Şimdi Ara

Gölbaşı Mogan park alanına mülteci akını (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
3
Favori
2.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Mehmet Şimşek'in politikaları ve mülteci sorunu iç savaş için en büyük iki etken şuan görünen zaten. Üstüne bir de iflas etmiş (ettirilmiş) adalet sistemi körüklüyor.

• Halisünasyon H kullanıcısına yanıt

Aynen kanka 17 milyonluk chp seçmeni arapların yanında savaşır öyle birşey olursa. Muazzam bir mantık. Keşke bu kadar zeki olabilsem.

• PunisherLord P kullanıcısına yanıt

Özel sektörün yüzünden oldu ucuza adam çalıştırmak için gençlerin önünü kestiler milletin oy verdiği için suçlu olduğunu düşünüyorum aynısı ırak savaşındada oldu orda da kukla devletçik kurdular ne kadar zarar elde ettik haddi hesabı yok muhalefet verilen görevi yapıyor devrim, ihtilal olması gerekti ama geç kalındı iç savaş yaşadığımız zaman milletin aklı başına gelir.

• Six Feet Under. kullanıcısına yanıt

ben burda zihniyetten bahsettim, o tür zihniyette olanlardan. Tatlı su solcuları, sempatizan işid destekçisi sağ kesimi, menfaati milliyetçiliğin üstünde tutan çakma ülkücü zihniyetinden bahsettim. Söylemim elbette tüm oy verenlere değil, bu zihniyette olanlara, mülteci polyannacılığı yapanlaradır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ülkede mülteci sorunu yok. Türkler zaten 2.-3. Sınıf muamelesi görüyordu. Anlamadığım tek şey hadi AKP Türk düşmanı, ya MHP nasıl milliyetçilik taslayıp sessiz kaldı…

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Halüsinasyon görmüşsün gardaş ;)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Akp başta olduğu sürece iç savaş çıkmaz. Keşke çıksa. İç savaş bu ülkenin kurtuluşu olur. Yoksa bizim millet altından donu alınıncaya kadar uyanmaz.

• Vain kullanıcısına yanıt

Benim anlamadığım kureselciler neden Arap afgan paki suri falan istiyor ne işlerine yarayacak bunlar

• OverClocKing kullanıcısına yanıt

Laa onu bunu bırakta kavurma yaptın mı, şurada iki foto paylaş garibanların ağzının suyu aksın Gölbaşı Mogan park alanına mülteci akını 

• Türk tarihi azınlıklara hoşgörü konusunda gayet sabırlı bir tutuma sahip ama o azınlıklar kudurduğu zaman hoşgörünün yerini dibine kadar intikam almış. Yani bırak olacak olan olsun bu millet yüzyıllarca akıllanmadıysa yine aynı döngüyü yaşamak zorunda.

• Sığınmacıların doğum oranı bizim dört katımız
    Her yıl bir milyona yakın bebek doğuyor kaçak gelenlerle birlikte bu hızla yirmiyıl sonra azınlık oluruz
    Filistinden beter olucaz ama yurdum insanı hala 7 uyurlar gibi uyuyor

• O gördüklerin artık Turkiyeli onları garipseme, artık Türkler ülkesinde multeci konumunda yaşamaktadır, ilerleyen süreçte Turkler altaylara doğru sürulurken Ülke Arap,Süryani,kürt,Afgan,Şiilere kalacak bir 100 yıl sonra gerçekleşme ihtimali olabilir burada yaşayanlarda Türkiyeli olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nevzat.Yildiz -- 18 Haziran 2024; 14:46:49 >
  • bizde sistematik yanlışlar çok.

bu yanlışlar üzerine vatandaş uyuyor genel olarak bence. tabi bu uyku hali 3-5-10 yıllık değil, 1938 sonrası olan bir uyku hali.

sarsılıp uyanmamız için bir şeyler gerekli gibi. inşallah bu süreçte başımız çok ağrımaz.

• Geçen gün bayram ziyaretine gelen ağır AKP'li bir akrabayla Suriyeli sığınmacı muhabbeti olmuş. Annem sahiller full Suriyeli işgal etmişler demiş. Bu akrabalar da hemen savunmaya geçmiş onlar çalışkan dürüst, Türkler'den daha iyi çalışıyorlar. Ülkeyi bunlar kurtardılar filan falan demişler. Ben yoktum evde o zaman. İyi ki de yokmuşum. Gölbaşı Mogan park alanına mülteci akını Gölbaşı Mogan park alanına mülteci akını  Vay arkadaş ülkeyi bunlar kurtarmış. Ben de biz Suriyelileri Esad'dan kurtardık sanıyordum. Ülkeyi kapatıp gidelim o zaman kaçanlar tarafından kurtarılan bizsek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 18 Haziran 2024; 15:40:19 >
  • Cem kullanıcısına yanıt
    Adana'dan müşteri 3 adet 5lt şişede şalgam getirmiş.

Kavurma ile ne gidiyo bea ;))

Acılı getirdiyse dikkat et, sonra çıkarken ateş püskürme Gölbaşı Mogan park alanına mülteci akını 

Abi senin eski nick haşin_erkek miydi?

• Mansur ankaraya sahip çıksa ya ? Tanju baskan yapiyor o da yapsin sozde milliyetci?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mültecilerdende benim gibi %40-50 vergi alınsın bakayım burada kalıyorlarmı

madem çalışıyorlar paraları var ev alabiliyorlar mülteciler 50+ milyar dolar yediler içtiler vergi

Gölbaşı Mogan park alanına mülteci akını

ödesinler artık

• Baştaki şahis ülkeyi geriye gotürmek icin ant icmis heralde

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.