Şimdi Ara

Godaddy FTP hakkında yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Godaddy'de web sitesi mimarı ve alan adı satın aldım fakat web sitesine filezilla ile "ftp:siteadi.com" olarak bağlanamıyorum bunun için ayarlamam gereken yada satın almam gereken bir şey mi var ? yardım edebilir misiniz ?

• Size gönderilen mailde, ne yazıyorsa onu girmelisiniz.2 tip bağlantı şekli vardır.İlk ki sizin örnekte ki gibi site adı yazılarak, ikincisi ip tabanlı adres girerek.İkinci yolu denediniz mi?Ayriyeten şimdi dikkatimi çekti, ftp:siteadi.com şeklinde değilde direk siteadi.com şeklinde yazınız.
  • MOLİVER kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler denedim ama maalesef girmiyor deminden beri araştırıyorum fakat bir sonuca ulaşamadım.. Normalde meselaftp://www.google.com yazınca yada baka bir adres yazınca oluyor diye biliyorum ama hiç birinde bağlanmıyor..
  • Normalde olması gerek, acaba düşük bir ihtimal ama kullanıcı adı veya şifreyi mi yanlış giriyorsunuz? Bazen kopyala yapıştır yapınca kabul etmediği oluyor.
  • Evet dediğinizi yaptım defalarca parolayı yazdım fakat "ECONNREFUSED " diye bir hata veriyor kullanıcı adı ve şifre godaddy ye girerken kullandığımız bilgiler mi ?
  • Hayır, size gönderilen bir "hesap bilgileri" maili olması gerek.O mailin içinde kullanıcı adı, şifre, cpanel bilgiler vs. bilgiler yazar.Oradaki kullanıcı adı ve şifreyi kullanacaksınız.
  • Maillere baktım ama maalesef parola gözükmüyor yardımınız için teşekkür ederim sanırım ekstradan web barındırma satın almam erekiyor..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bedava web sitesi kurma.YARDIM!!
    9 yıl önce açıldı
    Web Hosting Önerisi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Şimdi ilk mesaja tekrar baktım.Ben hosting alıp bağlanamıyorsunuz diye ona göre yanıtlar verdim.Kesinlikle bir adet hosting paketi almanız gerek, o zaman size bahsettiğim mail gelecektir.Tek başına domain ile birşey yapamazsınız.
  • MOLİVER kullanıcısına yanıt
    Yardımınız için gerçekten teşekkür ederim en yakın zamanda hosting alacağım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.