Şimdi Ara

GodLessTurtIe Character and Stats Beramus lvl 80 (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
180
Cevap
0
Favori
16.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

aa seni hatirladim. suan human deilim tabi de human oldugumda bana pm atmistin bende kopmustum

GodLessTurtIe  Character and Stats Beramus lvl 80

seni görünce şaşırmış tabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stephie -- 1 Ağustos 2007; 23:07:04 >
  • hehe nick süper ama AllahsızTosbaa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WhereismyMind? -- 1 Ağustos 2007; 23:09:17 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: OsKuR

hehe nick süper ama AllahsızTosbaa
    ya bende diyorum bu nickte bi iş var ama gerçekten süpermiş bu arada charın sağlam ama baktım bi kaç sitede resimleri koymuşun neden koydun onu merak ettim açıklarsan sevirim böyle bi charla reklam yapmaya ihtiyacın yok ztn çok tanınan birisin
  • quote:

Orjinalden Alıntı: ClewerAngel
    ya bende diyorum bu nickte bi iş var ama gerçekten süpermiş bu arada charın sağlam ama baktım bi kaç sitede resimleri koymuşun neden koydun onu merak ettim açıklarsan sevirim böyle bi charla reklam yapmaya ihtiyacın yok ztn çok tanınan birisin

e yani reklam olsun diye koymadim reklama da ihtiyacim yok. bicok kisi ap def kac o kac hp kac kil kac yün kac diyip duruyodu. bende koydum forumlara herkes görsün kimseden saklim yok..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GodLessTurtIe -- 2 Ağustos 2007; 1:08:53 >
  • hiç IBiaI ile VS yaptınmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Commander41©

hiç IBiaI ile VS yaptınmı?

eet
  • http://www.youtube.com/watch?v=5X1FVD8WVsI&mode=related&search= Artık senin charı kim oynuyor bilemiyorum ama adam kesmiş gene bu arada char süper
  • bu keronun banı hala açılmadımı

bu arada carın güzel
  • quote:

Orjinalden alıntı: DreaM

quote:

aa seni hatirladim. suan human deilim tabi de human oldugumda bana pm atmistin bende kopmustum

GodLessTurtIe  Character and Stats Beramus lvl 80

seni görünce şaşırmış tabi

şaşırmamak elde deil adam oyunda örnek aldıgım 3 kişiden biri degerleride eldorad0 ve agar_abi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qu1t -- 2 Ağustos 2007; 20:33:44 >

• AllahsızTosbaa eski nickin ne? Biz beramusta iken kuzu ile beraberdik DELIDUMRUL'u hatırlarsın belki? 2 sene önce vardık... Çok zaman geçti çok...
  • Vay ÖlümsüzTosBaĞa Vay . Güzel char Emeğine Sağlık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ImTheBoss -- 2 Ağustos 2007; 21:53:08 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ImTheBoss

Vay ÖlümsüzTosBaĞa Vay . Güzel char Emeğine Sağlık

ölümsüz deel allahsız bu arada hakan abi hoşgeldin foruma
  • quote:

Orjinalden alıntı: GodLessTurtIe

quote:

e yani reklam olsun diye koymadim reklama da ihtiyacim yok. bicok kisi ap def kac o kac hp kac kil kac yün kac diyip duruyodu. bende koydum forumlara herkes görsün kimseden saklim yok..

anladım süper char yerinde olsam yan char açardım ve ardream yapardım ve hep onla oynardım ardream manyağıyımda Ronark Landden kendimi bildim bileli nefret ediyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: ClewerAngel

quote:

Orjinalden alıntı: GodLessTurtIe

quote:

anladım süper char yerinde olsam yan char açardım ve ardream yapardım ve hep onla oynardım ardream manyağıyımda Ronark Landden kendimi bildim bileli nefret ediyorum

yaw yan charim rogue olsa ardream de kasicam zaten bizim kuzunun dlw chari war massagre clanida war ama yan charLarim warior ve mage. rogue den baska charlada oynamam. oyle yane.
    Eski nicklere gelince ilk nickim La_Croix ti bu hacl falan filan oldu Sonra DeusExMachine wardi onuda sattim sonra bu godless i buldum öle kaldi

• quote:

Orjinalden alıntı: SeRGaT

AllahsızTosbaa eski nickin ne? Biz beramusta iken kuzu ile beraberdik DELIDUMRUL'u hatırlarsın belki? 2 sene önce vardık... Çok zaman geçti çok...

DELIDUMRULU biliorm Mersinden bi ark. charıydı o sahibini tanırım edit chardı sanırım
  • hoca sana ne desek az gelir herşey kanıtlı kral adamsın ve de kralsın zaten ne diyelim sana
  • ya walla bole bi char daha yoqtur sanmıorum oyunun tadını cıkar
  • hp neden 162 verilmiş acep merek ettim
  • gusel char go PK
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.