Şimdi Ara

God Of War TRILOGY geliyoor ... !!! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
118
Cevap
0
Favori
7.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Açıkçası ben özel bir paketleme sistemi beklemiştim şöyle WoW lardaki gibi kartonun içinden direk normal kutular çıkıyormuş Neyse ama oda güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: BOUN_MaXWeLL

Trilogy unboxing videosu buldum :D Merakları giderir umarım..

http://www.youtube.com/watch?v=_BOO6WY67GY

İnsan özel kutu falan yapar. Sony ye kocaman
  • metal kutu olsaydı veya içinden çıkan oyunların kapakları farklı tasarlansaydı ya da en azından diğerlerinden bi farkı olması açısından trilogy yazısı olsaydı keşke... ne bu böyle migros kampanyası gibi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cimbomman

ne bu böyle migros kampanyası gibi...

cuk oturdu valla
  • Ben de vereceğim siparişi ama ayın 8'ini bekliyorum hesap kesim tarihi için, umarım o zamana kadar tükenmiş olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arsenic

Ben de vereceğim siparişi ama ayın 8'ini bekliyorum hesap kesim tarihi için, umarım o zamana kadar tükenmiş olmaz.

Sanmam. sade gow 3 ü alanların bi kısmı bu paketi almaz yani benim gibi. Gerçi para olsa alacamda
  • yuh yani bu oyunlari orjinal alsak servet bitiririz
  • Oyun hala Ptt sayfasında görünmedi sizde durum nasıl?
  • Dün 1 Mayıs tatildi bugünde işleneceğini zannetmem büyük ihtimal gelmiştir upim e. Birde Shopto forumunda bi arkadaş aramış şu volkanzedelerden siparişim gelmedi diye İngiltere den gelen siparişleri elimizde olmasına rağmen takip bilgisayarına giremiyoruz demiş bir sorun varmış yoğunluklarla ilgili, ondan dolayı da gözükmüyor olabilir.
  • Yarın bir gideyim o zaman Kadıköy dağıtım merkezine.
  • Benimkisi yurt içine girmiş, yarın veya çarşamba elimde olur muhtemelen. Oyunu alan var mı? İçerik nedir?

SN İŞLEM / YER TARİH
    1. Sevk Edildi İSTANBUL / UPİM İSTANBUL / ÜMRANİYE, 00308 - 34158 03/05/2010 13:29:26
  • Benim ki daha geçmemiş ptt ye. İçerik için youtube'da unboxing videosu var ona bakabilirsin.
  • Benimki de bugün kayıtlara geçmiş

1. Sevk Edildi İSTANBUL / UPİM İSTANBUL / KADIKÖY, 00551 - 34158 03/05/2010 12:21:57

Yarın elimde olur , bu sefer teslimat 6 günü bulacak gibi.
  • Benimki de sistemde gözüküyor yarın ilk servisle elime ulaşır ulaşmazsa gider ben alırım artık
  • benm oyun pttde görünmüyor...
    izmir upim nerede bilen varsa bana tarif edebilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: YodaTheMaster

kargosu neyim 52 pound desek 120TL'ye tekamul ediyor gayet uygun, benim gibi daha almayanlar için biçilmiş kaftan

Ben de hemen almadım.3 oyunu da 720p oynayacağım inşallah...

Ya da 2-3 ay sonra 2. el kısmından 1 adet Gow collection+ Gow3 alırsam ikisi de toplamda 80-90 arası fiyata alınabilir.Bence böyle daha mantıklı...
  • Ve mutlu son oyun su anda elimde fotolari evdeyken eklerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GILMOUR

Ve mutlu son oyun su anda elimde fotolari evdeyken eklerim.

Hayırlı olsun.

Özel kutu yapmışlar mı, yoksa 2 oyun ayrı ayrı kutularında ve onları tek kutuyakoyarak mı yapmışlar?

Ekstra birşey var mı?

Benimkisi ptt takıldı sanırım, burdaki dağıtıcı biraz yavaş zaten oyun postaneye geliyor 2 gün sonra dağıtıma çıkartılıyor

Neyse haftasonuna kadar gelsinde yeter bana.
  • Aynen dediginiz gibi karton kutunun icine 2 adet ps3 kutusu paketlenmis yani vidyodaki gibi.Kutunun icine psn store ile ilgili bilgi veren kitapcik ilave etmisler.Kutu kargoda biraz ezilmis kenardan , o kadar olur uzun yol :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GILMOUR -- 4 Mayıs 2010; 10:58:32 >
  • ben 30 nisan cuma günü akşam altı gibi verdim siparişi ama hala processing de hala yollanmamış yani.oyunmu bitti acaba.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.