|
GÖKBEY helikopterinde kullanılacak yerli motor rekor güce ulaştı
-
-
Savunma sanayi bu ülkede yüzümüzü güldüren nadir işlerden.
Emeği geçenleri tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdem552 -- 28 Haziran 2024; 16:09:33 >
-
Söz konusu savunma sanayisi ise ben parti falan bakmam sonuna kadar destekler ve gurur duyarım.
-
Savas kapıda...acaba bu motorlar ne zaman seri uretime gecip tsk ya teslimatlar baslar..??
Bu arada lisanla turkiye t70(Sikorsky) helikopter uretiyor..
T925 ve atak 2 helikopterlerinede bir an once ihtiyac var....
-
İçerideki ve dışarıdaki vatan hainleri bu haberlerden rahatsız oluyorlar. Panik butonuna basıyorlar.
-
Ülkesi ilkel yaşam formları tarafından işgal edilen, vatandaşlığı parayla satılan, yer altı ve yer üstü zenginlikleri talan edilen, devletin lüks içinde, vatandaşın sefalet içinde yaşadığı bir ülkenin değersiz bir vatandaşı olarak bu habere ne kadar sevindim anlatamam.
-
bu haber senin kimyanı bozmuş. TEI-TS1400 hayırlı olsun.
-
sen anlatmak isteğini anlatmışsın gerisi umrunda değil para para diyen parayı buldumu döner.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolferto -- 29 Haziran 2024; 0:6:10 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Aslında anti yer çekimi motoru kullanıyorlar ama bizi kandırıyorlar.
-
ibb suya %60 zam yaptıgında donanım haberde bir haberin altına linklerini attın mı acaba? elma ile armudu karıştırmışsın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dt12345 -- 29 Haziran 2024; 01:29:00 >
-
Bu projeyi ilk duyduğum andan itibaren takibe aldım gerçekten helal olsun o kadar güzel ilerliyor ki nazar edicez en sonunda. 🧿🙏
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu motoru yapmak kadar , test etmek kadar zor ve uzun bir olan şeyde kalifikasyon ve sertifikasyon süreçleri.
EASA süreci 2-3 yılı buluyordur.
Çünkü bu motor Avrupa ülkelerine satılacağı için binlerce parçanın tek tek sıfır hata ile çalışması onaylanması gerekiyor.
Binlerce saat test ediliyor. Mesela toplam 1000 saat test edildi sıkıntı yok. 2000 saat gene sıkıntı yok. İyi güzel oldu diyorsun ama 3000 saatte toplam test sürecinde bir parça sıkıntı çıkardı.
Bir daha baştan. Tabi TEI TS1400 nasıl bir süreç bilmiyoruz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hep dediğim gibi bunların çıkış tarihleri çok önemli, planlı şekilde yapılan projeler, tabi bunu böyle yazınca ilkokul mezunu troller kötülediğimi sanacak fakat bu tamamen algı ile ona oy verenlerin nabzını düşürmemek için yapılan işler.. Tıpkı her sene "beni son kez seçin" demesi veya ileri tarihi gösterip sorunların düzeleceğini söylemesi, misal 2021 yılında ülkeyi gri listeye sokup aslında kendi başarısızlıklarını, yoğun çalışıp listeden çıktık diye kahramanca göstermeleri -sizce de komik değil mi?-, biri de demiyor ulan dümen zaten sende olanları yapan eden zaten aynı yönetim..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vozy -- 29 Haziran 2024; 10:40:50 >
-
@Nat Alianovna siz bu kullanıcıya cesaret vermekten başka birşey yapmıyorsunuz
Bu kullanıcı her zaman böyleydi
Neden mi? Çünkü herkese aynısını yapıyor.
Söz konusu savunma sanayisi ise ben parti falan bakmam sonuna kadar destekler ve gurur duyarım. |
bu haber senin kimyanı bozmuş. TEI-TS1400 hayırlı olsun.
|
İçerideki ve dışarıdaki vatan hainleri bu haberlerden rahatsız oluyorlar. Panik butonuna basıyorlar. |
Savunma sanayi bu ülkede yüzümüzü güldüren nadir işlerden.
Emeği geçenleri tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. |
ibb suya %60 zam yaptıgında donanım haberde bir haberin altına linklerini attın mı acaba? elma ile armudu karıştırmışsın.
|
Malum partililerin tutunacak tek dalı savunma sanayi kaldı. Memleket her anlamda batık durumdayken her motor vs. haberine balıklama atlayıp akılları sıra partilerini ve reisleri aklayacaklar. O küçük beyinleri ancak bu kadar çalışıyor. Tabi her gün şeriat naraları atılan bir ülkede, o projelerde çalışan kalifiye mühendisleri nasıl ülkende tutacaksın orası da muamma. Savunma sanayindeki gelişimin de durması yakındır. Ben daha çocukken hayalim ülke için bir şeyler üretmekti. Ölmeden bu ülkeyi gelişmiş ülkeler liginde görmek istiyordum. Ancak göreceğimiz şey Pakistan'dan hallice bir ülke olacak gibi. Siz böyle bir ülkede motor yapıldı diye sevinirsiniz artık ne diyim. |
Ülkesi ilkel yaşam formları tarafından işgal edilen, vatandaşlığı parayla satılan, yer altı ve yer üstü zenginlikleri talan edilen, devletin lüks içinde, vatandaşın sefalet içinde yaşadığı bir ülkenin değersiz bir vatandaşı olarak bu habere ne kadar sevindim anlatamam. |
Aslında anti yer çekimi motoru kullanıyorlar ama bizi kandırıyorlar. |
Benzer içerikler
- office 2024
- whatsapp durum kaç saniye
- whatsapp sohbet teması
- ? anlamı
- whatsapp çökerten mesaj kopyala
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X