Şimdi Ara

God of war Videolarına artık ara verelim !!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar videoları izleye izleye oyunu bitirdik

yarıladık oyuna bişey kalmıcak bi zevki kalmıcak

dayanamıyoruz tıklıyoruz aha gow videosu aha oyun içi

aha boss bi ara verelim oyun çıkana kadar kimse yanlış anlamasın

ama hevesimiz kırılıyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingPoseidon -- 8 Mart 2010; 4:29:49 >

• yalnız videoları canı isteyen izliyor yani mantıken bak sen girmezsin o başlığa olur biter bende izlemedim 1 tane hariç.

isteyen izler istemeyen izlemez zaten.yapıcak bişey yok senin dediğini de anladım görmek istemiyosun yeni bişey gow ile ilgili çıkana kadar zevkinin kaçacağını düşünüyorsun fakat şöyle yaparsın görmezden gelirsin olur biter o kadar zor olmasa gerek.
  • girme kardeşim o zaman, girme... ne işin var gow3 videosunda girmeee
  • sabredin 16 sına kadar dellenmeyin gow gow gow diye
  • Sana mı soracağız ? istemiyorsan girme.
  • Yalnizca bu foruma ozel bir durum degil, bu foruma bu videolari tasiyan arkadaslar yabanci oyun haberi veren sitelerden veya diger turk forumlarindan bize ulastiriyorlar, sonucta videoyu izlemek icin kimse kimseyi zorlamiyor, ayrica basliklara video'nun spoiler icerdiginide ekliyorlar sagolsun, eger oyunla ilgili hevesin kacmasini istemiyorsan o basliklara tiklamicaksin, bu baslik ve verilen tepki yersiz olmus sen demissinki videolara ara verin o zaman bende sabret 16'sina kadar bilgisayari interneti kapat girme dellenme demem gibi birsey, basliklara tiklama kontrolu kimin elinde? Senin yerine baskasimi tikliyor?
  • Arkadaşlar haklı, ben mesela son iki 10'ar dakikalık videoyu izlemedim, kendini kontrol edersen birşey olmaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sawgiray

Sana mı soracağız ? istemiyorsan girme.

arkadaşlarına karşıda hep böle olumsuz bir insanmısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPYdir

Yalnizca bu foruma ozel bir durum degil, bu foruma bu videolari tasiyan arkadaslar yabanci oyun haberi veren sitelerden veya diger turk forumlarindan bize ulastiriyorlar, sonucta videoyu izlemek icin kimse kimseyi zorlamiyor, ayrica basliklara video'nun spoiler icerdiginide ekliyorlar sagolsun, eger oyunla ilgili hevesin kacmasini istemiyorsan o basliklara tiklamicaksin, bu baslik ve verilen tepki yersiz olmus sen demissinki videolara ara verin o zaman bende sabret 16'sina kadar bilgisayari interneti kapat girme dellenme demem gibi birsey, basliklara tiklama kontrolu kimin elinde? Senin yerine baskasimi tikliyor?

quote:

Orijinalden alıntı: KingPoseidon

quote:

Sana mı soracağız ? istemiyorsan girme.

arkadaşlarına karşıda hep böle olumsuz bir insanmısın

Ayrıca kimin fakesi olduğun belli değil : Katılım zamanı: 2 Mart 2010; 60 post nasıl atabildin 5 günde tebrikler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sawgiray -- 8 Mart 2010; 9:25:41 >

• biraz olumlu bak hayata

• quote:

biraz olumlu bak hayata
    />

/>

/>

Boş,boş mesajlar atma boş insan,şikayet edildin.

• quote:

quote:

biraz olumlu bak hayata
    />

/>

/>

Boş,boş mesajlar atma boş insan,şikayet edildin.

sende aynı şekilde üzülüyorum sana

• Asıl ben sana üzülüyorum sınırsız ban yeyip tekrar fake üyelik açmıssın sayın Ps3Warior yakında ucururlar seni :)
  • sen beni arkadaşınla karıştırdın sanırım

vede konuyu kirletmekten başka amacın varmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingPoseidon -- 8 Mart 2010; 9:56:08 >
  • Tahmin ettim zaten bunun Ps3Warior olduğunu açtığı konulardan belli.
  • Ilk avatarindan belliydide sonra degistirdi.
  • bir tane konu açtım biriyle karıştırdınız sanıırm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.