Şimdi Ara

[GODZILLA GITTI VE BİTTİ] Godzilla Geldi!! EYY BÖLGE- İ MARMARİSTAN (67. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.405
Cevap
26
Favori
112.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
243 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ağır saçmalamışsın. Adamın bir iddiası olsa ve kar tırt çıksa bir nebze haklı olursun da adam 1 senedir foruma bile girmemiş.

Nallart sağlam kar geliyorsa bunun duyurusunu yapar. Sağlam gelmiyorsa yapmaz. Bu kadar basit. Mikail mi bu adam ki iddiası olmayan kar yağışı tırt çıkınca eleştirilsin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mr. solucan kullanıcısına yanıt
    Okuduğunu anlamakta güçlük çekiyorsun galiba. Benim demek istediğimde aynı kapıya çıkıyor. Sistemler tırt olduğu için sesi çıkmıyor dedim zaten.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Head shot

Nallart denen arkadaş zaten ordan burdan çalıntı yapıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haksız olduğun zaman bunu kabul etmek ve geri adım atmak onursuzluk değil, erdemdir dostum. Kıvırmana gerek yok. Hadi reel hayatı da geçtim bari internette yapma.

Bu dediğin için adama cemkirmek saçma diyorum. Sistemler tırt olduğunda mantıken konu açmamak ile "sesi çıkmamak" farklı şeyler.

Herhangi bir infial uyandıran toplumsal olayda "Com Yolmoz norodoson?!?!111?!" Demekle aynı şey.

• mr. solucan kullanıcısına yanıt
    Tekrar ediyorum okuduğunu anlamakta güçlük çekiyorsun kalkmış burada çemkiriyorsun yazıyorsun. Ben nallart’ı severim foruma renk katan bir arkadaş. Ayrıca forumda durduk yere kimseye sataşmam yada laf söylemem. Sesi çıkmıyordan kastımı açıklamak zorunda olmamama rağmen sana açıkladım. Bir de akıl veriyorsun reel hayatı geçmişmiş. Reel hayattada böyle yırtık dondan çıkar gibiler denk geliyor yaklaşımım hep aynı.

• Max fenerli zekası.

• Neredesin

• Cumadan itibaren iyi kar yağışı geliyor salı felan efsane gözüküyor…

• Godzilla bugün Bolu semalarında görülmüş . Nallart'ı aradığı söyleniyor. 

• Bir ansızın yağdı geçti.

• Son Giriş: 11 ay önce

dön artık mübarek.

@nallart

• 2017 yılından daha iyi bir sistem geldiğine dair güçlü iddaalar var haftasonu 22-25 ocak sistemi ve@nallart 'ın ortalarda olmaması ilginç.

• bu sene gelmedi galiba nallart reis. kar yağıcakmış denilince haberlerde hemen gözler bu konuyu arıyor istanbulda  

• Nallart reis nerelerdesin sistemi gördüm hemen aklima geldin ama ortalarda yoksun . Senin tahminlerin olmadan sisteme girmek hiç zevkli degil.

• Sanırım Nallart nalları dikti artık girmiyor. Gelseydi şimdi 50 defa gelirdi. EL FATİHA

MrSergen0youtube
    MUHTEŞEM BİR SELA..
    https://www.youtube.com/watch?v=7unENFLHAVs
  • geçen seneki efsane kestane çıkınca nallart bir daha foruma girmeme kararı aldı bence  

• Herifin godzillası son 10 yılın en soğuk kışıyla zuhur ediyor. Herif ortalıkta yok.

godzilla yetim kaldı ...

• @nallart Neredesin Godzilla reis talebelerin üşüyor... Ulan hakkaten bitti DH... Önceden kış aylarında reis coştururdu buraları

• Nerelerdesin usta

• Adamın başına bişey gelmesin.Allah Allah

• 
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.