Şimdi Ara

Golbal server...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu mu serverleri kuranlar aynı şehirde oturanlarla bir araya gelsinler ve bi global server kursunlar imkan olursa. Poland lılar kurdular bi psychic-doom diye global server o da çok tutuluyor neden biz bu kadar ayrımcıyız ki girsin yabancılar da bi global server açalım en azından ülkemizin reklamı olur deil mi? Bence deneyin ne kaybedersiniz ki

• haklisin!ama bunun icin ADAM GIBI ADAM LAZIM BU FORUMDA ADAM OLMAYAN COK INSAN VE BEBE VAR.BISELERI YEDIREMEZLER MILLETIN ANASINA BACISINA SAYARLAR.NEDEMEK ISTEDIGIMI ANLADI HERKES
  • quote:

Orijinalden alıntı: OSIRIS

haklisin!ama bunun icin ADAM GIBI ADAM LAZIM BU FORUMDA ADAM OLMAYAN COK INSAN VE BEBE VAR.BISELERI YEDIREMEZLER MILLETIN ANASINA BACISINA SAYARLAR.NEDEMEK ISTEDIGIMI ANLADI HERKES
    caner bu dediklerini yapacak insanlar bu forumda yok denecek kadar az.Bu seviyedeki insanlar cok nadir bu forumda.Adamlar okadar aşmışki kendini sanki kendilerini webzen firmasına sahip sanıyorlar.Ayrıca baska serverleri kücümsüyorlar ama kücümsedikleri serverlar Oyuncuları ve Serveri ile nekadar büyük ve seviyeli oldugunu zaten gösteriyor.Fazla söze gerek yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: TyRaNNoSauRuS ReX

caner bu dediklerini yapacak insanlar bu forumda yok denecek kadar az.Bu seviyedeki insanlar cok nadir bu forumda.Adamlar okadar aşmışki kendini sanki kendilerini webzen firmasına sahip sanıyorlar.Ayrıca baska serverleri kücümsüyorlar ama kücümsedikleri serverlar Oyuncuları ve Serveri ile nekadar büyük ve seviyeli oldugunu zaten gösteriyor.Fazla söze gerek yok

Alıntıları Göster
    kimsenin kimseyi kucumsedigi yok bahadir bak SUCLUSUN OZUR DILEYECEGIN YERDE USTE CIKMAYA CALISIOSUN!WEBZEN BIZIM B..YESIN BIZ TURKUIZ OM!SEN HALA KENDINI HAKLI GORUYORSUN.OM BI ENGELLEME ICIN KIM KIME ANA BACI KUFUR ETMIS SOYLE BAKALIM?HAKLISIN DIMI ENGELLEDIM DIYE ANA BACI SAYMAN GAYET NORMAL DIMI?????????????HALA TEREYAGI SANIYORSUN KENDINI SUS!HAKSIZSIN

• quote:

kimsenin kimseyi kucumsedigi yok bahadir bak SUCLUSUN OZUR DILEYECEGIN YERDE USTE CIKMAYA CALISIOSUN!WEBZEN BIZIM B..YESIN BIZ TURKUIZ OM!SEN HALA KENDINI HAKLI GORUYORSUN.OM BI ENGELLEME ICIN KIM KIME ANA BACI KUFUR ETMIS SOYLE BAKALIM?HAKLISIN DIMI ENGELLEDIM DIYE ANA BACI SAYMAN GAYET NORMAL DIMI?????????????HALA TEREYAGI SANIYORSUN KENDINI SUS!HAKSIZSIN

Alıntıları Göster
    AMA BU HICBISEYI DEGISTIRMEZ.COK DUSMAN KAZANDIN BUNU BIL.TURKIYENIN EN IYI UCUNCU HACK TEAM IWWW.KABUSTR.COM UZERINE SALINDILAR BILE BU BISEYI DEGISTIRMEZ.SENNN ICN HICBISE GEC DEIL.AFFETMEK ALLAHA MAHSUS!BENCE BIRAK ARTIK OZUR DILE BU OLAY BITSIN BIKTIM GERCEKTEN ISIMDEN GUCUMDEN OLUYORUM.SITEYI PORTAL KODLUYORUM.KI DAHA BI DINYA ISIM WAR!!!

• quote:

AMA BU HICBISEYI DEGISTIRMEZ.COK DUSMAN KAZANDIN BUNU BIL.TURKIYENIN EN IYI UCUNCU HACK TEAM IWWW.KABUSTR.COM UZERINE SALINDILAR BILE BU BISEYI DEGISTIRMEZ.SENNN ICN HICBISE GEC DEIL.AFFETMEK ALLAHA MAHSUS!BENCE BIRAK ARTIK OZUR DILE BU OLAY BITSIN BIKTIM GERCEKTEN ISIMDEN GUCUMDEN OLUYORUM.SITEYI PORTAL KODLUYORUM.KI DAHA BI DINYA ISIM WAR!!!

