Şimdi Ara

Gölbaşı Mogan park alanına mülteci akını

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
3
Favori
2.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar uzun suriyedir siyasi şeyler paylaşmıyordum, çünkü bu ülkede artık birşeyleri yaşayarak değil, deneyimyelerek insanlar yaşasın görsün istiyorum.

Dün gölbaşı mogan gölündeydim ailece. Adım atacak yer yoktu. Arabalara baktığımda 2020- 2024 model arası, inenler suriyeli. Etraf suriyeli, afgan, ıraklı kaynıyordu. Özellikle suriyeli ailelere baktığımda genç yaşta evlenip arka arkaya 4-5 küçük çocuk vardı. Demem o ki, bu ülkede büyük bir kaosun adım adım hayata geçeceğini görüyorum. Zamanında çevremi uyarıp, tehlikeyi dile getirdiğimde, onlar muhacir kardeş denildi.

Şimdi ekonomik olarak toparlanmışlar, en lüks yerlerde artık evler alabiliyorlar, hatta benim oturduğum lüks binada 3 adet daire almış ıraklı. Yakında hem nufus olarak bizi geçecekler, hem de ekonomik anlamda. Bu tehlikenin farkında olup ona rağmen mülteci güzellemesi yapan kim varsa Allaha havale ediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben zamanında çok yazdım çizdim, iki seçimdir millet hala erdoğana oy veriyorsa artık ne olacaksa olsun dedim ve forumda 2-3 senedir birşey paylaşmıyorum zaten. Yatırımı senin ülken için yapmıyorlar, senin ülkene kök salmak için yapıyorlar. Entegre olmaya niyetleri yok zaten suriyede nasıl yaşıyorlarsa burda da aynı şekilde yaşıyorlar, zaten iş yerlerinde Türk çalıştırmazlar. O yüzden ben artık yorum yapmıyorum, ne olacaksa olsun modundayım

Tek çözüm Ümit Özdağda, bunları sürecek tek lider o. Ben burada doğdular artık Türkler popilizmine inanmıyorum, kadın, yaşlı, çoluk, çocuk hepsi suriyeye sürülmeli. Esad hükümeti ile anlaşıp hepsini zorla göndermek lazım. Vatandaşlık verilenlerinde iptal edilmesi lazım. Zor değil, sadece hükümet değişikliğine bakıyor herşey

Avrupa'da neden aşırı sağ yükselişte sanıyorsunuz? Yakında Ortadoğulu ve Afrikalı mültecilerin nüfus olarak Avrupalılar'ı geçeceğinin farkına vardılar da ondan. Çoğunluğu da gittikleri yerlerin içine ediyorlar. Biz hâlâ uyuyalım, BOP tıkır tıkır işlesin, karşı çıkana da ırkçı der susturursunuz.

Bu memleket 100 sene önce Türk nüfus ağırlıklı kurulmuştu ve bu Anadolu tarihinde bir ilkti...Aslında Anadolu'nun tam anlamıyla Türkleşmesi ve müslümanlaşması da 100 sene önce mümkün olmuştu.1915'te Ermenilerin tehcir edilmesi ardından 1923'te Lozan Anlaşmasıyla Rumların mübadele edilmesiyle Anadolu'da Türk nüfus baskın hale gelmişti.II.Dünya Savaşı esnasında çıkartılan varlık vergisi gibi uygulamalarla sermaye ülkede kalmış azınlıkta olan hrıstiyan ve yahudilerin elinden alınıp Türklere verilmişti.

