Şimdi Ara

Gol videoları aranıyor (akademik çalışma için)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Belçikalı bir arkadaşım Türk takımlarının gol videoların arıyor. O Belçika'da hem hakem hem psikioloji öğrencisi. Hem grubunu eğitmek için kullanacak videolarını, hem de gollerin, kırmızı kartların tribündeki insanlar üzerindeki etkileri için. Dört büyüklerin videlarını bulmuş ama daha çok ikinci üçüncü ligdeki takımların maçlarından sahneler lazımmış.

Böyle on saniye değil de iki üç dakika olursa video daha makbule geçer. İngilizce konuşabiliyor. Yardım etmek istyen olursa adresini sorabilir.

Ben futboldan zerre anlamadığım için hiç bir site bulamıyorum

Şimdiden teşekkürler.

• Göztepe'nin son dakikada attığı penaltı golü ve tribün...

http://youtube.com/watch?v=YjDkIcZdw9E
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gerko

Göztepe'nin son dakikada attığı penaltı golü ve tribün...

http://youtube.com/watch?v=YjDkIcZdw9E

göz depenin seyircisinde az değil ama es es in seyirdici bi baska çok iyi organize oluyorlar ve her mac 20000 lik stat neredeyse full çekiyo es es videosu bi bulup koyam
  • quote:

Orjinalden alıntı: black jack

göz depenin seyircisinde az değil ama es es in seyirdici bi baska çok iyi organize oluyorlar ve her mac 20000 lik stat neredeyse full çekiyo es es videosu bi bulup koyam

gözdepe ne hemşerim... napmaya calısıonuz.. Mantıklı dusun biraz ondan sonra eskisehirle göztepe yi kıyasla... Bir de yazılara dikkat et.. tövbe tövbe..
  • quote:

Orjinalden alıntı: kktn1925

quote:

gözdepe ne hemşerim... napmaya calısıonuz.. Mantıklı dusun biraz ondan sonra eskisehirle göztepe yi kıyasla... Bir de yazılara dikkat et.. tövbe tövbe..

mantıklı düşününce göztepenin seyircisi fazlamı allahhhh yazım hatasınıda o kadar ortaya atma ben insan gibi yazdım insan gibi karsılık verisen bende insan olurum eses anadoluda ki en iyi taraftarı olan takımların basında

• quote:

mantıklı düşününce göztepenin seyircisi fazlamı allahhhh yazım hatasınıda o kadar ortaya atma ben insan gibi yazdım insan gibi karsılık verisen bende insan olurum eses anadoluda ki en iyi taraftarı olan takımların basında

Tamam en buyuk sensin..Zaten snn gibi tribunu bilmeyen eskileri bilmeyen adamlar yuzunden kimin kimle dost oldugu unutuluyor..Gencler yanlıs bilinclendiriliyor...Ben insan gibi karsılık verdim ancak sen insan gibi yazmayı beceremedin.. Burda msnde muhabbet etmiyorsun.Yazılarına dikkat etmek zorundasın..Seni hoş karsılamak zorunda degilim... Mantıklı dusununce demişsin..Ancak böyle yazarak ne kadar bir mantıga sahip oldugunu anlamış degilim...Bak daha yeni yeni bu bölume takılmaya başladın..Hemen istersen tartısmaya başlama... Kalıcı olmazsın bu gidişle...

• Burda kıyaslama yapardım örnekler verirdim ancak senin anlayacagından supheliyim Eskisehirli birinin Göztepeye böyle yazı yazması veya Göztepeli birisinin Eskisehirliye yazması doğal durum degildir..Yazan da neyin noldugunu bilmeyen senin gibi tiplerdir... İnternette video arastırcagına en azından sadece Eskişehir tarihini bilsen zaten bu tur yazılar yazmazdın... hani bazı takımlar vardır ne dostturlar ne dusmandırlar...Ama eskilere dayanan bir yakınlasma vardır.. neyse anlamanı beklemiyorum...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Valla tvde görmüştüm 3.Lig maçıydı iki takımın oyuncuları sahada birbiriyle ölümüne kavga ediyorlardı. Ayırmak isyen hakemi de bigüzel dövüyorlardı. Taraftar sahaya inip onlarda kavgaya karışıyordu.

Olsa valla hiç üşenmem upload ederim, çok makbule geçerdi
  • Tartısmanızı Göztepe - Es-Es Tartısmasına ÇEvirmeyin Tartısacaksanız Birbirinizle Tartısın
  • quote:

Orjinalden alıntı: crunch_xxx

Tartısmanızı Göztepe - Es-Es Tartısmasına ÇEvirmeyin Tartısacaksanız Birbirinizle Tartısın

Kime diyorsun ??? Üstüme alınayım mı ??? eger bana da söyluyorsan biraz daha dikkatli oku...
  • quote:

Orjinalden alıntı: kktn1925

quote:

Orjinalden alıntı: crunch_xxx

Tartısmanızı Göztepe - Es-Es Tartısmasına ÇEvirmeyin Tartısacaksanız Birbirinizle Tartısın

Kime diyorsun ??? Üstüme alınayım mı ??? eger bana da söyluyorsan biraz daha dikkatli oku...

kktn1925 : Eskisehirli birinin Göztepeye böyle yazı yazması veya Göztepeli birisinin Eskisehirliye yazması doğal durum degildir.. Derken Zaten Benim "Tartısmanızı Göztepe - Es-Es Tartısmasına ÇEvirmeyin " Sözümle Senin Sözün Aynı Değer Taşımakta Niye Sana SÖyliyimki

• quote:

Orjinalden alıntı: stuthkfl

Arkadaşlar Belçikalı bir arkadaşım Türk takımlarının gol videoların arıyor. O Belçika'da hem hakem hem psikioloji öğrencisi. Hem grubunu eğitmek için kullanacak videolarını, hem de gollerin, kırmızı kartların tribündeki insanlar üzerindeki etkileri için. Dört büyüklerin videlarını bulmuş ama daha çok ikinci üçüncü ligdeki takımların maçlarından sahneler lazımmış.

Böyle on saniye değil de iki üç dakika olursa video daha makbule geçer. İngilizce konuşabiliyor. Yardım etmek istyen olursa adresini sorabilir.

Ben futboldan zerre anlamadığım için hiç bir site bulamıyorum

Şimdiden teşekkürler.

www.ligtv.com.tr

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.