Şimdi Ara

[GODZİLLA UĞURLANDI] 30 ARALIK 2015-3 OCAK 2016 EFSANEVİ KAR YAGISINA VEDA... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.291
Cevap
119
Favori
284.291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
541 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nallart

NOT:ADMİN ARKADAŞLAR BU KONU AŞAĞIDA LİNKİ VERİLEN KONU GİBİ KAPATILMAMASINI TEMENNİ VE RİCA EDİYORUM

SELAMUN ALEYKÜM DEĞERLİ ARKADAŞLAR.Evet Yeni bir kışa merhaba demek üzereyiz. YAKLAŞIK 1 1.5 AYIMIZ KALDI YENİ BİR KIŞ SEZONU İÇİN.

Tabi bu kış nasıl olacak diye çok merak ediyorsunuz. .merak etmeyin arkadaşlar.Hangi konuda merak etmeyin.şu konuda.Yani iri diri bir kış görme ihtimallimiz çok yüksek. Ama şu konudada merak etmeyin.Godzilla bu sefer daha büyük bir ordu ile gelip sadece bir kaç bölgede değil tüm bölgelerimizi sarıp sarmalayacak.Yani bu kış ÇOK büyük şeyler bekliyorum

1.5 ay önce bir konu açmıştım hatırlıyormusunuz. Buyrun ilk önce onu okuyalım.sonra buradan devam edelim.

http://forum.donanimhaber.com/m_109726675/tm.htm

EVET ARKADAŞLAR.konuda gördüğünüz üzere o günlerde o konuyu açmamın sebebi bir çok sitede bu kışın sıcak geçeceği söyleniyordu.Bende bunların önüne geçmek maksadyla bu değersiz haberleri ayaklarımın altına alıp ezmek adına o konuyu açtım.Evet göreceğiniz üzere haber siteleri yavaştan yola gelip doğru haber vermeye başladılar.Tabi burada biraz espiritüel bir yaklaşım yapsam da geçen sene hepsini gömdüm.Bunları görmek için ocak ve lubat aylarındaki konularıma bakabilirsiniz.

örneğin şu habere bakın

http://www.haber7.com/guncel/haber/1609774-dikkat-son-10-yilin-en-soguk-kisi-geliyor

Bu site gibi bir çok site 1.5 ay önce çok sıcak geçecek diyordu.şimdi ne oldu.YOLA GELDİ.TABİ SADECE BU SİTE DEĞİL.HEPSİ YOLA GELECEK.İLK ÖNCE ALLAHIN SONRA NALLARTIN DEDİĞİ OLUR.BU BÖYLE BİLİNE.

EVET ARKADAŞLAR BU SENE GODZİLLA ORTALIĞI ZELZELE ORTAMINDAKİ KAÇIŞMA HALİNE DÖNÜŞTÜRECEK.ANALAR DIŞARDAKİ KAR YAĞIŞININ BÜYÜKLÜĞÜNE BAKARAK BELKİDE ÇOCUKLARINI EMZİRMEYİ UNUTACAK.

DUAMIZI EDEREK TEVEKKÜL İÇİN BEKLEMEYE KOYULUYORUZ DEÜERLİ ARKADAŞLAR

ALLAHIM.

ÖYLE BİR KAR YAĞDIR Kİ FELEĞİMİZİ ŞAŞIRALIM.

BİZE PEKMEZLİ KAR YEMEYİ BOLCA NASİP ET.

HER İLÇEYE UĞRAYAN BİR GODZİLLA NASİP ET.

AMİN DİYEN BU ACİZ KULLARINI GERİ ÇEVİRME

AMİN.

Allahim nallarttttttt. Allaha sukur nerelerdeydin cok ozledik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi master of darkness -- 19 Ekim 2015; 14:29:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Rez

• Onlerden rezzzzzz

• Rez

• İzmire yine kar yağmıcak
  • rezervuar yaptım bekliyorum hocam.
  • ALLAHUEKBER ULANNN

• Rez

• hadi bakalım severim soğuğu ben
  • Gecen sene kis bizi perisan etti bu sene umarim oyle olmaz Eskisehir'in ayazi pis oluyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gelmiş yine tipini sevdigim

• Onlerden rez

• Ben bu kışın karsız ( yağsa da az birşey ) geçeceğini düşünüyorum.

• DO-NA-CA-ĞIZ!!!!!!

• geçen sene bu baslığı senmi acmıstın bilmiyorum yazdığında günlük güneşlikti 1 hafta kalmadan kar yağdı müneccinmisin

• İşte 1 yıldır beklediğim konu. Nallart reyiz güzel haberlerini bekliyoruz bu sezon.

@nallart
  • Sen ne is yapiyorsun?

• Ooo nallart reis gelmiş

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuraya kıvrılalım

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.