Ancak bugün geldiğimiz noktada tam tersi uygulamalarla karşı karşıyayız.100 sene sonra Anadolu'nun baskın nüfusu olan Türk milleti azalma ve uzun vadede yok olma tehditi ile karşı karşıya getirildi.2011 yılında Suriye'de ABD tarafından çıkartılan iç savaşla beraber Türkiye'nin içine milyonlarca Arap yerleştirildi.Bu Arapların Avrupa'ya geçmesini önlemek içinde 2016'da AB ile geri kabul anlaşması imzalandı.Suriye rejimi ile de görüşmeler yapılmadığı için her geçen yıl Türkiye'ye yerleştirilen Arapların kalıcı olması hedefleniyor.Böylece Türkiye'nin sadece demografik yapısı değil aynı zamanda İslamı anlayış biçimide ağır bir değişim tehlikesi altına girmiş oluyor.

Öte yandan kasıtlı şekilde ekonominin batırılmasıyla beraber yabancılar Türk ekonomisine dahil ediliyor.Para veren herkese memleket içinde arsa,arazi,ev,daire,dükkan vs peynir ekmek dağıtır gibi dağıtılıyor ve üstüne bonus olarak vatandaşlıkta veriliyor.Yani kasıtlı şekilde 1940'larda Türklere verilen sermaye gücü 2010'lu yıllardan itibaren geri alınmak isteniyor.Türk'e ise polis,asker ve memur olmak dışında bir seçenek bırakılmıyor.Üstelik son zamanlarda Türk'e memur olma yoluda kapatılmak isteniyor.Türk adeta kendi vatanında yabancıların mülklerini,arazilerini ve huzurunu korumak için sadece canını tehlikeye atacağı işlere yani polis ve askerliğe mahkum edilmek isteniyor.Tıpkı Osmanlıda olduğu gibi...Dahası yine en çok vergi ödeyen ve pahalılık altında ezilen unsurda Türk milleti...Tıpkı Osmanlıda olduğu gibi..

Ama söylediğiniz gibi millet bunu isteyerek tercih etti ve ediyor.Kendisini uyaranlara ise 'din düşmanı,ırkçı' diyerek en başta kendisi saldırıyor...Korkarım Türk milleti tarihte kendi varlığını kendi elleriyle sona erdiren tek millet olarak anılır olacak...Dünya üzerinde kendi otoritesine kendi egemenliğine ve kendi varlığına böylesine karşı olan başka bir millet daha yok...Türkiye'ye alınan ve daha sonra vatandaşlık verilenler arasında bile bizim Türk milletinden daha fazla milli bilinç var ve güçlendikçe onlara 'ümmet' gözüyle kucak açan Türkler acı gerçeklerle yüzleşmeye başlayacak...

Kısacası BOP tıkır tıkır işlemeye devam ediyor...Hem de bu milletin oylarını alarak...

• Ne göçmeni, ne mültecisi.???? onlar Türkiyeliler.

Göçmen dediklerin, soğuktan kaçan inüitlerdir.
    Onlarda bir elin parmağını geçmez.

Üç, beş inüit gözünüze batıyorsa, yazıklar olsun sizlere

• Avrupa'da neden aşırı sağ yükselişte sanıyorsunuz? Yakında Ortadoğulu ve Afrikalı mültecilerin nüfus olarak Avrupalılar'ı geçeceğinin farkına vardılar da ondan. Çoğunluğu da gittikleri yerlerin içine ediyorlar. Biz hâlâ uyuyalım, BOP tıkır tıkır işlesin, karşı çıkana da ırkçı der susturursunuz.

• Simdi mesela luks binada 3 daire almis dedin, ne guzel ekonomiyi canlandiriyorlar denecek. Ya disardan para getirip, ya burada girisimcilik yaparak.

Ekonomik anlamda bizi gecmeleri falan diye bir arguman olmaz, bu kotu bir sey mi?

Ama dersen ki, ileride organize olup ic savas cikarma ihtimalleri var, cok asiri uruyorlar, kendi aralarinda evleniyorlar. Biz bunlari ne olduklarini arastirmadan aldik, ise yarayacaklarinin cogu zaten Avrupa'ya gitti. Suc isleme potansiyelleri yuksek, vs vs.

