Şimdi Ara

GOG.com'un mukemmel oldugu halde neden populer olmamasi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • gog(good old games) denen steam benzeri bir olusum var bilen bilir. site eski guzel oyunlari yeni sistemlerde oynanabilecek sekilde yeniden cikrmak amaciyla kurulmus sonradan yeni oyunlari indieleri de koymaya baslamislar. soyle ki sitedeki tum oyunlar drm free yani oyunu indirdiginiz zaman isterseniz 10 tane kopya yapip arkadaslariniza atin online oynayin key mey koruma yok. steamdeki gibi online olma zorunlulugu yok. gog galaxy uygulamasi var ama oyunu indirmek ya da oynamak icin zorunlu degil (gog galaxye ozellikle eski oyunlar icin hamachi benzeri vlan ekleyebilirler ki mukemmel olur dusunsene dos oyunlarii dahi multi oynadigini). toplulukta istekler var ve adamlar ciddiye aliyor. arkasinda cd projekt var zaten witcherin yapimcisi. yani bir cok yonden steamden daha iyi kullanici dostu olan bir yer neden populer degil neden yapimcilar burayi tercih etmiyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Eski oyunlar grafik bakımından şimdiki nesile pek hitap etmiyor doğal olarak.Şuan gog sayesinde tomb raider 1 oynuyorum windows 8'de.
  • Yani ben arada ordan alip oynuyorum ama cok populer olmamasina sasirmadim. 1. Eski oyunlar yeni nesle hitap etmiyor, ki eskiler bile eski grafikleri istemiyor olabilir. Yani bildigin az satiyor zaten. 2. Ozellikle turkiye'de dijital icerik satin alma kulturu pek gelismemis. Yeni oyunlar bile sadece bazilari tarafindan multiplayer icin aliniyor. Bu durumda eski oyunlarda korsan daha da yaygindir diye dusunuyorum. Ama eski oyunlari alanlar icin sanirim GOG en populer sitelerden biri.
  • Aynı fikirdeyim, GOG kütüphanemde 10-15 tane oyun var. Bi ara ana konu da açmıştım ama sonra ilgilenemedim.

http://forum.donanimhaber.com/m_93226304/tm.htm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.