Şimdi Ara

Godaddy de yazma izni nasıl veriliyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar godaddy den database yazma izni veremiyorum. Kullanan arkadaşlar bana yardımcı olun lütfen çok zor durumdayım :(

• yazma izni derken db baglantı hatasımı yasıyorsun tam olarak soylersen yardımcı olim cunki banada ona benzer vermıstı
  • db ye kayıt sırasında şu şekilde bir hata alıyorum.
    Operation must use an updateable query.
    yalnış bilmiyorsam bu sorun godady nin panelinden düzeltiliyor ama nasıl olduğunu bilmiyorum
  • buna benzer sorun bende de var. hazır scripti salladım içeri meraktan nasıl olacak diye ama bir türlü database olayını geçemedim
  • sanırım access'i soruyonuz?

hosting panelinde directory management kısmına gelin, create directory kısmından veritabanını yolunu yazın,

ör: admin/database/db.mdb ise admin/database yazın, read ve write kutucuklarını seçin (o klasöre okuma ve yazma izni vermek için) ve oluşturun. 10dk'ya kadar güncellenir..
  • iPodMania çok teşekkür ederim,sayende sorunu çözdüm.
  • Arkadaşlar panel değişmiş olabilir mi? File Manager bölümünde create new directory yeri var ama orda yazma izni verme yeri yok. Yapamadım. teknik destek yapmıyor politikamız sizin yapmanız :) IIS settingsten yapabilirsiniz die uzun uzun cevap yazdılar ama ordanda yapamadım resimli veya videolu anlatırmısınız diye yazı yazdım.. Bilen varsa yardımcı olabilir mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • file manager a git. yazma izni vermek istediğin bölümün solundaki kutucuğa tik koy. yukardan permissions a tıkla. okuma izni için read, yazma izni için write kutucuğunu tıkla. ok de. işlem tamamdır.
  • File manager sayfasında permisionları nelere veriyoruz. Örneğin benim yayınlamam gereken bir site var, hostumda dosyalara okuma izni veriyorum ama page not found yazısını alıyorum. Sitemde App_Data klasörüm xml, access ya da sql veritabanım yok. Bolca aspx sayfam var. Nasıl çözebilirim bu sorunu arkadaşlar?
  • ÇÖZÜLDÜ ! http://1drv.ms/1BJ5H9D arkadaşlar Godaddy'nin Parallels Plesk paneli tasarımsal olarak değiştiği için reading ve writing izinlerinin de verildiği arayüz değişti. Bununla ilgili bir word dökümanı hazırladım. Umarım faydalı olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzhangedik -- 5 Mart 2015; 2:02:52 >
  • oguzhangedik O kullanıcısına yanıt
    Öncelikle teşekkürler, unuttuğum ayarı tekrar bulmamı sağladın.

İkinci bilgi tüm klasörle yazma iznide verebilirsiniz. Bir ustdizine çıkarak.
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.