Veya ben gidip bir mesire alaninda, sahilde rahat oturamiyorum falan. Ama dedigin gibi Turk milleti abi yumurta kapiya dayanmadan ise koyulmaz + basta cok kotu niyetli bir iktidar var. Felaket algi pompaliyorlar, yalan dolan da cabasi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • PunisherLord P kullanıcısına yanıt

Ben zamanında çok yazdım çizdim, iki seçimdir millet hala erdoğana oy veriyorsa artık ne olacaksa olsun dedim ve forumda 2-3 senedir birşey paylaşmıyorum zaten. Yatırımı senin ülken için yapmıyorlar, senin ülkene kök salmak için yapıyorlar. Entegre olmaya niyetleri yok zaten suriyede nasıl yaşıyorlarsa burda da aynı şekilde yaşıyorlar, zaten iş yerlerinde Türk çalıştırmazlar. O yüzden ben artık yorum yapmıyorum, ne olacaksa olsun modundayım

• hitokiri_johndoesai H kullanıcısına yanıt

bizdeki mümincilik oynayanlar zaten gözleri kapalı

• Halisünasyon H kullanıcısına yanıt
    Yani asil olay nufus demografisi. Cok hizli uruyorlar + kendilerinden olanlarla evleniyorlar. Turkle evlensenseler hadi neyse. Su an baski kurarak idare ediyoruz, bir yerde basa cikamayacagiz. Bir de malumlarin vakti zamaninda orgutlendigi gibi bunlar da orgutlenir, bilinclenirlerse boku yeriz. Vatandas bilmem ne olduklarindan, en kotu burada dogduklarindan yollayamayiz da.

Bunu guzel anlatmak lazim. Giren kisilerin tamamen denetimsiz ve kontrolsuz alinmasi, bunca canli bomba eylemi bilmem ne. Baska konulara girdik mi dallanir budaklanir is.

Malum kisi konusu bence milletin sucu degil o kadar. Muhalefet de az adam olsaydi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Tek çözüm Ümit Özdağda, bunları sürecek tek lider o. Ben burada doğdular artık Türkler popilizmine inanmıyorum, kadın, yaşlı, çoluk, çocuk hepsi suriyeye sürülmeli. Esad hükümeti ile anlaşıp hepsini zorla göndermek lazım. Vatandaşlık verilenlerinde iptal edilmesi lazım. Zor değil, sadece hükümet değişikliğine bakıyor herşey

Adamlar Türkleri adam yerine koymuyorlar, birbirlerini çok iyi tutuyorlar bize karşı

Bizim dindar kesim de bunların peşinde alkış tuta tuta gidiyor

Esed onları geri istemiyor ki, canına minnet. Kendisine muhalif olan tüm Sünniler Türkiye'ye yerleşti. Tabii buna şehirleri hedef gözetmeksizin bombalayıp altyapıyı da tahrip ederek yaşanmaz hale getirmesi sebep oldu. Kısacası 5 milyon Suriyeli'yi bize ittirdi, şimdi hiç onları geri alır mı?

• milletler dğişiyor sistem hep aynı, eğer bu suriye işi de tutarsa pakistan libya farklı bölgelerden 20 yıla büyük dalga yakındır ama onlar mülteci değil vatandaşlar en azından yarının, maddi manevi kendilerini buraya adadılar eğer sözlerinde dururlarsa kazanırlar durmazlarsa onu da tayyeap ve yancıları düşünsün, nato düşünsün bm falan düşünsün , paranın da satın alamayacağı şeyler vardır tabiii kaldıysa bıraktılarsa

Ozdag cok guzel adam da, bunca sene oldu hala tek basina, bu is tek basina olmaz ki. Partide tekse bile, diger partilerle ittifak kurmali. Ama herkese terso gidiyor, insallah ilk basta oyle gerektigi icindir, artik Yavas'la Imamoglu'yla ittifak kurmali.

Hepsini gondermek diye bir sey olmasi bana mumkun gelmiyor. Zaten meslegim geregi de baya bir Suriyeliyle muhattap oluyorum, hepsinin gitmesine gerek yok bence, faydali olanlar da var.

