Şimdi Ara

GodLessTurtIe Character and Stats Beramus lvl 80 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
180
Cevap
0
Favori
16.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Char Mukemmel Kıskanan Arkadaşlar Anca Ksc Isteyebılır Zaten GodLessTurtIe'de Cevabı Ksclerı Koyarak Cevap Wermış Bu Arada Charın Zuper Arkadaşım Sen Takılmana Bak Zaten Herseyın Kılıtlı
    Not : Sclerı Açmayı Dene
  • quote:

Orjinalden alıntı: L.J

quote:

Orjinalden alıntı: harDeath

quote:

Orjinalden alıntı: SouTHPaRK46

quote:

Orjinalden alıntı: deuchejunge

Gzl charmış 3k ap criticalleri düşünmek istemiyorum. İron necklace +1miş o dikkatimi çekti. Genelde millet +3lerle dolaşıyorda

alkocla ws yapsalar kim alır sizce ?

alkoc $uan oynamiyor pre bile almiyor soruna gelirse alkocun alma $ansi cok du$uk cunku alkocun uniqeleri ii degil 80 olmasina ragmen cok kotu uniqeleri var..yani gdlssturtle birazcik oynamayi bilse bile yeter itemlarinin bu kadar ii olmasi yuzunden..ztn kapi$malari oldukca zor nede olsa ayri serverdalar

Alkoc ile kıyaslamamak lazım item olarak en az 10 katı fazla itemi var bu charın. Ama oyunculuk olarak görmedim bilemicem yani kıyaslama yapmak çok yanlış.

watch?v=c9xcDtylEdA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeverWalkAlone -- 29 Temmuz 2007; 11:19:08 >

• güzel char
  • arşivimdeki yerini aldı
  • sen bunu 2-3 günlük ardream char yapsana bu itemlerle beramuslular k.bakmayın 2-3 günde en az 15 k np kasarsın solo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheBestClanAndChaR -- 29 Temmuz 2007; 11:51:20 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheBestClanAndChaR

sen bunu 2-3 günlük ardream char yapsana bu itemlerle beramuslular k.bakmayın 2-3 günde en az 15 dk np kasarsın solo

1 skill 1 ölü
  • quote:

Orjinalden alıntı: GodLessTurtIe

quote:

Orjinalden alıntı: backboy2003

+211 dex mi ksc koy anca öle inanırım

KSC 1

KSC 2

@backboy2003

Acayip bi Kapak oLdu Bu sana

• güzel char
  • Bu İtemleri Yaparken YararLandıqın Dupenin Tarifini bizede versen
  • gzl çarmış kardeş kim ne derse desin çok sağlam adamın warmış
  • güzel bi char, kim ne derse desin 1200ac 3000 attack ile coğu warriordan bile güzel

kıskananlar çatlasın

• quote:

Orjinalden alıntı: CeLLo_1905

quote:

Orjinalden alıntı: LordDruids

reklama mı ihtiyaç duyuyosun

Bu bir reklam değil, egoyu tatmin etmektir.

imzan güzelmiş
  • quote:

sen bunu 2-3 günlük ardream char yapsana bu itemlerle beramuslular k.bakmayın 2-3 günde en az 15 k np kasarsın solo

yan charlarim mage we warrior malesef rogue olsa dlw de takilirdim zaten bizim tamerin(kuzuspor)un dlw clani da war kral âsâ sindan sinirsiz sayida alabiliyosun yani istersen 1 inventory alabiliyosun. ama bi ise yaramadigi icin sonra cöpe atiyosun sonra istedigin zaman yine istedigin kadar alabiliyosun. ben hatira kalsin diye 1 tane seallayip koydum kenara. scrollarin seal olayina gelince chara cok Fazla kisi girince garantiye almak istedim

buda full plate +9 lari takincaki ap biraz daha fazla ama fp ler benim deil emaneten almistim
    Tikla

• quote:

Orjinalden alıntı: GodLessTurtIe

quote:

sen bunu 2-3 günlük ardream char yapsana bu itemlerle beramuslular k.bakmayın 2-3 günde en az 15 k np kasarsın solo

yan charlarim mage we warrior malesef rogue olsa dlw de takilirdim zaten bizim tamerin(kuzuspor)un dlw clani da war kral âsâ sindan sinirsiz sayida alabiliyosun yani istersen 1 inventory alabiliyosun. ama bi ise yaramadigi icin sonra cöpe atiyosun sonra istedigin zaman yine istedigin kadar alabiliyosun. ben hatira kalsin diye 1 tane seallayip koydum kenara. scrollarin seal olayina gelince chara cok Fazla kisi girince garantiye almak istedim

buda full plate +9 lari takincaki ap biraz daha fazla ama fp ler benim deil emaneten almistim
    Tikla

ben senle arkadaş olmaya karar verdim 2 gün sonrada ortaklık isterim ama

• quote:

Orjinalden alıntı: CeLLo_1905

quote:

Orjinalden alıntı: LordDruids

reklama mı ihtiyaç duyuyosun

Bu bir reklam değil, egoyu tatmin etmektir.

tam kelımesını bulmussun bu egoyu tatmin etmek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OffeR -- 29 Temmuz 2007; 12:30:19 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: NotSweetGirL

quote:

Orjinalden alıntı: L.J

quote:

Orjinalden alıntı: harDeath

quote:

Orjinalden alıntı: SouTHPaRK46

quote:

Orjinalden alıntı: deuchejunge

Gzl charmış 3k ap criticalleri düşünmek istemiyorum. İron necklace +1miş o dikkatimi çekti. Genelde millet +3lerle dolaşıyorda

alkocla ws yapsalar kim alır sizce ?

alkoc $uan oynamiyor pre bile almiyor soruna gelirse alkocun alma $ansi cok du$uk cunku alkocun uniqeleri ii degil 80 olmasina ragmen cok kotu uniqeleri var..yani gdlssturtle birazcik oynamayi bilse bile yeter itemlarinin bu kadar ii olmasi yuzunden..ztn kapi$malari oldukca zor nede olsa ayri serverdalar

Alkoc ile kıyaslamamak lazım item olarak en az 10 katı fazla itemi var bu charın. Ama oyunculuk olarak görmedim bilemicem yani kıyaslama yapmak çok yanlış.

watch?v=c9xcDtylEdA

acikcasi bana orda wariorla anlasmali gibi geldi yada warior oynamayi bilmio wariorun yaptigi tek sey hs ve pot basmak combo falan yapmio yinede zor alio asas

• adaş burayıdamı istila ettin yetmedimi beramusda soykırım yaptıgın..
    saka maka krallıkda bitti artık cs kasarız senle artık bol bol .. :D
    4ever HsKuLLar-!
  • Güzel Warıor Aman Rogue
  • quote:

Orjinalden alıntı: Taken51

adaş burayıdamı istila ettin yetmedimi beramusda soykırım yaptıgın..
    saka maka krallıkda bitti artık cs kasarız senle artık bol bol .. :D
    4ever HsKuLLar-!

uhausdh walla bitti can SIKINTISI iste nabalim yaz okuluda bitsede gitsek
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.