Şimdi Ara

Godady Yardım....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

biraz önce godady den hosting aldım domain'im turkticaret nette sorun şu turkticaret nettei domainimi godadye yönlendirmem lazım fakat godadyden bir türlü name serverları öğrenemedim çıldırıcam godadynin hosting panelinde girişde göstermesi gerekiyormş fakat bende göstermiyor ve dns manager 'a girdiğimde aşağıdaki hatayı alıyorum. Bilen varsa lütfen yardımcı olsun çok acil lazım

"The domain associated with this hosting account is not registered with your account. Please call customer support. "

• Godady den satın aldığın hesap hemen aktive olmuyor ben aldığımda baya vakit geçmişti sanırım 9-10 saat eğer bu kadar da vakit geçtiyse verilen hatadan anladığım kadarıyla hosting hesabın normal hesabınla ilişkilendirilmemiş bunu yapman lazım .Ayrıca godady hostingi tavsiye etmem kendi üyelerime attığım toplu mesaj yüzünden php mail çalışmaz oldu kullanıcı kayıtları vs aksadı.Attığım maillere standart hazır cevaplar geldi sorunu çözmediler .Tüm domainlerim godaddy de ama hostingte işe yaramaz bence hosting için dreamhostu öneririm uzun süredir hiç sıkıntı yaşamadım eğer satın almak isteyen varsa indirim kuponu yollayabilirim bana özel mesaj atın yeter..
  • imzayı şimdi okudum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trbugrapc -- 21 Mart 2008; 22:37:44 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ebay Yardım
    14 yıl önce açıldı
    Sql yardım
    2 yıl önce açıldı
    Yalwarırım Yardım
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.