Şimdi Ara

Göknet İnternet Hakkında (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
2
Favori
16.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: FreeMaNMeliH

Ankara dan etimesgut da bağlantı hizmeti aldım 12 ağustos da 16 mbit taahhütsüz ancak 8 mbit bile hız veremedi bağlantı yapmaya gelen kişi ne yaptığını bilmiyor kesinlikle tavsiye etmiyorum uzak durun, ertesi gün gelen kişi bağlantıyı sağladı ancak sürekli kopmalar 6 mbit hız aldığımdan bugün iptal etmek için fax çekiyorum, tekrar ttnet geçmek zorunda kaldım düşünen arkadaşlar kesinlikle taahhüt yaptırmasın önce test etsin !

Hocam bi sorum olacak? Şu an mesela 150 aknli abonelik 41 TL gözüküyor. Ben telefon falan istemiyorum. Toplam ne kadar fatura öderim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: braveheartgs43

quote:

Ankara dan etimesgut da bağlantı hizmeti aldım 12 ağustos da 16 mbit taahhütsüz ancak 8 mbit bile hız veremedi bağlantı yapmaya gelen kişi ne yaptığını bilmiyor kesinlikle tavsiye etmiyorum uzak durun, ertesi gün gelen kişi bağlantıyı sağladı ancak sürekli kopmalar 6 mbit hız aldığımdan bugün iptal etmek için fax çekiyorum, tekrar ttnet geçmek zorunda kaldım düşünen arkadaşlar kesinlikle taahhüt yaptırmasın önce test etsin !

Hocam bi sorum olacak? Şu an mesela 150 aknli abonelik 41 TL gözüküyor. Ben telefon falan istemiyorum. Toplam ne kadar fatura öderim?

Fiyatları hakkında web sayfalarına bakmanı tavsiye ederim yalnız bilinki üyeliğiniz bitse bile 67 TL lik kablo sökme ücreti alınıyor,

• quote:

quote:

quote:

Fiyatları hakkında web sayfalarına bakmanı tavsiye ederim yalnız bilinki üyeliğiniz bitse bile 67 TL lik kablo sökme ücreti alınıyor,

Kablo sökme ücreti ne hocam? Eve gelip kablo mu takıyorlar? Ek olarak hangi ücretleri aldıklarını bulamadım

• quote:

quote:

quote:

quote:

Kablo sökme ücreti ne hocam? Eve gelip kablo mu takıyorlar? Ek olarak hangi ücretleri aldıklarını bulamadım

Sıkıntı o zaten bağlarken ücret alıyorlar, kendileri sökmüyorlar ama iptal içinde para alıyorlar ... 67 + 67 Tarife bu

• 16mbit değil 32mbit de alsanız altyapı FiberNet yoksa işe yaramaz. Bizde Türkiye'nin en ücra köşeşi ANKARA'nın Merkezi MAMAK'da olduğumuz için, AltYapımız FiberNet olmadığından, yani müsait olmadığından, 16mbit anlaşmada imzalasak ancak 10-11mbit arası Download hızına ulaşıyoruz...!!!???

Yoksa bir problem yaşamadım yukarıda belirttiklerim hariç.

Ha birde ''Fiyatlara %18 KDV ve %5 ÖİV dahildir'' yazmasına rağmen benim eski taahüt'te 39tl idi (16mbit 50akn) ama nasıl oluyorsa fatura hep bir ay 45 bir ay 50 geliyordu...!
    Nasıl bir kazık bende anlamadım! (Modem kirası var herhalde 3tl)
    Kitabına göre uyduruyorlar mı yoksa Telefonsuz olduğundan ves. ek birşeyler biniyormu üstüne bilmiyorum ama İnterneti ile bir sıkıntı yaşamadım.

Eğer sürekli açık tutyorsanız, server, p2p, bilmem ne başka işlerle meşgul oluyorsanız işe yarar mı bilmem ama normal işler için sıkıntı yok. Hatta arasıra DDL üzere (uploaded ves.) filim ve oyun 1-50GB indirmişliğim vardır!

