Şimdi Ara

Göknet İnternet Hakkında (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
2
Favori
16.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ankarada internet bağlatacağım, göknet ile turknet arasında gidip geliyorum.

Turknet istediğin hız 150 akn ve 1000 dakika ev telefonu,

göknet 41 tl (+3 tl) 16 mbit 150 akn 1 yıl taahhüt

Gel de karar ver bu duruma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CSBilişim

16 MBPS

150GB AKN

Telefonsuz

1 Yıl Taahhüt

http://www.goknetkampanya.com/

Fiyat Cazip Geldi,kullanan arkadaşlar son durumlar nasıl?kesinti hız vs. bakımından bilgilendirirseniz sevinirim

Bir haftalık mesajlar varken, hatta aynı günden varken, böyle son durum sormalar gülünç.
    Cevap verenlerde suç!
    Birde ilk mesaj...
  • Arkadaşlar tekrardan söylüyorum.Almayın aldırtmayın.P2p bağlantılarına engel koyuyolar.Bizzat dün test etme imkanım oldu.Paranızla rezil olmayın.Gidin başka bir iss'den internet alın.Ucuz etin yahnisi yavan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aydogdu1453

Arkadaşlar tekrardan söylüyorum.Almayın aldırtmayın.P2p bağlantılarına engel koyuyolar.Bizzat dün test etme imkanım oldu.Paranızla rezil olmayın.Gidin başka bir iss'den internet alın.Ucuz etin yahnisi yavan.

kesinlikle katılıyorum çok ciddiyetsiz firma merdiven altı firma gibi çalışıyorlar. Dürüst davranmıyorlar torrent engelli diyorum yok öyle birşey diyorlar indirdiğiniz kaynaktandır diyorlar. Uzak durmak lazım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: braveheartgs43

Ankarada internet bağlatacağım, göknet ile turknet arasında gidip geliyorum.

Turknet istediğin hız 150 akn ve 1000 dakika ev telefonu,

göknet 41 tl (+3 tl) 16 mbit 150 akn 1 yıl taahhüt

Gel de karar ver bu duruma

Ne yaptınız hocam.

• Oğuzhaan kullanıcısına yanıt
    Turknete başvurdum hocam. 2-3 ay kullanacağım. Mayısta akn'nin ne olacağını bilmediğim için taahhüt vermek istemedim

• braveheartgs43 kullanıcısına yanıt
    60 liralık meşhur pakete mi ? Gerçi başka paket varmı onu da bilmiyorum.

• Commonder C kullanıcısına yanıt
    Başka paketi yok. Verebilecekleri herşeyi tek paket altında vermişler. Deneyip göreceğiz bakalım

• m@xman M kullanıcısına yanıt
    Hocam şimdi ben online oyunlar oynuyorum ( lol CS GO vs ) dizi izliyorum , kardeşim çok dizi izliyor , babam annemde işte basit işlerde kullanıyorlar. Yani arabalara falan bakıyor babam . Sizce bu tarz bir kullanım için yeterli midir? Torrent şuanda kullanmıyorum ama ilerde kullanır mıyım onuda bilmiyorum . Ne dersiniz , ve de bu tarz kullanan bir evin seçeceği internet paketinin Akn si kaç GB olmalıdır sizce.

• beni yaktılar siz yanmayın. müşteri hizmetleri türk telekomdan geçerken yanlış bilgilendirdi diye 10 günden fazla sürmüştü geçmem. gene yanlış bilgilendirdiler diye ev telefonumu iptal ettirmiştim. sağolsun türk telekom interneti de kesti. 36 tl bedel ile tekrar açarız dediler arayıp. tamam hemen açacaksanız ekleyin faturaya dedim. bekledim internette tepki yok. gene aradım bana ne deseler beğenirsiniz 10 iş gününe kadar sürer açmak diye cevap verdiler. onların hatası yüzünden internetim kesiliyor, bağlansın diye ek ödemeyi göze alıyorum hala 10 gün bekleyebilirsiniz diyorlar. ee fatura işleyecek mi diyorum bağlandıktan sonra ararsınız düşürürüz diyorlar. o zaman istemiyorum internetinizi kapatın dedim. fax veya maille kimlik fotokopisi ve dilekçe göndermem gerekiyormuş. lan internetim yok yapacağınız işe dedim. şimdi ttnet batağına geri dönmek zorunda kalmamamı yanayım. ülkede kendi paramla salak yerine konmama mı bilemiyorum. almayın arkadaşlar bu firmaya yanaşmayın bile.

**al şimdi de başka bir müşteri temsilcisi ile konuştum o da 72 saat içinde bağlantı verilir diyor. arkadaş sizde herkes ayrı kafadan mı konuşuyor. belirli bir düzen yok mu? bilmiyorum kafayı yedirecekler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maxmania -- 27 Şubat 2017; 16:21:24 >

• Mrb bende goknet dusunuyorum torent siteleri halen yasaklimi girilormu kulanan varmi yeni bide modem ilarak hangi marka model takiyorlar

• Xtracer kullanıcısına yanıt
    neden dns değiştirilemiyor
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.