Şimdi Ara

GOLD BOMBAYI PATLATTI (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
239
Cevap
11
Favori
24.440
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hata verse de ödeme alıyor dikkat edin limitiniz eksilere düşüyor başıma geldi hala geri dönüş bile yapılmadı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: inexo

hata verse de ödeme alıyor dikkat edin limitiniz eksilere düşüyor başıma geldi hala geri dönüş bile yapılmadı

yok hocam benden çekilmemiş baktım hatta 5-6 kere denedim olmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: torna&do

Az önce LG L7 beyaz renk telefonu BKM ile bonus kartla 450 tl + garanti link de gelirse 45 tl de oradan dönerse 405 tl ye aldım..telefon eski model ama piyasaya göre 100 tl ucuza almış oldum..
    Ayrıca bu 625 kişi bence alışverişi cazip hale getirip hızlandırmak için konulmuş bir PR çalışması...çoktan 625 sipariş geçilmiştir bence..

hocam L7 ben de düşünüyorum nasıldır araştırdınız mı htc desire c var bende hangisi iyidir özellik performans olarak,anlıyor musunuz?
  • turgay0651 T kullanıcısına yanıt
    Her türlü LG L7 bariz önde.

İşlemci
    Kamera
    İncelik
    Ekran genişliği ve çözünürlüğü
    ips ekran
    önde kamera

inceleyin:::

http://kiyas.la/tr/cep-telefonu/karsilastir/LG-Optimus-L7-II-P710-vs-HTC-Desire-C
  • quote:

İşlemci
    Kamera
    İncelik
    ips ekran
    önde kamera

http://kiyas.la/tr/cep-telefonu/karsilastir/LG-Optimus-L7-II-P710-vs-HTC-Desire-C

sağolun hocam önde göründüğü belli de aldığıma değer mi daha iyi bir şey mi alsam dedim ama 400e gelirse makul gibi.yoksa üste 300-400 daha çıkmak gerekiyor daha iyisi için

• quote:

flexi geçerli değil ing geçerli

hocam ing nin ne kampanyası var gold'da?
  • lvntcvk11 L kullanıcısına yanıt
    şu ekran görüntüsünde yazmış gold yetkilisi. onu diyorum

• quote:

İşlemci
    Kamera
    İncelik
    ips ekran
    önde kamera

kardes eger duz l7 modelini aldiysan iptal edip l7 2 olan ile degistir 100 tl civari daha pahali ama cok daha iyi. kliksada l7 2 569 tl ustune cek ve puan kampanyalari var.

• quote:

Orijinalden alıntı: helsloot

Altta konuşmalar kısmında gold yetkilisi açıklama yapmış garanti link ile bkm birleşmiyor demiş ayrıca , Flexi kartlarda dahil değilmiş !!

https://store.donanimhaber.com/a7/ed/4c/a7ed4c10265f8172bda3219fd7db91c1.JPG
     GOLD BOMBAYI PATLATTI

iki kampanyada da birleştirilemez diye madde yok. Kafalarına göre kural uydurmaları yok mu

• valla ben almayı başaramadım sonra sinirlendim vazgeçtim iki kampnaya birleşirse alacaktım ama yok olmuyor işte ... şimdi paso mail geliyor ürün sepette nasıl yardımcı olabiliriz diye ... :) gerçi o otomatik geliyordur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helsloot -- 8 Mayıs 2014; 13:51:49 >
  • quote:

şu ekran görüntüsünde yazmış gold yetkilisi. onu diyorum

ekran görüntüsüne baktım ama flexinin geçerli olmayıp ing nin geçerli olduğu bonus kampanyası nedir? link olamaz sadece garanti bonuslar dahil. nedir peki?
  • lvntcvk11 L kullanıcısına yanıt
    ben eleman saçmalamış demek istiyorum gerçeklikle pek ilgili yok yazıya bakıp cevap veriyorlar

• Gold.com.tr’de %10 Bonus!
    26 Nisan – 29 Mayıs 2014 tarihleri arasında kampanyaya katılan kullanıcılara, Gold.com.tr’de yapacakları 100 TL ve üzeri alışverişlerde %10 bonus hediye!

