< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Gökyüzünde yeşil ışık saçan meteor hakkında Türkiye Uzay Ajansı’ndan açıklama (3. sayfa)
-
-
Bize normal şeyler bunlar (:
-
Sebze üretim tekniği mezunu AKP'liyi Türkiye uzay ajansına atadılar geçen.
Bunların bu olaya tek diyeceği bak Allah'ın işine olur başka bir cacık olmaz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
cüppeli Ahmet açıklasın verin milyon dolar merak ediyorsanız.kur-an da yazıyor idi yeşilrenkli göktaşı türkiyeye düşecek halk islamiyeti iliklerine kadar hissedecek.nihat hatipoğlu araya girecek.bende milyon dolar isterim diyecek.vs. vs.
-
Yani şimdi gel de deme.. Ne olduğu nasıl olduğu çok önemli değil arkadaş, izleyebildin mi? Yerini tespit edip bulabilecek misin? Bulduğunda inceleme yapabilecek misin? İnceledikten sonra bakın biz meteoru bulduk ve şunları tespit ettik bu yüzden böyle böyle diyebilecek misin.. Biz de biliyoruz meteorları gök taşlarını okumamız var, araştıran okur öğrenir. Sen ayrıntılı incelemeleri yap da paylaş. Bizde bu kurum ilerleyecek bi şeye yarayacak diye sevinelim.
-
Virus atmışlardır. Tepemize. Covid patlar artık.
-
Ne uşaklığı yapacağım normal bir vatandaş gibi sorarım istediğimi. vergimi veriyorum askerliğimi yaptım kurallara uyuyorum başka? ülkedeki herkes akapeli mi olacak yahu size? bir şeyi sorgulayan hemen kimin uşağı? bunu diyen de ankaraya istanbul belediyelerine gelince dünyanın en sorgulayıcı vatandaşı halini alıyor şaşar kalırsın.
uzay ajansında çalışanların cv si liyaketlerinde değilim, onlar zaten işi yapacak olan. başındaki adam kabzıman buna cevap ver?
Sebze Üretim Tekniği Bölümü mezunu =) marslı filmini izledim sooo o zaman uzay dairesi başına sebzeci gelsin =) maks anadolu irfanı
-
Sorguluyorsan yaz cimer üzerinden bilgi edinme kanununa göre soracağını sor. Sosyal platformlarda şaklabanlık yapma.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kabzımalı türkiye uzay ajansı başkanı yaptılar
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sorgulamakla trollugu birbirine karıştırmışsınız, her konuda siyaset, muhalefet, kafa saman dolu. Aşağılık kompleksi sizinki, başka bir şey değil. Ensar vakfı diye senelerce ortalıkta yapmadığınız trolluk kalmadı, 2 senede 18 il ve 34 CHP merkezinde taciz ve tecavüzüne gıkınız çıkmadı!!
Değişmiyorsunuzda, koca bir troll topluluğu, lafa gelince hep başkası troll, yavuz hırsız ev sahibini bastırır hesabı...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wi Fi -- 2 Şubat 2022; 19:17:1 >
Anadilinde yazmaktan aciz, milliyetçilik oynayan embesillere pek cevap vermiyorum prensip olarak ama sana o anaokulu düzeyi Türkçe ile etmeye çalıştığın hakaretleri aynen iade ediyorum naş...
Parti filan yok hacım, akıl ve akıldışının mücadelesi ve benim tarafım belli😎
normal?
-
Millet uzaya giderken bu zihniyetin muktedir olduğu yıllar memlekette zart zurt darbe yapıp laiklik irtica diye ortalıkta dolanıyorlardı da ondan bu hazımsızlıkları geçmişe bakacak "biz bu zamana kadar neden kuramadık" diyecek eleştiriyi göremezsin bu tiplerde bide kabzımal falan fondaş medyanın haberlerini sosyal medyada görüp konu hakkında hiçbir şey bilmeden goygoy yapan cahil ergen tiplerden oluşuyorlar o yüzden çok da şey yapma yani.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stenoz -- 3 Şubat 2022; 04:00:01 >
-
Kaynak Facebook grupları galiba. Lol
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X