Büyük abilerim bana yardımcı olabileceklermi 16 yaşındayım 1.68 boyum var kg 67 gobek icin mekik calısıyorum gogus icin şinavmı calısmam lazım başka yontemleri varmı fitnessta 2 aleti 'de calısıyorum jinekomasti hastasıyım ameliyat olamıcagımı solediler daha kücüksün diye eritmek istiyorum bana yardımcı olursanız cok sevinirim.
bak bende 15 yaşındayım hastaneye gittiğimde 167 boy 69 kiloydum spor salonna gittim göbeği felan erittim göğüs calıstım kas gelince dahada büyüdü sakın kas yapma banada 18 dediler yaş olrak amliyat için fakat dayımın tanıdğı bi doktor ben alırım hemen seni oda ankarada ben marmaristeyim burdaki doktora gittim sende meme dokusu var dedi yani memeni biraz sıktğnda cıkıntı olur içinde o yani (seni alırım dediği zaman yani simdi 171 boy 60 kiloya kadar ilerledim ) o alınacak coğu jinekodaki olay plastk cerraha gitmen grekyr ama önce endokrine gidiceksin ordan atıcaklar
Göğüs kaslarını oynat sürekli kasa dönüşür zamanla
kas yapmak istemiyorm açıkcası.cünkü yaptm ve dahada büyüdü.bende meme dokusu var onun alınması gerekiyor o alınırsa göğüsde sorun kalmicak sende bi endokrin uzmanına git derim.o hareketleri yaptm 5 ay boyunca evet suan göüslerim sert ama hala büyk :/ ben kas istemiyorm küçülsün istiyorm vede 171 boy 61 çok değil diye düşünüyorm
quote:
Orijinalden alıntı: NoobDotacı
Boyutlarımız aynı gibi.Benim de boyum o civarlar kilomda 69.şimdi vereceğim linkte ilk 4 hareketi yaparsan eritirsin kasa dönüşür.Bende 2-3 gün önce başladım bu göğüs hareketlerine.önceden hep şınav,mekik tarzı şeyler yapıyordum...