Şimdi Ara

Gökmen Özdanak: Galatasaray sahaya 'temiz lig istiyoruz' pankartı ile çıkmalı...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kanaltürk, Telegol, şu an... Gökmen Özdanak bombayı sahaya koydu... Bakın ne cevap aldı...

• Temizleyip hallederiz zaten no problem
  • Balık, kılçıkları ayıklanmadan yenmez zaten
  • Ziya Şengül ısrarla Fenerbahçe taraftarından özür dilemesini istedi ama özdanak ağzında gevelemeye devam ediyor...

Çıksın bakalım Galatasaray o pankartla da maç bitecek mi görsünler... Sahaya bomba koymak değil de nedir bu?
  • kan çıkar.
  •  Gökmen Özdanak: Galatasaray sahaya 'temiz lig istiyoruz' pankartı ile çıkmalı...
  • O programı nasıl izliyorsunuz hayret ediyorum
    Aylardır reyting uğruna Fenere sallıyorlar yada 1 aydır Galatasaraya sallıyorlar diye mi izliyorsunuz?
    Yazık...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: FenerLee_

O programı nasıl izliyorsunuz hayret ediyorum
    Aylardır reyting uğruna Fenere sallıyorlar yada 1 aydır Galatasaraya sallıyorlar diye mi izliyorsunuz?
    Yazık...

Herkese sallıyorlar ki

Arada önemli birileri çıkınca izlerim. Harbiden izlemeyin şu boş programı lütfen yahu.
  • En gereksiz insanların olduğu sözde spor programı. Yeterince gerildik zaten böyle saçma şeylere girmez Galatasaray kulübü.
  • Gökmen özdenak yine yapmış yapacağını. sahada oynayan kendisi değil. kendisi olsa acaba ne derdi bu söze !
  • Ne gereksiz ve polemik yaratıcı bir düşüncedir bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: tlbam

Gökmen Özdanak: Galatasaray sahaya 'temiz lig istiyoruz' pankartı ile çıkmalı...

telegol niye izliyorsunuz arkadaşlar demiyorum
    ben de izliyorum güleyim kendime geleyim diye de niye ciddiye alıyorsunuz arkadaşlar?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.