Bildirim
Godaddy FTP hakkında yardım
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Size gönderilen mailde, ne yazıyorsa onu girmelisiniz.2 tip bağlantı şekli vardır.İlk ki sizin örnekte ki gibi site adı yazılarak, ikincisi ip tabanlı adres girerek.İkinci yolu denediniz mi?Ayriyeten şimdi dikkatimi çekti, ftp:siteadi.com şeklinde değilde direk siteadi.com şeklinde yazınız. -
Teşekkürler denedim ama maalesef girmiyor deminden beri araştırıyorum fakat bir sonuca ulaşamadım.. Normalde meselaftp://www.google.com yazınca yada baka bir adres yazınca oluyor diye biliyorum ama hiç birinde bağlanmıyor.. -
Normalde olması gerek, acaba düşük bir ihtimal ama kullanıcı adı veya şifreyi mi yanlış giriyorsunuz? Bazen kopyala yapıştır yapınca kabul etmediği oluyor. -
Evet dediğinizi yaptım defalarca parolayı yazdım fakat "ECONNREFUSED " diye bir hata veriyor kullanıcı adı ve şifre godaddy ye girerken kullandığımız bilgiler mi ? -
Hayır, size gönderilen bir "hesap bilgileri" maili olması gerek.O mailin içinde kullanıcı adı, şifre, cpanel bilgiler vs. bilgiler yazar.Oradaki kullanıcı adı ve şifreyi kullanacaksınız. -
Maillere baktım ama maalesef parola gözükmüyor yardımınız için teşekkür ederim sanırım ekstradan web barındırma satın almam erekiyor.. -
Şimdi ilk mesaja tekrar baktım.Ben hosting alıp bağlanamıyorsunuz diye ona göre yanıtlar verdim.Kesinlikle bir adet hosting paketi almanız gerek, o zaman size bahsettiğim mail gelecektir.Tek başına domain ile birşey yapamazsınız. -
Yardımınız için gerçekten teşekkür ederim en yakın zamanda hosting alacağım
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X