Kampanya 26 Nisan – 29 Mayıs 2014 tarihleri arasında Gold.com.tr’de yapılan 100 TL ve üzeri alışverişlerde geçerlidir.
    Kampanyadan bir müşteri en fazla bir kez faydalanabilir ve en fazla 50 TL bonus kazanabilir.
    Kazanılan bonuslar 3 Haziran 2014 tarihinden itibaren kullanılabilecektir.
    Kazanılan bonuslar 4 Temmuz 2014 tarihine kadar kullanılabilecek olup, bu tarih itibariyle kullanılmamış olan bonuslar geri alınacaktır.
    Kampanyaya Garanti Bonus Card, Bonus Ticari Kartlar ve Money Visa kartlar dahildir.
    Kampanyaya katılım 20.000 TL bonus bütçesi ile sınırlı olacaktır.
    Kampanya sadecewww.gold.com.tr ‘den yapılan alışverişlerde geçerlidir.
    Kampanyaya ek kartlar, diğer banka Bonus Card'ları, Bonus Genç, Flexi, Miles&Smiles kredi kartları, Shop&Miles kartlar, American Express kartlar, Bonus Ticari Kartlar haricindeki ticari kartlar, sanal kartlar ve Paracard dahil değildir.
    Kart hamili müşterileri, Facebook uygulaması üzerinden veya Twitter'da #garantilinkgold hashtag'ini kullanarak kampanyaya katılabileceklerdir.
    Garanti Link uygulaması ile, Bonus Card’ınızı link.garanti.com.tr üzerinden Facebook ve Twitter hesaplarınızla, yalnızca cep telefonunuzu ve cep telefonunuza gelen doğrulama mesajını girerek Link’leyebilirsiniz.
    Garanti Bankası kampanya ile ilgili olarak dilediği zaman değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

bunu tekrar paylaşıyorum garanti ne dediyse o benim için. goldun dediği beni bağlamıyor

bu arada kampanya uzamış.

GOLD BOMBAYI PATLATTI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inexo -- 8 Mayıs 2014; 16:33:55 >

• Ne zamandır şu moto g yi inceleyip duruyordum, kampanyayı görünce bende aldım bir moto g.
    800 civarına paralel S3 lerde vardı ama bunu tercih ettim, inşallah doğru karar olmuştur.
    Garanti Link olayı biraz muallakta ama olursa kargo hariç 599 liraya gelmiş olacak ki, şu ana dek bu telin gördüğü en ucuz fiyat olacak sanırım .
    Ben iki kampanya birleşir bonus gelir diye düşünüyorum ama bakalım göreceğiz.
  • bana 2 kez karttan çekildi diye şikayetvara yazınca uydurma sipariş açtılar. sonra sipariş iptal edildi yazdılar. paramı 1-2 gün daha kullanmış olacaklar.

• burjuva16 B kullanıcısına yanıt
    ben aşağıdaki tableti 579 a aldım aldım tavsiye edrim

http://www.gold.com.tr/samsung-galaxy-tab3-gt-p5210-10-1inc-tablet-pc_u
  • Ben 2 adet 2 TB WD Ultra 2,5" disk aldım. İkisi 560 TL. İsteyen olursa tekini 280'e bırakacağım. Buradan isteyen çıkmazsa ilan açacağım.
  • Para çekildi ama siparişerim kısmı boş gözüküyor.hemen yansımıyor mu acaba?

• c0mpeng C kullanıcısına yanıt
    mail gelmiştir sipariş sonradan görünebilir

• inexo kullanıcısına yanıt
    Yok ne bkmden ne de golddan mail gelmedi.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.