Şimdi Ara

Gol yemiyoruz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

-Süper Lig'de geride kalan son 6 haftada kalesinde gol görmeyen Beşiktaşımız en son 9.hafta maçında Kasımpaşa'dan gol yemişti.

-Kasımpaşa maçının 89.dakikasında Andre Moritz'in golüne engel olamayan Beşiktaş 541 dakikadır gol yemezken toplamda kalesinde gördüğü 6 golle ligin en az gol yiyen takımı konumunda bulunuyor.

SERİMİZ SONA ERDİ

-Diyarbakırspor maçı öncesine kadar Süper Lig'de oynadığı son 8 karşılaşmada 1 tanesi hükmen olmak üzere 8 galibiyet alan Beşiktaş, Diyarbakırspor ile 0-0 berabere kaldı ve 2002-03 sezonunda elde ettiği 9 maç üst üste kazanma serisini egale etme şansını kaybetti. Ayrıca Beşiktaş bu hafta Diyarbakırspor karşısında aldığı beraberlikle bu sezon üst üste en çok maç kazanan takım olma fırsatını kaçırdı. (Süper Lig'de bu sezon Fenerbahçe ilk 8 haftada 8 galibiyet almıştı). Süper Lig tarihinde bir sezonda üst üste en fazla maç kazanma rekoru ise Beşiktaş takımına ait. Beşiktaş 1959-60 sezonunda 10.hafta ile 22.hafta arasında üst üste 13 maçı galip bitirmişti.

İLK YARILARDA GEÇİT YOK

-Diyarbakırspor karşısında maçın ilk yarısını 0-0 berabere bitiren Beşiktaş, böylece Süper Lig'de bu sezon evinde oynadığı 8 maçın da ilk yarısında gol yememiş oldu. (6 maçın ilk yarısını 0-0 berabere bitirdi.) Beşiktaş, bu sezon İnönü Stadı'nda oynadığı karşılaşmalarda ilk yarısını 0-0 berabere bitirdiği Antalyaspor maçını 2-0, Denizlispor maçını 1-0 ve Fenerbahçe maçını 3-0 kazanırken, yine ilk yarısını 0-0 berabere bitirdiği Gaziantepspor ve Diyarbakırspor maçında 0-0 berabere kalıp, Kayserispor'a 1-0 mağlup oldu. Siyah-beyazlı takım ilk yarısını 2-0 önde bitirdiği Kasımpaşa maçını 2-1, ilk yarısını 1-0 önde kapattığı Ankaragücü karşılaşmasını da 1-0 galip bitirdi.

SADECE 5 FAUL

-Castrol Analizlerine göre Diyarbakırspor karşısında yalnızca 5 kez faul yapan Beşiktaş takımı, bu sezon Süper Lig'de en az faulu bu karşılaşmada yapmış oldu. Rakibi Diyarbakırspor ise maç boyunca 20 kez faul yaptı. Ayrıca Castrol Analizlerine göre toplam 21 şut atan siyah-beyazlı takım bu sezon Süper Lig'de sahasındaki Gaziantepspor ve Kayserispor maçlarında da 21 şut atmıştı. Maçta 12 korner kullanan Beşiktaş bu sezon ligde en çok korner attığı iki maçından birini oynamış oldu. Beşiktaş, Gaziantepspor maçında da 12 korner kullanmıştı.

Kaynak: Karakartal.com

• Taktiğimizi dün rıdvan açıkladı. 8-2-0
  • Bu kadar haber vermene gerek yok isteyen gider haber sitesinden okur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Italiano

Bu kadar haber vermene gerek yok isteyen gider haber sitesinden okur.

İsteyen gidip haber sitesinden okusun haklısın ister okurlar ister okumazlar bu beni bağlayan bişey değil ki.... Ben sadece paylaşıyorum..
  • Gol yollarında sıkıntı çekiyoruz, adam gibi forvet lazım.
  • Haberi okudum kendi takımıma grur duydum, BJK 6 gol yemiş, yarısını GS atmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: ra hmetli

Haberi okudum kendi takımıma grur duydum, BJK 6 gol yemiş, yarısını GS atmış

O maçta Kewell bizde Serdar Özkan sizde olsa tam tersi skor olurdu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Electra

quote:

şu şöyle,bu böyle olsaydı...
  • diyarbakır gibi ligin en kalitesiz ve çok sınırlı bütçe ile kurulmuş takımına karşı bir gol bile atamıyosun
    nobreymiş nihatmış bunlar anca demirdökümspor da oynar aldı geldi iki tane adamı kendi kafasına göre
    bugün beşiktaşın fazlalıkları nobre nihat tabatha dır
    bunlar bir anlık kararlar ile ona buna nispet olsun diye yapılmış transferler
    bu üçlünün yerine adam gibi bir forvet ile sağ kanat olsaydı beşiktaş bir sürü gol atardı
    ama yok olur mu bizimkinin canı çeker onu ister bunu ister
  • quote:

Orijinalden alıntı: Electra

quote:

messi bizde olsa 7+ olurdu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.