Şimdi Ara

GODFATHER PS2 ALMALI MIYIM?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SİZCE NASIL?OYNANIŞI KOLAY MI? TAVSİYE EDİYORMUSUNUZ? ANLATIN YAVV

• Orta düzey bir oyun, alınabilir. Özellikle Godfather hayranıysan kaçırılmayacak bir oyun.
  • caps lock açık kalmış.
  • ben ps3'de bitirdim.
    gayet beğendim. oynatıyo kendini.
  • Ps3 Godfather güzel bir oyun açıkçası xbox360'da grafikleri çok daha güzel ama oynanabilirlik açısından ps3'tede güzel (siaxis darbeleri kullanımıda zevkli). Godfather dükkanları bağlamaya çalışıp ha bire çatışmaya girdiğin bir oyun, oyunu bitirmenin haricindede uzun oynanabilecek bir oyun ben mesela çoğu zaman görevlerden kopup banka soyuyorum diğer çete elemanlarını öldürüyorum kamyonları durdurup para kesiyorum. Oyun bu şekli ile aylarca götürür, çok oyalıyıcı ve inanılmaz zevkli bir oyun. GTA yı düşün aynen öldüğünde farklı bir yazı çıkıyor (wasted yerine iced kestaneyi çizdirdin gibi bir argo) ve gün yada ay sonunda haraca bağladığın yer kadar para alıyorsun (Babanın Kesintilerinden sonra brüt maaş hehe). PSN den para ile level 4 magnum taramalı gibi silahlar, paketler satın alabiliyorsun. Ben nadir oyun oynar bitirir ve severim bu o gruptaki bir oyun eskide olsa ps3 te de kaçmaz bir oyun diyorum ama grafik değilde oyun oynama zevki yönünden tabii. Çok başarılı olursan en en sonunda Newyorkun babası oluyorsun tabi bu ingilizce okunurken komik görünüyor biraz (Don of newyork).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maxwell088 -- 1 Ocak 2008; 20:45:28 >

• Güzel oyun, alınır
  • gerçekten güzel bir oyun almalısın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.