o vs'de bir sorun olduğu kesin minor belli noktalarda kesiliyor godless'ta bence.
Eğer teknik bir sorun değilse minorun kesilmesi bahane edilemez.
farklı türde olaylarda var diolar crictical basmamış gibi vs'de izledimde sanırım karşı taraf crictical tutturmuş :)
vay be ben bu topici yeni gördüm seni az önce czde görmüştüm demek sende dhye başladın ii de etmişin fotonu çekip koydum buraya
Birşey soracağım , bu hesapla lütfen worma vururmusun???? Hiti çok merak ediyorum , lütfen
Gerçektende allahsıztospa...
biraz argo olacak ama öküz gibi charın var
quote:
Orjinalden alıntı: rokobatu
Birşey soracağım , bu hesapla lütfen worma vururmusun???? Hiti çok merak ediyorum , lütfen
aynen ben 10k vurunca worm seviniyodum bi beramusda arada arenaya geliyor arkadaş duvar diplerinden ve vurulmayan bölgelerden çıkamıyoruz bişey değil wolfa felan yazık
up^^
Sırf arbinan abi için up ettim
reklam yani baska hic bisey deil
quote:
Orjinalden alıntı: ExceptionalStiletto
Bu char için denilcek tek söz...
Acayip Hayvanlara Benziyirsen
baska bisi demeye gerek yok
quote:
Orjinalden alıntı: KinGaSSaS
quote:
Orjinalden alıntı: ExceptionalStiletto
Bu char için denilcek tek söz...
Acayip Hayvanlara Benziyirsen
baska bisi demeye gerek yok
I rak...
GodLess Aklıma geldi. KSC sine baktım tam geçen sene bugün çekmiş.. Bu charı halen oynayan var mı?
(Konu biraz hortladı ama olsun )
quote:
Orjinalden alıntı: ...McMonsteR...
GodLess Aklıma geldi. KSC sine baktım tam geçen sene bugün çekmiş.. Bu charı halen oynayan var mı?
Bıraktı galiba tam bilmiyorum.Hortlakcı
GoldlessTurtle zamanında sayılı adamların arasındaydı .... Bu Char El degistirmistir ... yani arkadas galiba bunu satın almıs ..... Charın ilk sahibi charı satacaktı
Bişi Sorucam GodLessTurTLe SatıLmıştı Ve hack yoLuyLA qeri aLınmışTı aLan Arkadaşmdı oyundan Bu carın iLk Sahibimi Yoksa Beton Mustafa adını Verdiqimiz kişimi yoqsa eL deqiştirdi mi?
ayrıca +9 citinLerini satıyordu iLk sahibi deiLsen onLarı aL qeri tak Karizma oLuodu herkez goddLEs qibi oLcam derdi bera da
char satıldı yazıyor şimdi bu char human mı kardeş. ayasofyada bi adam var ama isim tam aynı değil sadece sondaki l harfi yerinde i harfi var o mudur char??
ei düper kuzuspor zaten düperin babasıydı bi ara soyulmultu sanırsam 2 3 sene önce falan...
quote:
Orjinalden alıntı: MuRaT
güzel bencede ama sıktı knight para ile aldıysan keşke almasaydın
5.2 m npli nychris eski adıyla +3-+4 itemleriyle yatıyor 2 aydır girmedim belkide sanırım bıktık bizden geçti knight :)
Nychris hala oynuyomu??Ben oyuna başladıgımda favori oyuncularımdandı
quote:
Orijinalden alıntı: Romst3r
quote:
Orjinalden alıntı: ...McMonsteR...
Bıraktı galiba tam bilmiyorum.Hortlakcı
Ne olmuş yani yine hortlatırız
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme