Şimdi Ara

God Of War TRILOGY geliyoor ... !!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
0
Favori
7.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Az once shopto 123 tl cekmis kartimdan oyun cumartesi elimde olur darisi diger bekleyenlerin basina :)
  • Benden ödemeyi aldılar dün zaten sitede de in stock olarak satışa çıktı oyun. Büyük ihtimal bir aksaklık olmadan oyun elimize ulaşır.

Gümrüğe takılacağını hiç zannetmiyorum çok büyük değildir paket normalden. Ben WoW paketleri gibi fln olur diye düşünüyorum. Takılsa bile faturası var yani her türlü gider alır geliriz
  • Benden de almışlar ödemeyi. Bundan sonra yapacağımız birşey yok değil mi ?
  • Postacının yolunu gözliycez artık

Bu arada cumartesi ulaşması biraz fazla iyimser değil mi ya? Shopto forumunda insanlar hala alamadı ürünlerini şu yanardağ olayından sonra epey karışıklık var bu aralar o yoğunluğu gideremediler sanırım hala.

Edit: ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eribanez -- 29 Nisan 2010; 8:43:35 >
  • Bendede gece 11 civarı çekmişler, hayırlısı umarım1 haftaya kadar elime ulaşır.
  • Bu God Of War'ın (Trilogy-Collection) işi çok akıllıca vallahi....GOW 1-2 Çıkalı ne kadar süre oldu , hop bi oyunı çıkıyor hepsi bir pakette 150 tl-200 tl , valla çok zekice bir davranış , durup düşünürseniz eğer sizde anlarsınız arkadaşlar çok çakallar valla...Tam formdan düşüyor oyunlar , hobaaaa TRİLOGY - VIRILOGY MIRILOGY....
  • quote:

Orijinalden alıntı: eribanez

Postacının yolunu gözliycez artık

Bu arada cumartesi ulaşması biraz fazla iyimser değil mi ya? Shopto forumunda insanlar hala alamadı ürünlerini şu yanardağ olayından sonra epey karışıklık var bu aralar o yoğunluğu gideremediler sanırım hala.

Bugüne kadar 6 sipariş verdim genelde 3-4 günde elimde oldu tabi erken teslimat sürecinde upim binasına giderek elden teslim almamında etkisi vardır .Yanardağ patlaması geçen haftanın olayı bu hafta herşey yolunda diye biliyorum ama belli de olmaz tabi bekleyip göreceğiz

• quote:

Orijinalden alıntı: GILMOUR

quote:

Postacının yolunu gözliycez artık

Bugüne kadar 6 sipariş verdim genelde 3-4 günde elimde oldu tabi erken teslimat sürecinde upim binasına giderek elden teslim almamında etkisi vardır .Yanardağ patlaması geçen haftanın olayı bu hafta herşey yolunda diye biliyorum ama belli de olmaz tabi bekleyip göreceğiz

Yanardağ bende geçen haftanın olayı diye biliyorum, gecikenlerinki kara yoluyla yollandığı için gecikmiş sanırım. Yeni gönderimler eskisi gibi zamanında geliyormuş.

Gerçi paket hala processing te bir çıksa yola hayırlısıyla

• Bende de processing yazıyor eli kulağındadır , tracking number yazar bugün.

Ekleme:Tracking Itemda eklendi az önce

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GILMOUR -- 29 Nisan 2010; 13:07:12 >
  • Şu anda hala satış yok sitede. preorder alıyorlar hala.Herhalde sadece önceden isteyenlere yollıcaklar
  • Şuan shopto da oyun satışa sunulmuş, direk aynı fiyattan alabiliyorsunuz. Sanki boşuna pre-order yapmış gibi olduk

Benim üründe postalanmış posta numarasını vermişler muhtemelen yarın royal mailde kaydı görülür.
  • Arkadaşlar benden kargo dahil 140 TL çekmişler Garanti Bonus kullanıyorum. biri bana hafif geçirme mi yapıyor sizden nasıl 123 çekmiş anlamadım.

Bu arada şuan uçakta kargo sanırım akşama iner artık.

Bu gönderiyi ben direk gidip elden alsam dağıtıcıya verilmeden olmaz mı?

Bu Topkapıdaki PTT binasına geliyor sanırım ben çok yakınımda oraya.Hafta sonu girmesin araya eğer alabilirsem.

Bilgisi olan varmı?
  • quote:

Arkadaşlar benden kargo dahil 140 TL çekmişler Garanti Bonus kullanıyorum. biri bana hafif geçirme mi yapıyor sizden nasıl 123 çekmiş anlamadım.

Bu Topkapıdaki PTT binasına geliyor sanırım ben çok yakınımda oraya.Hafta sonu girmesin araya eğer alabilirsem.

Bilgisi olan varmı?

Euro ile ödeme yaptıysan olabilir. Pound şeklinde çok daha uygun oluyor.

• quote:

Arkadaşlar benden kargo dahil 140 TL çekmişler Garanti Bonus kullanıyorum. biri bana hafif geçirme mi yapıyor sizden nasıl 123 çekmiş anlamadım.

Bilgisi olan varmı?

Euro üzerinden mi yoksa pound üzerinden mi işlem yapıyorsun. Euro üzerinden aldıysan daha pahalı oluyor.

Shopto da pound üzerinden alışveriş yapmalısın

• quote:

Orijinalden alıntı: pisnick

quote:

Bilgisi olan varmı?

Euro üzerinden mi yoksa pound üzerinden mi işlem yapıyorsun. Euro üzerinden aldıysan daha pahalı oluyor.

Akbank 100 tl üzeri yurtdışı alışverişlerde peşin fiyatına 3 taksit yapıyor bugün baktığımda toplam 121 tl yansıtılmış hesabıma. Ücret günlük kurdan dolayı 2 tl daha düşmüş yani.
    Kargonun durumuna gelirsek ; Royal maile baktığımda paket Türkiyeye geçmiş görünüyor.Önceki tecrübelerimden dolayı oyun yarın elime geçerdi fakat yarın 1 Mayıs olduğu için Ptt kapalı olacaktır.
    Yoksa yarın Kadıköy dağıtım merkeze gidip oyunu alacaktım ama iş Pazartesi gününe kaldı ne yazıkki.

• quote:

Orijinalden alıntı: pisnick

quote:

Bilgisi olan varmı?

O zaman kaçtı bana 17 TL ya ben euro daha tanıdık diye sadece onun üzerinden bakıyordum farklı çekim yaptığını bilmiyordum. Bildiğim iyi oldu red dead redemption ı da öyle almışım değiştirdim hemen.çok teşekkür ederim

• oyun kimin eline geçerse SS koyarsa sevinirim...
  • Trilogy unboxing videosu buldum :D Merakları giderir umarım..

http://www.youtube.com/watch?v=_BOO6WY67GY
  • dün saat 6 gibi verdim siparişi.sitede çalışma var galiba açılmıyo.inşallah cumaya kadar gelir oyun.bizim izmir ptt kanser eder insanı.geçen sipariş 21 inde izmir upim görünüyodu bana 27 sinde geldi.aramızda altıüstü 1km121tl çekmişler karttan sterlinin gözünü seviim
  • Kutunun içinde blurayler normal oyun kutusunda mı? En azından bitirince satmak istersem ayrı satılabilir vaziyette mi yoksa farklı şekilde mi? Gow serisini oynamadım hazır başlayacakken komple seti alayım daha mantıklı diyorum da. Sonradan ayrı satmak istersem problem olmasın.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.