Şimdi Ara

GodLessTurtIe Character and Stats Beramus lvl 80 (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
180
Cevap
0
Favori
16.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • maşallah ne diyim .

duperamusun güzide charlarından .

bu char beramusta oynanmayacagının göstergesidir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Ercell_

wouw wery good :D guzel kardeş hatta çok güzel utanmasan stone of lifde lari da kitlicen ama kalkamassn :D
    CELLO IMZANI BEYENDIGIMI SOYLEMEK ISTEDIM ONUN ICIN EDITLIORUM ;)

Koptum Stone of life kitlemek ha
  • bu asaların hp si hakkaten cok az ben 80 lvl waryor fotosu görmüştüm gene burda adamın bufsıuz canı 8900 küsürdü uyding kyafetlerini giymeden bufsuz hali nese konuyla alakasız hayırl olsun bu arada atac 3000 cok iyi valla
  • Süper bi charın var! Hayatımda gördüğüm en çok ap ye sahip olan asas diyebilirim!Ama nası yaptın tartışılır dupe mi acaba
  • bu char adamı korkutur
  • Dupe falan demenin anlamı yok bilsem bende yaparım dupe diyende yapar yani bunda ne alınacak bişe var ne övünülecek bu oyun böyle kabul etmek gerekli. El emeği ile yapılmayacağı bu itemlerin aşikar elbette ama sonuçta dupe yapabilmekte bi marifet yap hadi kolaysa:)
    Uzun lafın kısası böyle charlarda var bu oyunu bunları bilerek oynayın:) 1-2 tane değil onlarca var zaten..
  • ya kralken yerdikleri asa krallık bittikten sonra kaybolmuyomu? hiç krallığı bitmişi birinin elinde görmedim de
  • gözel char
    hayrını gör ne diyim
    ßu arada H.q Foruma
  • quote:

Orjinalden alıntı: L.J

Dupe falan demenin anlamı yok bilsem bende yaparım dupe diyende yapar yani bunda ne alınacak bişe var ne övünülecek bu oyun böyle kabul etmek gerekli. El emeği ile yapılmayacağı bu itemlerin aşikar elbette ama sonuçta dupe yapabilmekte bi marifet yap hadi kolaysa:)
    Uzun lafın kısası böyle charlarda var bu oyunu bunları bilerek oynayın:) 1-2 tane değil onlarca var zaten..

zaten ben de adama kötü yapmışsın demiyorum düpeyi blsem bende yapardım.Doğru söylüyorsun yapmayacak adam yok zaten
    ama düpe yapmamış emeğiyle alın teriyle yapmış diyenler de boşa kendini avutmasın

• Mükemmel bir char legal mi değilmi bilmiorum ama karşı gelinme bu chara
  • Bu char ı satsan heralde araba verirler
  • Bu arkadas dupe yapabılseydı emın olunkı sadece boots ve gaunlet +9 olmazdı full set +9 olurdu..Takılarına gelıncede çoğu clan droplarıdır..Yada clandan bulunan bı kaç duper ın hedıyesi
  • itemlarının bi listesini cıkarırmısın acaba :)
  • OHA
    Bu nasıl bir ap dir..
    Bu nasıl bir hp dir...
    Bu nasıl defans...
    (+ Dex sayısı 223...)
    Yani bir Ardream charı kadar + dex i var adamın
    Ama resistin yok ezik işte

Hayatımda gördüğüm en güzel char,ztn bu charla vs de mana basmazsın 7 k mana daya minoru 7 k bitene kadar karsındakı de yatar zaten
  • quote:

Orjinalden alıntı: G3N3R4L

Çekemeyenler nasılda belli oluyo hemen Düpe madem dupe biliyo ada mnie +10 shell set % +10 dual shard yapmıyo ? Kıskanmayın ada memekle yapmış bişeyler darısı bizim başımıza demiyonuz dupe de dupe .

Yazdıklarına ancak gülerim.

Sence bu charda dupe mal yok mu?Adam +10 shell set dual shard bassa, takıları +3 - +4 bassa 2 gün sonra ban yer.Bazı şeyleri artık öğrenin sonra yorum yapın.Sıkıldım artık bu klasik efendilik taslayan mesajlardan.Yok emeğe saygı, yok bilek hakkıyla, yok gece gündüz çalışarak falan filan.Geçin bunları bu oyundur ve bu oyunda herşey kurallı değildir, herkes de kuralıyla oynamaz.

• quote:

Orjinalden alıntı: EfeAYDIN

ya kralken yerdikleri asa krallık bittikten sonra kaybolmuyomu? hiç krallığı bitmişi birinin elinde görmedim de

yok silinmiyor ama eline de alamiyosun sadece hatira olsun diye 1 tane alip sealladim.
  • harbi stone of lifeleride kitle ama acamazsin:|
  • quote:

Orjinalden alıntı: L.J

Tek kelime ile muazzam. Hatta yok artık Lebron James
    Zaten genco gibi bi adama 4k küsür vuran bi chardan anca bu beklenir:)
    Beramus'dakileri isyankar edecek kadar fena bi char...

Godless in Critical bastıktan sonra Genco ya 4k vurması çok normal bence
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.