Alıntıları Göster
    ben senle ugrasmak istemedikce sen gidiosun benim hakkımda elestiri yapıosun ayrıca kabustr gelse nolcak koskoca BLUEHACKTEAM takımındanız burda ne dion.Adam neguzel global acalım demis sen gidion benim hakkımda elestri yapıon herkes kendi isine baksın sen elestri yapınca ben bakıncammı

• quote:

ben senle ugrasmak istemedikce sen gidiosun benim hakkımda elestiri yapıosun ayrıca kabustr gelse nolcak koskoca BLUEHACKTEAM takımındanız burda ne dion.Adam neguzel global acalım demis sen gidion benim hakkımda elestri yapıon herkes kendi isine baksın sen elestri yapınca ben bakıncammı

Alıntıları Göster
    oky allah yolunu acik etsn ama forumda mesajlari goruorsun.COK DUSMAN KAZANDIN BUNU BIL BYE.ABILERINI ABI OLARAK GORMUORSUN.SANA YARDIM EDECEK DAHA COK INSAN OLACAK INSALLAH ONLARIN DA ANALARINA KUFUR ETMEZSINBYE

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SRO EUROPE GRÖVLER
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

oky allah yolunu acik etsn ama forumda mesajlari goruorsun.COK DUSMAN KAZANDIN BUNU BIL BYE.ABILERINI ABI OLARAK GORMUORSUN.SANA YARDIM EDECEK DAHA COK INSAN OLACAK INSALLAH ONLARIN DA ANALARINA KUFUR ETMEZSINBYE

Alıntıları Göster
    sen bana hiic küfür etmedin canım dimi.Bak ben bir konu baslıgı acıyorum hemen elestri bunlardan vazgec bidaha ne sen bana karıs ne ben sana
  • quote:

sen bana hiic küfür etmedin canım dimi.Bak ben bir konu baslıgı acıyorum hemen elestri bunlardan vazgec bidaha ne sen bana karıs ne ben sana

Alıntıları Göster
    om sen ben seni engelledim die ana baci saydin napcam ya korucam tabi kendimi
  • quote:

om sen ben seni engelledim die ana baci saydin napcam ya korucam tabi kendimi

Alıntıları Göster
    ne engellemesi adam diyo dur cafeden cıkıom eve gidiom bi bakıom msnde yok tamam yardımın eksik kalsın ama kandırmaya hakkın yok acıkca solerdin yardım etmicem diye
  • quote:

ne engellemesi adam diyo dur cafeden cıkıom eve gidiom bi bakıom msnde yok tamam yardımın eksik kalsın ama kandırmaya hakkın yok acıkca solerdin yardım etmicem diye

Alıntıları Göster
    ben senin gibi bos adam deililm isim cikti gittm ne war bunda ANA BACI SYCAK?YA ALLAINI SEVRSEN S..GIT MUATTAB OLMA
  • quote:

ben senin gibi bos adam deililm isim cikti gittm ne war bunda ANA BACI SYCAK?YA ALLAINI SEVRSEN S..GIT MUATTAB OLMA

Alıntıları Göster
    Yaw sus kapa ceneni bıktım a.q konusmadan duramazmısın
  • quote:

Yaw sus kapa ceneni bıktım a.q konusmadan duramazmısın

Alıntıları Göster
    caner arkadaşım işte biz bu yüzden ortak hiç bir şey yapamayız
  • quote:

Orijinalden alıntı: gurkanv

caner arkadaşım işte biz bu yüzden ortak hiç bir şey yapamayız

Alıntıları Göster
    caner kardes bi forum actı kendi tartısmanıza alet ettiniz ayıp yaw acın bi forum orda kavga edin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Okocha ^^

caner kardes bi forum actı kendi tartısmanıza alet ettiniz ayıp yaw acın bi forum orda kavga edin

Alıntıları Göster

• quote:

Orijinalden alıntı: [MaLaTYa]

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bizim türk milleti güzel server oldumu çekemio ortalık hacker kaynıo adam yapıyo saldırıyı ne server kalıyo ne bişi türk milleti bişiy yapamaz

• quote:

Orijinalden alıntı: Quess

arkadaşlar bizim türk milleti güzel server oldumu çekemio ortalık hacker kaynıo adam yapıyo saldırıyı ne server kalıyo ne bişi türk milleti bişiy yapamaz

Alıntıları Göster
    a.k her boQta ben şu hackteam'denim ben şunu tanıorum ben şöyleyim , bak hacklerim seni
    gibi SÖZLERDEN BIKTIM ARTIK !!!

