcak gibi geliyor.
  • Siparişi verdim bakalım. Bekliyoruz 30 nisanı.
  • İçinde extra bölümleri varmı??
  • İlk kez pre-order yapıyorum. Parayı ne zaman çekecekler biliyor musunuz? Malum sanal kart verdik limiti ayarlamak lazım.
  • Daha bu sabah thehut tan pre-order yaptım.
    Şimdi bi tane daha almayı düşünüyordum ama kaldırmışlar.
    Acaba bir sorun mu var trilogylerle ilgili???
    Shoptoda da availability için stopped demiş. Niye ön siparişi durdurdular ki. Bi iş var gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BOUN_MaXWeLL -- 9 Nisan 2010; 20:11:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BOUN_MaXWeLL

Daha bu sabah thehut tan pre-order yaptım.
    Şimdi bi tane daha almayı düşünüyordum ama kaldırmışlar.
    Acaba bir sorun mu var trilogylerle ilgili???
    Shoptoda da availability için stopped demiş. Niye ön sipariçi durdurdular ki. Bi iş var gibi

Aynı konuyu bende merak ediyorum. shopto per-order ı durdurmuş, zavvi ve thehut ise tamamen kaldırmış. Başka oyun sitelerinde satış devam ediyor ama bu siterlerde niye duruduruldu veya kaldırıldı bende merak ediyorum ???
  • hakkaten niye durduruldu arkadaşlar bu pre-order olayı shopto da bi süredir bekliyorum belki devam eder diye ama hiç bi değişiklik yok. fikri olan varmı yada shopto gibi uygun fiyatlı bi mail-order sitesi varsa ordan sipariş verelim
  • Acaba sınırlı sayıda üretilecek olabilirmi
  • limited edition değilki.durduruldu yazıyor ayrıca
  • Haber varmı oyundan?
  • Sony sorting GOW Trilogy availability News
    PlayStation 3 News by Robert Purchese

Yesterday

Sony's God of War Trilogy will be released on 30th April, and the publisher's told Eurogamer that retail partners for the three-game bundle are being worked out now.

Not all shops will sell the game, perhaps explaining why some retailers have scrapped pre-orders suddenly.

The God of War Trilogy contains all three games released so far: Blu-ray remasters of God of War I & II and PS3 game God of War III.

All three are brilliant, and all three earned 9/10 on Eurogamer.

Our God of War I, II and III reviews are lurking

http://www.eurogamer.net/articles/sony-sorting-gow-trilogy-availability

işte bu yuzden durdurulmus pre orderlar. Ne diyor acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerim35 -- 14 Nisan 2010; 18:44:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Crow-

quote:

Orijinalden alıntı: hell line

1 ve 2 yi bitirmiştim ama 3 oynayamadım daha...
    Yazın bu seti alıp eve kapanıcam , bağlicam serumu koluma çekicem perdeyi bide bimden 50tl lik alışveriş yaptımı tamamdır.
    Evdekilere söylerim arada gelip yoklasınlar beni.

içinde chain of olypus da olsaa keşkeee

hell line o oyunu da bitirdiydi heralde öyle hatırlıyorum
    Tabi PSP'de

• quote:

Orijinalden alıntı: kerim35

Sony sorting GOW Trilogy availability News
    PlayStation 3 News by Robert Purchese

Yesterday

Sony's God of War Trilogy will be released on 30th April, and the publisher's told Eurogamer that retail partners for the three-game bundle are being worked out now.

Not all shops will sell the game, perhaps explaining why some retailers have scrapped pre-orders suddenly.

The God of War Trilogy contains all three games released so far: Blu-ray remasters of God of War I & II and PS3 game God of War III.

All three are brilliant, and all three earned 9/10 on Eurogamer.

Our God of War I, II and III reviews are lurking

http://www.eurogamer.net/articles/sony-sorting-gow-trilogy-availability

işte bu yuzden durdurulmus pre orderlar. Ne diyor acaba

Benim anladığım ilk önce sony satış ortakları tarafından satışa sunulması için sony öncelik vermiş ve bazı şirketlerin pre-order ı durdurmasının sebebi buymuş. SAnıyorum shopto 30 nisanda oyunları temin edemeyecek, bu sebeple pre-order ı durdurmuş.

• Aman ne güzel Sony ye
  • O da güzel spotçulara kaldık gibi yine.
  • Shopto getiremezse 3 pound bana ödeyecek sanırım sözünü yerine getiremediği için bu maliyete girmemek için mutlaka oyunu şuana kadar pre-order yapmışlara temin edecektir diye düşünüyorum. Temin edemezzsede bedavadan 3 pound um olur :)

Mayıstada yurtdışına çıkacağım, ordan alır gelirim gow umu, belki pandora box edition ı alabilirim
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.