Şimdi Ara

GoDady Yardım!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Go dadyden domain kiraladım 2 gün oldu... Akşam bana mail göndermişler ITEM CANCELLATION CONFIRMATION diye ve domainim düşmüş.. Peki paramı geri alabilecekmiyim veya tekrar godadyden mi alsam domaini.. Resmen pişman oldum türkiyeden kiralamadığıma.. Neyse yardımalarınızı bekliyorum..

• Ayni dert dun ıtıbariyle bende de oldu. Dun ıkı ayri destek maillerine konu hakkında beni bilgilendirmeleri icin mail attim. Ancak hala cvp yok. Paralar kredi kartina geri odenmis parani alma derdin yok ancak kaydettigin domainleri kendi alanlarina park etmisler. Bosta degiller yani o yuzden baska bir servistende satin alamazsin. Mecburen godaddy ile uzlasman gerekecek. Benim oldukca fazla sinirimi bozdular az once yine bir mail gonderdim bakalim neler olacak.
  • ne kiralaması ya? 1 yıllık 9 $ ücretinden mi bahsediyorsunuz, yatırdınız ama onlar üstüne mi aldı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: painkiller004

Ayni dert dun ıtıbariyle bende de oldu. Dun ıkı ayri destek maillerine konu hakkında beni bilgilendirmeleri icin mail attim. Ancak hala cvp yok. Paralar kredi kartina geri odenmis parani alma derdin yok ancak kaydettigin domainleri kendi alanlarina park etmisler. Bosta degiller yani o yuzden baska bir servistende satin alamazsin. Mecburen godaddy ile uzlasman gerekecek. Benim oldukca fazla sinirimi bozdular az once yine bir mail gonderdim bakalim neler olacak.

Benim domainim serbest kaldı bende gidip Markumdan aldım şuan bi sorun yoq ama godaddy paranın üstüne çöktü.. Pişman oldum aldığıma.. Neyse inşallah seninde sorunun çözülür...
  • Arkadaşlar bu sorun genelde kayıt olurken verdiğiniz bilgilerin tutarsız olmasından kaynaklanır , kayıt olurken USA seçtiyseniz ülkeyi ödeme yaparken de Türkiye den kredi kartı kullandıysanız pat diye hesabınız askıya alınır , godaddy der ki bu ne perhiz bu ne lahana turşusu , amerikadayım demişsin ama türk kredi kartı kullanıyorsun , gibi ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tiapetos -- 7 Temmuz 2007; 18:56:11 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yalwarırım Yardım
    4 ay önce açıldı
    Hacklendim Yardım
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.