KAvga etmeyide bırakın bence ,

1 AY SONRA
    MUONLİNE GLOBAL SERVER KURMAYI DÜŞÜNÜYORUM ,
    ORTAK OLMAK ISTEYENLER BENIMLE IRTIBATA GEÇSİNLER ,
    2-3 SERVER ADMINIMIZ VAR FORUMDA HEPIMIZ BİRLEŞSEK OLMAZMI SANKİ ? (hem parada kazanmayı planlıyorum bu server işinden)
    İSTEYEN PM İLE ULAŞSIN BANA.
    HACKER MUABBETİ YAPACAK ADAM GELMESIN SAKIN , PİŞMAN EDERİM! .
    isterseniz birde as.... ile uğraşın bakalım birdaha klavyede yazı yazacak parmaklarınız olacakmı

• quote:

Orijinalden alıntı: DeathWing

a.k her boQta ben şu hackteam'denim ben şunu tanıorum ben şöyleyim , bak hacklerim seni
    gibi SÖZLERDEN BIKTIM ARTIK !!!

KAvga etmeyide bırakın bence ,

1 AY SONRA
    MUONLİNE GLOBAL SERVER KURMAYI DÜŞÜNÜYORUM ,
    ORTAK OLMAK ISTEYENLER BENIMLE IRTIBATA GEÇSİNLER ,
    2-3 SERVER ADMINIMIZ VAR FORUMDA HEPIMIZ BİRLEŞSEK OLMAZMI SANKİ ? (hem parada kazanmayı planlıyorum bu server işinden)
    İSTEYEN PM İLE ULAŞSIN BANA.
    HACKER MUABBETİ YAPACAK ADAM GELMESIN SAKIN , PİŞMAN EDERİM! .
    isterseniz birde as.... ile uğraşın bakalım birdaha klavyede yazı yazacak parmaklarınız olacakmı

Alıntıları Göster
    Makine güçlü olsa acmıstım simdie
    Yok ama güçlü deil malesef..
    züürt adamın dandik bilgisayarı oluyor.. doğanın kanunu bu :D:D
    ama acıcaksanız..
    BB:off olsun
    exp 1500
    heart of love kesinlikle dussun..
    drop:75
    lorencia ya gerekli tum npc leri koyun merkez bolge olsun..
    stadium da sorun olmasın..
    ------
    ahh eski günler ahh
    TURKMU da bb die bişe mi vardı..
    255 yapar 2 gunde gidip lt7 de kasıp bless soul falan dusmesini beklerdik..
    stadiumdan set toplaip erifleri keklerdik..
    bi keresinde +2 lik ds set topladım hiç kasmadan adamlar kasıo ben topluom :D goturdum birine 7 soul 7 bless verdi..
    ayrıca bless basılma oranı düsük olsun ki lucksuz itemlerde heyecan olsun..
    misal "lan ya olmazsa :D"

• quote:

Orijinalden alıntı: draculord

Makine güçlü olsa acmıstım simdie
    Yok ama güçlü deil malesef..
    züürt adamın dandik bilgisayarı oluyor.. doğanın kanunu bu :D:D
    ama acıcaksanız..
    BB:off olsun
    exp 1500
    heart of love kesinlikle dussun..
    drop:75
    lorencia ya gerekli tum npc leri koyun merkez bolge olsun..
    stadium da sorun olmasın..
    ------
    ahh eski günler ahh
    TURKMU da bb die bişe mi vardı..
    255 yapar 2 gunde gidip lt7 de kasıp bless soul falan dusmesini beklerdik..
    stadiumdan set toplaip erifleri keklerdik..
    bi keresinde +2 lik ds set topladım hiç kasmadan adamlar kasıo ben topluom :D goturdum birine 7 soul 7 bless verdi..
    ayrıca bless basılma oranı düsük olsun ki lucksuz itemlerde heyecan olsun..
    misal "lan ya olmazsa :D"

Alıntıları Göster
    draculord la turkmu da bende oynadım adamlar para bulamadıkları için kapatmışlardı galiba

• quote:

Orijinalden alıntı: Darth Mentor

draculord la turkmu da bende oynadım adamlar para bulamadıkları için kapatmışlardı galiba

Alıntıları Göster
    hyr turkmu parasızlıktan kapanmadı millet universite okuo para ile sorun yoktu ayirica bende admindim orda Raffaello X CiN felan hepimiz wardik para felan sozkunusu degildir istesek geri acariz

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.