Bağlama ücreti bende alınmadı herhalde kampanya vardı! Sökme daha sökülmedi daha ucuzunu bulamazsam ki yok herhalde o zaman uzatırım taahütü...münü...lülülü lü.

(Şimdi sayfasına baktım şu yazıyor aşağıda [12 ay ve 24 ay taahhütte 12 ay boyunca 3 TL bağlantı ücreti alınır.])

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turk0gamer -- 27 Ekim 2016; 12:34:0 >

• Arkadaşlar ben goknete gectim hiçbir şekilde hic bir cihazdan torrent indirmiyor. Baska ağa baglaninca iniyor. Sanki p2p yani torrent agi engellenmis. Ne yapmalıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: yerdavader

Arkadaşlar ben goknete gectim hiçbir şekilde hic bir cihazdan torrent indirmiyor. Baska ağa baglaninca iniyor. Sanki p2p yani torrent agi engellenmis. Ne yapmalıyım

aynısı bende de var. müşteri hizmetleri herhangi bir kısıtlamamız yok dedi, gündüz eve geçince tekrar kontrol edip varsa sorun ne diye arayacağım. ilk bağlandığımda torrentte sıkıntı çıkartmamıştı, 3. gününde sıkıntı oldu. illegal engeli neyse de büyük boyutlu dosya olsa işle alakalı veya ailenin resim-video arşivini internet üstünden göndermenin, bozulmadan sıkıntısız türkiye şartlarında tek yolu torrent sistemi. DNS değişimini de yemiyor anlayamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maxmania -- 21 Aralık 2016; 4:20:12 >
  • maxmania kullanıcısına yanıt
    Hocam Zyxel e de mesaj attim uzak masaüstü bağlantısı yapip modem arayuzunu biraz kurcaladi ve sorunun modemden degil goknet ten oldugunu soyledi. Goknet ise amerika tabanli ip sikintisi oldugunu söyledi, ip nin ne alakası var dedim bilemem efendim dedi. Birbirimizi bilgilendirelim hocam. Lutfen

• quote:

Hocam Zyxel e de mesaj attim uzak masaüstü bağlantısı yapip modem arayuzunu biraz kurcaladi ve sorunun modemden degil goknet ten oldugunu soyledi. Goknet ise amerika tabanli ip sikintisi oldugunu söyledi, ip nin ne alakası var dedim bilemem efendim dedi. Birbirimizi bilgilendirelim hocam. Lutfen

Ellerinde ip adresi kalmadığı için sanal ip havuzundan herkesi yönlendirme ile internete çıkarıyolar.Torrent sorunu şu an ttnet-vodafone-süperonline'da bulunmamaktadır.Şu saatten sonra sözleşmeyi inceleyip taahhüt'ü feshetmeyi düşünüyorum.Müşteri hizmetlerini arıyoruz.Adam akıllı cevap alamıyoruz.4 gündür çözüm bekliyoruz.ipv6 standart hale gelmeden göknet gibi firmalar bu yüzden sıkıntı yaşayacaktır.

Şu an kimse göknet falan almasın.P2p-kad v.b. protokolleri sanal ağ havuzu yüzünden kullanmaz.Forumda Göknet çalışanı varsa konumuza bekleriz.

• dün akşam müşteri hizmetlerini aradım, şikayet kaydı oluşturdular. geri dönüşlerini bekleyeceğim, eğer statik ip lazım derlerse ona da olur derim; türktelekom illallah ettirdi. dns değişimi de çalışmıyor göknette.

ama ilginçtir hat değerlerim berbatken nasıl beceriyorlarsa 13 mbit alabiliyorum, snr değerlerine göre 10 mbit falan en fazla alabilmem gereken değer.
  • Bu gün benimde başıma geldi. İndiremiyorum p2p sen hiç bişi
  • aydogdu1453 kullanıcısına yanıt
    o yuzden port yonlendirme olmuyor demekki.
    Actigim portlar kapali gözüküyor.

• Bunun çözümü belli mi hocam. Yapılacak bişi var mı?

