Şimdi Ara

GodLessTurtIe Character and Stats Beramus lvl 80 (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
180
Cevap
0
Favori
16.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • o vs'de bir sorun olduğu kesin minor belli noktalarda kesiliyor godless'ta bence.
  • Eğer teknik bir sorun değilse minorun kesilmesi bahane edilemez.
  • farklı türde olaylarda var diolar crictical basmamış gibi vs'de izledimde sanırım karşı taraf crictical tutturmuş :)
  • vay be ben bu topici yeni gördüm seni az önce czde görmüştüm demek sende dhye başladın ii de etmişin fotonu çekip koydum buraya
  • Birşey soracağım , bu hesapla lütfen worma vururmusun???? Hiti çok merak ediyorum , lütfen
  • Gerçektende allahsıztospa...
  • biraz argo olacak ama öküz gibi charın var
  • quote:

Orjinalden alıntı: rokobatu

Birşey soracağım , bu hesapla lütfen worma vururmusun???? Hiti çok merak ediyorum , lütfen

aynen ben 10k vurunca worm seviniyodum bi beramusda arada arenaya geliyor arkadaş duvar diplerinden ve vurulmayan bölgelerden çıkamıyoruz bişey değil wolfa felan yazık
  • up^^

Sırf arbinan abi için up ettim
  • reklam yani baska hic bisey deil
  • quote:

Orjinalden alıntı: ExceptionalStiletto

Bu char için denilcek tek söz...

Acayip Hayvanlara Benziyirsen

baska bisi demeye gerek yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: KinGaSSaS

quote:

Orjinalden alıntı: ExceptionalStiletto

Bu char için denilcek tek söz...

Acayip Hayvanlara Benziyirsen

baska bisi demeye gerek yok

I rak...
  • GodLess Aklıma geldi. KSC sine baktım tam geçen sene bugün çekmiş.. Bu charı halen oynayan var mı?

(Konu biraz hortladı ama olsun )
  • quote:

Orjinalden alıntı: ...McMonsteR...

GodLess Aklıma geldi. KSC sine baktım tam geçen sene bugün çekmiş.. Bu charı halen oynayan var mı?

Bıraktı galiba tam bilmiyorum.Hortlakcı
  • GoldlessTurtle zamanında sayılı adamların arasındaydı .... Bu Char El degistirmistir ... yani arkadas galiba bunu satın almıs ..... Charın ilk sahibi charı satacaktı
  • Bişi Sorucam GodLessTurTLe SatıLmıştı Ve hack yoLuyLA qeri aLınmışTı aLan Arkadaşmdı oyundan Bu carın iLk Sahibimi Yoksa Beton Mustafa adını Verdiqimiz kişimi yoqsa eL deqiştirdi mi?

ayrıca +9 citinLerini satıyordu iLk sahibi deiLsen onLarı aL qeri tak Karizma oLuodu herkez goddLEs qibi oLcam derdi bera da
  • char satıldı yazıyor şimdi bu char human mı kardeş. ayasofyada bi adam var ama isim tam aynı değil sadece sondaki l harfi yerinde i harfi var o mudur char??
  • ei düper
    kuzuspor zaten düperin babasıydı bi ara soyulmultu sanırsam 2 3 sene önce falan...
  • quote:

Orjinalden alıntı: MuRaT

güzel bencede ama sıktı knight para ile aldıysan keşke almasaydın

5.2 m npli nychris eski adıyla +3-+4 itemleriyle yatıyor 2 aydır girmedim belkide sanırım bıktık bizden geçti knight :)

Nychris hala oynuyomu??Ben oyuna başladıgımda favori oyuncularımdandı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Romst3r

quote:

Orjinalden alıntı: ...McMonsteR...

GodLess Aklıma geldi. KSC sine baktım tam geçen sene bugün çekmiş.. Bu charı halen oynayan var mı?

Bıraktı galiba tam bilmiyorum.Hortlakcı

Ne olmuş yani yine hortlatırız

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.