Şimdi Ara

Gökyüzünde yeşil ışık saçan meteor hakkında Türkiye Uzay Ajansı’ndan açıklama (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
69
Cevap
1
Favori
3.904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Sebzeci işin uzmanı, yeşil biberdir o, sivri ve acı...

• Sebzedir o sebze...

• Wi Fi kullanıcısına yanıt

CHP deki tecavüz vakaları da durmadan gündeminizde evet nedense burasından sarıldınız durdunuz. yerinde mi duruyor bunları yapanlar. çıkıp kim dedi kadının da gönlü var siz çocuğun da gönlü var bile dediniz. ben lanetliyorum kim birine tecavüz ediyorsa taciz ediyorsa allah belasını versin! tüküreyim ensarına diğerine bir grup çıkarcı kişilerin din diye bir araya geldiği şirk yerleri cemaatler. aklı olana kitap da orada peygamber de orada gerek yok cemaate.

zaten millet sizin yüzünüzden dinden de uzaklaştı. kul hakkı yeme partisi yaptım adınızı. adam evrak imzalamış yakınlarımı imam yapın diye yuh artık!

• snomask kullanıcısına yanıt
    Kim mesela? Kim gülüyordu mesela biraz anlatasana öyle yazmakla olmuyor KİM GÜLÜYODU LA JAPONLARA KİM SEN Mİ? Bide duyar kasmış hey Allah’ım. AYNEN İLERDE JAPONLARIDA GEÇERİZ MESELA 2023 YILINDA MI?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Doç. Dr. Sinan Sağıroğlu D kullanıcısına yanıt

japonların 60-70'lerdeki durumunun şuan ki çin'den farklı olduğunu bilmiyorsan ya cahilsin yada 13 yaşında felansın sanırım. cahille de uğraşmaya hiç niyetim yok ama sana bir link bırakıyorum. hadi hiç izlemediysen geleceğe dönüş filmine biraz baksaydın bari.

Gökyüzünde yeşil ışık saçan meteor hakkında Türkiye Uzay Ajansı’ndan açıklama

Şu anki çinden derken? Şu an çin dünya standartlarının üzerinde bir kaliteye sahip. Sen ucuzcu distribütörlerin getirdiği ürünlerle mi şu an dünyadaki en büyük teknoloji devi çine sallıyorsun? Ayrıca ne 60 ı ne 70 i ne zaman kurtulacağız biz sizden

Geleceğe dönüş serisini 2-3 kez izledim senin haberin var mı şu an o filmdeki arabanın bile motorunu üretecek teknolojiye sahip olmadığımızın??

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.