Şimdi Ara

GodLessTurtIe Character and Stats Beramus lvl 80 (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
180
Cevap
0
Favori
16.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oha diyorum başka bişe demiyorum 6 k can atağa bak tabi sc war amabnm ööle charim olsa ah aaah
  • quote:

Orjinalden alıntı: Carism@BoY

oha diyorum başka bişe demiyorum 6 k can atağa bak tabi sc war amabnm ööle charim olsa ah aaah

bnm böle charım olcak direk adream için rogue kasarım itemleri ona bi atarım adreamda terör
  • Atack cok dusk He bu arada beyler Ares 62 lvl warrior satılır 960k np ıtemsız alan warsa byvelet_ciko@hotmail.com
  • ya nedir senden çektimiz ya nedir bu ya insan güçlü die lvl yüksek die her itemi var die her önüne geleni kesermi yaff.hadi her önüne geleni kestin diyelim bari tek vuruş yapma ya moralim çöküo ben ne kadar ezikmişim ya diom kendi kendime.karşındakini de düşün az.3000 health 700 ac ye tek vuruş yapılırmı ya.allahım yarappim ya.bıktım artık ya.cz de rahat dolaşamıom ya.

z de godless varsa h de town var hep ya :
  • quote:

Orjinalden alıntı: _MOD_

ya nedir senden çektimiz ya nedir bu ya insan güçlü die lvl yüksek die her itemi var die her önüne geleni kesermi yaff.hadi her önüne geleni kestin diyelim bari tek vuruş yapma ya moralim çöküo ben ne kadar ezikmişim ya diom kendi kendime.karşındakini de düşün az.3000 health 700 ac ye tek vuruş yapılırmı ya.allahım yarappim ya.bıktım artık ya.cz de rahat dolaşamıom ya.

z de godless varsa h de town var hep ya :

walla kardes bunun senin ezikliginlen alakasi yok. tamamen critical.
    bak bu adam warior kötü bi wariorda deil +70 belkide +75 bilemicem Damage
    bak buda 80 lvl mage Damage

quote:

Orjinalden alıntı: jrcem

neden hp 162 verilmis?

255 dex ten fazla zaten verilmiyo. 66 lvl de dex 255 oluyor maximum ondan sonra statlari hp ye veriyorum normal olarak.80 olunca da max 162 oluyor orda kaliyor..

• allahsız tospaa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _MOD_ -- 5 Ağustos 2007; 12:45:53 >
  • Ben bunu gördümya beramusa başlamaya bile tenezzül etmem
  • quote:

Orjinalden alıntı: jrcem

hp neden 162 verilmiş acep merek ettim

Dex e 255 ten fazla verilemiyor da ondan...
  • Damage ler şaka gibi. Et eyle iron set şu bu ne olursa olsun diz 1300 defansında olsun sonra gel bu adamdan ye 5-6k dmg otur 3 skillde:S Vur kır parçala tadını çıkar ne diyim. Şimdiki hedefin ne char için onuda merak ediyorum shelleri +9 mu yapıcaksın shardlar 9 zaten sanırım. Iron set +3 değilse onuda çekersin +3'e limit yani varmı ötesi?
  • weiwuer den ne bekliosunuz ztn düpeciler
  • mükemmel ötesi çar
  • quote:

Orjinalden alıntı: GodLessTurtIe

quote:

Orjinalden alıntı: ClewerAngel

quote:

Orjinalden alıntı: GodLessTurtIe

quote:

Orjinalden Alıntı: ClewerAngel
    ya bende diyorum bu nickte bi iş var ama gerçekten süpermiş bu arada charın sağlam ama baktım bi kaç sitede resimleri koymuşun neden koydun onu merak ettim açıklarsan sevirim böyle bi charla reklam yapmaya ihtiyacın yok ztn çok tanınan birisin

e yani reklam olsun diye koymadim reklama da ihtiyacim yok. bicok kisi ap def kac o kac hp kac kil kac yün kac diyip duruyodu. bende koydum forumlara herkes görsün kimseden saklim yok..

anladım süper char yerinde olsam yan char açardım ve ardream yapardım ve hep onla oynardım ardream manyağıyımda Ronark Landden kendimi bildim bileli nefret ediyorum

yaw yan charim rogue olsa ardream de kasicam zaten bizim kuzunun dlw chari war massagre clanida war ama yan charLarim warior ve mage. rogue den baska charlada oynamam. oyle yane.
    Eski nicklere gelince ilk nickim La_Croix ti bu hacl falan filan oldu Sonra DeusExMachine wardi onuda sattim sonra bu godless i buldum öle kaldi

acaba yan charlarının lwlarıı kac ?

• 3k ap elalem warriorla o apye ulasamio sen asasla ulaşmışsın helal olsun char dehşet bizde yokki öle char
  • bu bnm chra tek atar oly deki bufflu 3k can war 75 lwlw 6k wuruyo bana tek

yok bide spiek thurtst piesrce critifcalla tek atamıcaktı lol :D :P
  • miLLer 4ever :P
  • quote:

Orjinalden alıntı: L.J

quote:

Orjinalden alıntı: harDeath

quote:

Orjinalden alıntı: SouTHPaRK46

quote:

Orjinalden alıntı: deuchejunge

Gzl charmış 3k ap criticalleri düşünmek istemiyorum. İron necklace +1miş o dikkatimi çekti. Genelde millet +3lerle dolaşıyorda

alkocla ws yapsalar kim alır sizce ?

alkoc $uan oynamiyor pre bile almiyor soruna gelirse alkocun alma $ansi cok du$uk cunku alkocun uniqeleri ii degil 80 olmasina ragmen cok kotu uniqeleri var..yani gdlssturtle birazcik oynamayi bilse bile yeter itemlarinin bu kadar ii olmasi yuzunden..ztn kapi$malari oldukca zor nede olsa ayri serverdalar

Alkoc ile kıyaslamamak lazım item olarak en az 10 katı fazla itemi var bu charın. Ama oyunculuk olarak görmedim bilemicem yani kıyaslama yapmak çok yanlış.

http://www.youtube.com/results?search_query=godlessturtle

Burada birkaç videosu var sanırım.

• gercekten güsel char
  • Bu vs hakkında canlı bir yorumum yok ama seni çok kötü benzetmişler

http://www.youtube.com/watch?v=5X1FVD8WVsI
  • Süper charın var.İnşallah hacklenmez yada banlanmaz.
  • bakın bende gzl bir video buldum
    GODLESSTURTLE versus MrPr0serpina

http://www.youtube.com/watch?v=5X1FVD8WVsI geçmiş olsun godless
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.