Demografik yapinin bozulmasi mesele. Asiri ureme, ve hic bir teste meste tabi tutulmamasi bunlarin. Entelektuel birikim olsun az da olsa, TC kurallari kanunlari olsun. Malumlarin tek derdi ucuz is gucu ve ureme oldugu icin, maalesef sonuc bu oluyor.

Bir de belki hudapar mudapar gibi, bunlari ayrilikci Kurtlere karsi dengeleyici unsur olarak goruyor bu Trabzon Rize tayfasi. Nasil stratejik deha olduklarini Suriye'de giris, gelisme, sonuc, veya diger ekonomik vs politikalarda hep beraber gorduk. Bu da icimizde dinamit patlatacak, ikisi birlik olup girecekler.

• Bu memleket 100 sene önce Türk nüfus ağırlıklı kurulmuştu ve bu Anadolu tarihinde bir ilkti...Aslında Anadolu'nun tam anlamıyla Türkleşmesi ve müslümanlaşması da 100 sene önce mümkün olmuştu.1915'te Ermenilerin tehcir edilmesi ardından 1923'te Lozan Anlaşmasıyla Rumların mübadele edilmesiyle Anadolu'da Türk nüfus baskın hale gelmişti.II.Dünya Savaşı esnasında çıkartılan varlık vergisi gibi uygulamalarla sermaye ülkede kalmış azınlıkta olan hrıstiyan ve yahudilerin elinden alınıp Türklere verilmişti.

Ancak bugün geldiğimiz noktada tam tersi uygulamalarla karşı karşıyayız.100 sene sonra Anadolu'nun baskın nüfusu olan Türk milleti azalma ve uzun vadede yok olma tehditi ile karşı karşıya getirildi.2011 yılında Suriye'de ABD tarafından çıkartılan iç savaşla beraber Türkiye'nin içine milyonlarca Arap yerleştirildi.Bu Arapların Avrupa'ya geçmesini önlemek içinde 2016'da AB ile geri kabul anlaşması imzalandı.Suriye rejimi ile de görüşmeler yapılmadığı için her geçen yıl Türkiye'ye yerleştirilen Arapların kalıcı olması hedefleniyor.Böylece Türkiye'nin sadece demografik yapısı değil aynı zamanda İslamı anlayış biçimide ağır bir değişim tehlikesi altına girmiş oluyor.

Öte yandan kasıtlı şekilde ekonominin batırılmasıyla beraber yabancılar Türk ekonomisine dahil ediliyor.Para veren herkese memleket içinde arsa,arazi,ev,daire,dükkan vs peynir ekmek dağıtır gibi dağıtılıyor ve üstüne bonus olarak vatandaşlıkta veriliyor.Yani kasıtlı şekilde 1940'larda Türklere verilen sermaye gücü 2010'lu yıllardan itibaren geri alınmak isteniyor.Türk'e ise polis,asker ve memur olmak dışında bir seçenek bırakılmıyor.Üstelik son zamanlarda Türk'e memur olma yoluda kapatılmak isteniyor.Türk adeta kendi vatanında yabancıların mülklerini,arazilerini ve huzurunu korumak için sadece canını tehlikeye atacağı işlere yani polis ve askerliğe mahkum edilmek isteniyor.Tıpkı Osmanlıda olduğu gibi...Dahası yine en çok vergi ödeyen ve pahalılık altında ezilen unsurda Türk milleti...Tıpkı Osmanlıda olduğu gibi..

Ama söylediğiniz gibi millet bunu isteyerek tercih etti ve ediyor.Kendisini uyaranlara ise 'din düşmanı,ırkçı' diyerek en başta kendisi saldırıyor...Korkarım Türk milleti tarihte kendi varlığını kendi elleriyle sona erdiren tek millet olarak anılır olacak...Dünya üzerinde kendi otoritesine kendi egemenliğine ve kendi varlığına böylesine karşı olan başka bir millet daha yok...Türkiye'ye alınan ve daha sonra vatandaşlık verilenler arasında bile bizim Türk milletinden daha fazla milli bilinç var ve güçlendikçe onlara 'ümmet' gözüyle kucak açan Türkler acı gerçeklerle yüzleşmeye başlayacak...

