Bildirim
Godaddy Para İadesi Yardım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Müşteri hizmetlerini arayın yapamaları lazım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: hamlock
Merhabalar geçen sene sene 2 tl den godaddyden domain almıştım. Otomatik ödemeyi açık bıraklarmışlar ve ilk sene benim sürem dolduktan sonra otomatik olarak hesabımdan para çekmişler. İade yapma şansım var mıdır acaba?
Aynı duruma ben de düştüm ilk sene 2 tl bu sene 40 tl çektiler.
Parayı geri alma imkanın yok çünkü okumadan kabul ettiğin Term of Service listesinde bu açıkca yazıyordu
yapacak bişiyok .) -
Az önce benden de çekmişler provizyonda 40 TL. Tam konu açacaktım bu konu denk geldi. Ne yaptınız parayı kurtarabildiniz mi? Bir de bunu durdurmanın yolu yok mu? İptal edemiyor muyuz otomatik yenilemeyi?
Edit: Yenilemeyi iptal ettim. Sıra parayı geri çekmede.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Int32.Parse -- 29 Aralık 2016; 0:12:21 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Int32.Parse
Az önce benden de çekmişler provizyonda 40 TL. Tam konu açacaktım bu konu denk geldi. Ne yaptınız parayı kurtarabildiniz mi? Bir de bunu durdurmanın yolu yok mu? İptal edemiyor muyuz otomatik yenilemeyi?
Edit: Yenilemeyi iptal ettim. Sıra parayı geri çekmede.
ben alışverişi başkası adına yapmıştım. paramı başkasından aldım bir şekilde kurtardım yani.
Sonradan o kredi kartını komple iptal ettim. Hizmet iptal olursa da olsun çok önemli değil
Siz godaddy ile bir görüşün isterseniz. -
Galiba iş işten geçti. Sözleşmede ibraz etmişler. Önceden de mail yollamışlar zaten hiç kontrol etmedim e postayı. Suç bende yani. Ne yapalım sağlık olsun. -
Geçen yıl domain almıştım. Şirket batınca köşede unutuldu gitti. Dün yineleme yapılmış.
Godady müşteri hizmetlerini aradım domain'i sildirip para iadesi yaptılar.
Gerçekten muhteşem bir firma... -
Godady'den para iadesi almak, 20 saniye sürdü. Geçen aldım
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X