Şimdi Ara

GÖKNET

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • TTNET in Akk sinden yılgınlık geldiği için internette sınırsız kotasız paket ararken Göknet diye bir siteye girdim.

16 Mbps Lİmitsiz paket 1 yıl sözleşmeli 87 tl.
    https://www.goknet.com.tr/servisler.html

Dün telefon bıraktım umarım bu gün aranacağım.
    Buradan internet alan, kullanan, pişman olan varmıdır?

Edit: Az önce Hürnet diye başka bir siteye daha girdim.
    http://www.hurnet.com.tr/InternetPaketleri.aspx

Full limitisiz 16mbps 89,99 Tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslanTERBiYECiSi -- 8 Temmuz 2015; 9:59:46 >

• aslanTERBiYECiSi A kullanıcısına yanıt
    Göknet, Afyonkarahisar a hizmet vermiyorlar imiş. Yani hizmet alanı sınırlı galiba..

Biraz önce Hürnet e site üzerinden sorular sordum bakalım dönüş olacak mı?
  • aslanTERBiYECiSi A kullanıcısına yanıt
    Fiyatları iyi taahhütle daha iyi telekom alt yapısını kullanıyor bulunduğun bölgede hızlar nasılsa bundanda aynı oranda yararlanırsın.
  • Göknetin 25 mbps ve üzerisi fibernet oluyor dimi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 16mbps bunlar zaten ttnetin altyapısı olması lazım. Yani ttnetin olduğu her yere 16mbps hıza kadar vermeleri gerek.
    16 üstü hızlar superonline fiber altyapısı sanırım.
  • Göknet'i aradım. Yalın internet satıyorlar sadece ve başka bir servis sağlayıcıdan geçiş imkanları yok.
    Yeni mevcut internetinizi iptal ettirip Göknet ten yeni abonelik almanız veya oraya abone olduktan sonra kullanmış olduğunuz interneti iptal ettirmniz gerekli.
    15 tl devre hazırlama bedeli ilk faturaya yansıyor ve aylık 3 tl vergi ödüyorsunuz.

Edit: Hürnet, ttnet ten geçişi kabul ediyor ve 100 tl ye kadar olan sözleşme bozma cezalarını ödeyeceklerini söylediler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslanTERBiYECiSi -- 8 Temmuz 2015; 11:54:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslanTERBiYECiSi

Göknet'i aradım. Yalın internet satıyorlar sadece ve başka bir servis sağlayıcıdan geçiş imkanları yok.
    Yeni mevcut internetinizi iptal ettirip Göknet ten yeni abonelik almanız veya oraya abone olduktan sonra kullanmış olduğunuz interneti iptal ettirmniz gerekli.
    15 tl devre hazırlama bedeli ilk faturaya yansıyor ve aylık 3 tl vergi ödüyorsunuz.

Edit: Hürnet, ttnet ten geçişi kabul ediyor ve 100 tl ye kadar olan sözleşme bozma cezalarını ödeyeceklerini söylediler.

Keşke göknette ödeseydi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TTNet Hipernet 20Mbps
    11 yıl önce açıldı
    Millenicom
    geçen yıl önce açıldı
    SUPERQNLİNE , NETSPEED
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • goknet nasıl iptal ettirilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.