Şimdi Ara

Godaddy.com upload sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hepinize iyi haftalar, umarım konuyu doğru bölüme açmışımdır.

Anlatacağım sorun kiminiz için çok basit olabilir ama benim için büyük bir sıkıntı teşkil ediyor, YARDIMLARINIZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

Daha önce de sorunumun bir benzeri için forumda yardım istedim , sağ olsun para karşılığı bir arkadaş yardım etti,ve ne yazık ki oda konuya hiç hakim değilmiş hiçbir işe yaramadı, giden param oldu.

Sorunum yapmış olduğum internet sayfasını upload edememem. hatta bu yöntem hakkında hiç bir bilgimde yoktu daha sonra FTP denilen yöntemle yüklendiğini öğrendim
    fakat bu yöntemle de başarılı olamadım.

Sitenin domain'i GODADDY ' de. Ve öğrendiğim kadarı ile kullanıcı adım ile giriş yaptığımda buradan da yükleme yapabiliyormuşum. Denedim. Fakat bu da başarılı olmadı.

Neden olmadığı konusunda da hiç bir fikrim yok. FTP yi kullanabilmem için benden kayıt açmamı istiyor. gerekli bilgileri dolduruyorum fakat FNISH butonu asla tıklanmıyor.

Bi fikir edinmeniz açısından durumun fotoğrafını koyuyorum.

DEĞERLİ FİKİRLERİNİZİ,YORUMLARINIZI,YÖNTEMLERİNİZİ BENİMLE PAYLAŞARAK YARDIMCI OLURSANIZ ÇOOOOK MEMNUN OLUCAM

TEŞEKKÜRLER

Godaddy.com upload sorunu

• Şöyle yardımcı olmaya çalışayım. Godaddy den host yada domain almış değilim önce onu belirteyim. Domainim var diyorsunuz bu aşama tamam. Size dosyalarınızı barındıracağınız bir host lazım bunun için Godaddy den almaya çalışıyorsunuz, normalde herhangi bir sorun olmamsı lazım. Sorun varsada ticket atıp sorabilirisiziniz. Neyse söylemek istediğim hostu dilediğiniz yerden alabilirsiniz. Bunun ardından domaininizde dns ayarlarını yapıp host ile domainin biribirine entegre etmeniz lazım. Bunun ardından kullanılan arayüze bağlı olarak değişecek şekilde bir ftp bağlantısı ile bir ftp programı kullanarak dosyalarınızı hosta başarılı bir şekilde atabilrisiniz. En önemlisi bu iş için kimseye para vermene gerek yok. (Host parası hariç tabiiki :) )
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.