Şimdi Ara

Gökyüzünde yeşil ışık saçan meteor hakkında Türkiye Uzay Ajansı’ndan açıklama (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
1
Favori
3.903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Buradakiler sırf hükümete muhalefet etmek için devletin her kurumuna b.K atar

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Dustuyse firsati kacirmayin. Kilosu binlerce dolar edebiliyor

• kkke_3319 kullanıcısına yanıt
    aynen kanka kabzımana muhalifim var mı diyeceğin? işini yapacak da enflasyonu açıklayacak diye korkunuzdan adamı aldınız tuik başından bu ayıba takılma sen sonra kabzımana uzay emanet et. evet sırf sana senin gibi vasata muhalifim.

• Ben sahte uzaylı saldırısı diye tahmin etmiştim.
    Sahte olmasını zannetmesydim. Çok farklı şeyler yapabilirdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiye Uzay Ajansı mı 😀😀😀😀😀😀😀😀😀

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Meteor görmüş masum köylü, koçum benim..

• Sebzeci yeşil cisim görmüş
    Biberdir o biber

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • snomask kullanıcısına yanıt
    kalite ve şeref yoksunu okadar insan varki herşeye b.o atmakda başka yaptıkları bişey yok ancak yala dolan hainlik. ya insan ülkesini biraz da sever ne kadar solucan beyili insan var

• biz de fanatizm var. herkes herşeyi ölecek kadar destekliyor. insanlar gelip geçici, konumlar geçici. bu işin parti tarafı yok. uyanın artık!

Gökyüzünde yeşil ışık saçan meteor hakkında Türkiye Uzay Ajansı’ndan açıklama
    Gökyüzünde yeşil ışık saçan meteor hakkında Türkiye Uzay Ajansı’ndan açıklamatr.wikipedia.org
    Nu.D-36 - Vikipedi
    https://tr.wikipedia.org/wiki/Nu.D-36
  • Yalnız o meteoru bulan ne zengin oldu var ya. Bu ajans napmış dürbünle mi gözlemlemiş, nerde bunun kordinatları bakem? XD

• Şu Türk Uzay Ajansını 10 15 yıl önce kurulsaydı şuan ülkede uzay konusunda bilim ve teknoloji birikimi olurdu. Gerçe Tubitak uzay, Tai ve Roketsan zaten yıllardır faaliyette ama kendi insiyatifleriyle devam ediyorlardı, Tua geç kalmış ama gerekli bir kurum.

• Bu meteorlar nedense çok sık kadraja girmeye başladı , atmosferde nelerle uğraşılıyor ??

abd nin X37B aracı neler karıştırıyor ?? 780 günlük uzayda kalma programı nedir :) Ruslarda açıklama istemişti bu x37b faaliyetleri için

Garip olaylar oluyor

Yıllar önceki göktaşı olaylarında yere bu kadar yakınken görünmüyorlardı daha kısa süreli çok daha yukarılarda yatay giderken görülüyordu , düşenler acaba gerçekten göktaşı mı ??

Gökyüzünde yeşil ışık saçan meteor hakkında Türkiye Uzay Ajansı’ndan açıklamawww.aa.com.tr
    ABD'nin insansız uzay uçağı 780 günlük yörünge seferini tamamladı
    https://www.aa.com.tr/tr/bilim-teknoloji/abdnin-insansiz-uzay-ucagi-780-gunluk-yorunge-seferini-tamamladi/1628299

• böyle şeylere pek alışkın olmadığımız için abartmamızda fazla oluyor sanki.

• Gökyüzünde yeşil ışık saçan meteor hakkında Türkiye Uzay Ajansı’ndan açıklama
  • Türkiye Uzay Ajansı yerine diyanet işleri başkanlığının açıklama yapmasını beklerdim.Ne bileyim bi fetva olsun bişi olması gerekirdi

• İleride güzel araştırmalar yapacağından eminim. Daha işin çok başında.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Milyar değil, 20 bin TL

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.