---

Sabah aradım, saat 16:00 da tekrar aradım.

Torrent yasakmış vs demişler bayana , biraz sert çıktım.

Hiçbir şirket bunu yapmıyor siz kim oluyorsunuz dedim. Benim parasını verdiğim hizmeti neye göre engelliyorsunuz TTNET bile bunu yapmazken siz kimsiniz vs.

Bidaha konrol edilecek yapılacak bişi var mı vs bakacaklarmış.

Beyler 8-10 kişi bir olup sürekli bastırmak lazım böyle saçmalık yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erha-n -- 21 Aralık 2016; 16:8:59 >
  • Arkadaşlar kasıtlı olarak p2p paylaşımını hiçbir yasal dayanağı olmadan yetersiz sunucularından dolayı kapatmışlar.Taahhüt iptaline modem+hat bağlantı ücreti+aylık fatura 190 lira fiyat çıkardılar.Piyasada 100 liraya alınan modemi 140 lira olarak gösteriyolar.Sahtekarlığın böylesi yok.Allah'tan 12 ay taahüt vardı.6 ayım kaldı.Bir daha göknet-zırtnet-cırtnet bunlara para mara yok.Cayma imkanı olan arkadaşlar hemen sözleşmesini feshetsin.Gidin 30 lira fazla verin adam gibi hizmet alın.Firma fason çıktı.

NOT:İNTERNETE ABONE OLURKEN P2P PORT YÖNLENDİRME MESELESİNİ MUTLAKA SORUN.İLERİDE BAŞINIZ AĞRIMASIN.

KALIN SAĞLICAKLA.
  • secure vpn üzerinden p2p yasaklayamazlar. haa bu sefer hız düşürürler. üçkağıtçılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: aydogdu1453

quote:

Ellerinde ip adresi kalmadığı için sanal ip havuzundan herkesi yönlendirme ile internete çıkarıyolar.Torrent sorunu şu an ttnet-vodafone-süperonline'da bulunmamaktadır.Şu saatten sonra sözleşmeyi inceleyip taahhüt'ü feshetmeyi düşünüyorum.Müşteri hizmetlerini arıyoruz.Adam akıllı cevap alamıyoruz.4 gündür çözüm bekliyoruz.ipv6 standart hale gelmeden göknet gibi firmalar bu yüzden sıkıntı yaşayacaktır.

Şu an kimse göknet falan almasın.P2p-kad v.b. protokolleri sanal ağ havuzu yüzünden kullanmaz.Forumda Göknet çalışanı varsa konumuza bekleriz.

NAT üzerinden çıkarıyorlarsa rezillik....

• quote:

Orijinalden alıntı: engink

secure vpn üzerinden p2p yasaklayamazlar. haa bu sefer hız düşürürler. üçkağıtçılar

Hocam bunun bir yolu varsa secure vpn özelden bana öğretir misiniz ?
  • göknet pişmanlıktır.. benimde 4 ayım kaldı.. adamlar torrenti yasakladılar.. aradım çağrı merkezini bizim yasaklamamız söz konusu değil dediler.ozaman bana turkcell ile inen torrenti neden sizde inmediğini söyleyin dedim cevap yok. sık sık bağlantı kopmasıda cabası..

4 ay sonra türk telekoma geri döneceğim..

sakın göknete abone olmayın
  • proxy ya da dns ile torrent engelini kaldıran varsa paylaşşın lütfen..
  • Beyler bu gün Göknetten Büşra hanım aradı.

Derdimi anlattım. Daha sonra teknik servisten Uğur beyde aradı. Ona da durumu anlattım. Tekrar bir ayar yaptılar. Şu anda speed test hızım 4 mb torrent indirme hızı 200 kbs oldu.

Eskinde de 3-4 mb alırdım ama torrent 500 kbs yi görürdü. Sizde arayın Uğur beyin dikkatine diye anlatın derdinizi.

Gerekirse beni emsal gösterin. İlgilenecektir.

Ben durumun takibindeyim. Gelişme olursa sizleri haberdar ederim.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.