Kısacası BOP tıkır tıkır işlemeye devam ediyor...Hem de bu milletin oylarını alarak...

• x (formerly twitter)
    Denetle Haber (@denetlehaber) on X
    https://x.com/denetlehaber/status/1802642640212525398

Antepten kaç gündür iğrenç görüntüler geliyor. Birileri kasıtlı olarak buraları bu hale getirdi, başka türlüsü mümkün değil.

• Bunun dışında şöyle bir durum var; trafikte ''MA-MB-MM-MC'' yani vergisiz plakalar aşırı çoğaldı ve binenlerin hepsi Afgan-Suriyeli-Iraklı-Arap

Adamlara bir de vergisiz araç sürdürüyorlar.

• Long Nightt kullanıcısına yanıt

BOP işlemiyor %95'i tamamlandı artık. Bu ülkenin son 5-10 yılı. CHP'de oyunun içindeymiş geç anladık. Yerel seçimlerden bugüne bir tane CHP'li belediye başkanı Mansur ve Ekrem dahil ortalıkta yoklar. Özgür desen fanatik akp'li çıktı zaten.

ümit özdağ son seçimde ısrarla mansur yavaş olsun dedi. Hatta çatı adayı yapalım diye muhalefete kaç kere iletti. Kılıçdaroğlu- Erdoğanın 2.tura kalmasından sonra tüm muhalif seçmenler kılıçdaroğlunun çekilmesini, Oğanın yarışmasını istedi, çünkü bu şekilde ancak erdoğan kaybedebilirdi. Ama kılıçdaroğlu inat edince kaybetti. Zaten kendi kurultayında da son ana kadar diretti. Aslında kaybın en büyüğünü kılıçdaroğlu yaşattı. İlk etapta mansur yavaş aday olsa siler süpürürdü, ama onunda ılımlı politikası gereği suriyelileri göndermezdi

• Long Nightt kullanıcısına yanıt

altına imzamı atarım net

• zotacing kullanıcısına yanıt

Tüm iktidar ve muhalefet çöp. Ümit ozdağı mumla arayacak bu millet. iç savaş yakındır. Bu iç savaşta Türkler(zafer partisinden) ve araplar(akp+mhp+chp türevleri) olacak. O günler yaklaşıyor

• Küreselci yeni dünya düzenine hoş geldiniz. Yıllardır Türkiyeden Türk kimliğini silmeye uğraşıyorlar, yakında gerçekten azınlık olacağız. Biz Kürtler bizi geçecek derken Araplar, Pakiler, Afganlar da geldi

şimdi gerçekten azınlık olacağız. Türklerin bu milletlerin nüfus artışı hızını ve çocuk sayısını yakalaması imkansız. Zaten yakalamamalıyız da, çok nüfus sorun ve sefalet demek.

Ama anlaşılmasın ki bu sadece bize karşı yapılan birşey, şu an Avrupa, Kanada ve ABD de aynısını yaşıyor. Akın akın Arap ve Hintli alıyorlar, sokaklarında kendi milletlerinden adam görmek zor.

Yeni dünya düzeninde Arap, Paki ve Hintliler nüfuslarıyla dünyayı ele geçirecek benim anladığım bu. Ulus devletler ise bir bir silinecek. TR'den kaçıp Avrupaya mı gittin? Orası da aynı olacak.

Fazla üreyen milletler ülkelerinden taşıp dünyayı ele geçiriyor, işin özeti bu. Ülkelerin başlarına globalistler tarafından yerleştirilen politikacılar da göçmenleri sorgulamadan alıyor ki plan işlesin.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.