Şimdi Ara

GOLD BOMBAYI PATLATTI (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
239
Cevap
11
Favori
24.440
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kampanya halen devam ediyor. biraz önce 500 tl sipariş ekledim bkm'de 100 tl otomatik düştü. bilginize.
  • bu arada nasıl 625 kişiymiş ki bir türlü tükenmedi kampanya. Hayret.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Senceru

Moto G'yi taksitle 600 e denk getirebilseydik çok güzel olacaktı..

Hediye çekini dahil etmemişler. Saçmalık..

Onun dışındada ne alsamda kullansam bilemedim ya..

PC toplayayım diyorumda masraf..

Moto G 650 ye de bence değer hocam.

3-4 gündür kullanıyorum .Elimde telefonu gören çok beğeniyor. N11 den bir de kılıf aldım.

Hızı filan süper. Sarj süresi gayet başarılı. Ekran görüntüsü de harika. Ses çok çok iyi. Kamera çekimi de açık havada çok güzel. Kapalı alanda bile güzel bence.

• 500 tl civarı tablet almayı düşünüyorum varmı tavsiyesi olan
  • inexo kullanıcısına yanıt
    Gold'un sitesinde yazıyo maalesef, en alttan ikinci cümle

GOLD BOMBAYI PATLATTI
  • Haber veren arkadaşa teşekkürler kaptım birşeyler.anneler günü öncesi çok iyi oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Az önce 4440338 'den Mustafa Bey aradı.

Kartı garanti link e bağlayıp alışveriş yaptıktan sonra hastag ile mesaj atsak da kabul oluyormuş. Şartlarda alışveriş öncesi kayıt zorunluluğu olmadığından kartınız garanti link e bağlı ise ve mesaj atmadan alışveriş yaptıysanız problem yok. Mesajı alışveriş sonrası da gönderebilirsiniz.

Buna ek olarak Bonus American Express in dahil olduğu bilgisini de aldım. Yalnız dikkat edin Bonus Platinum veya normal american express ler dahil değil. Sadece Bonus kart ile aynı ekstrede kesilen ve normal bonus karta bağlı olan Bonus Amex kampanyaya dahil.
  • Tam gold'a yakışır hareket. Televizyon alıyordum 40 tl civarı fiyatını artırdılar.. Tebrikler..

Alırken dikkat edin fiyatlara.
  • gayet güzel kampanya dun gece ben de birşeyler aldım dolmamış hala kontenjan. konuyu açan arkadasa teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmette -- 8 Mayıs 2014; 10:49:36 >
  • Haber veren arkadaşa teşekkürler. 500 TL lik alışverişi 360 a getirdim.
  • Arkadaşlar gold takip kodu vermiyor mu? Sadece sevk edilmiştir yazıyor.

1-2 saat sonra sisteme eklemişler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MantarTheGreat -- 8 Mayıs 2014; 11:54:51 >
  • Az önce LG L7 beyaz renk telefonu BKM ile bonus kartla 450 tl + garanti link de gelirse 45 tl de oradan dönerse 405 tl ye aldım..telefon eski model ama piyasaya göre 100 tl ucuza almış oldum..
    Ayrıca bu 625 kişi bence alışverişi cazip hale getirip hızlandırmak için konulmuş bir PR çalışması...çoktan 625 sipariş geçilmiştir bence..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tornado34 -- 8 Mayıs 2014; 11:32:34 >
  • İşleminiz onaylanmamıştır. Başka bir kart ile işlemi tekrar deneyebilirsiniz. BKM Express üyeliğiniz oluşturulmuş, kartınız hesabınıza eklenmiştir. Başka bir kart seçmek için "Başka Kart Seç", işlemi iptal etmek için "İptal" butonuna basın.

Bkm express de böyle bir hata alıyorum çıldıracam

Edit : kartı daha yeni tanıttım acaba ondan mı kaynaklı ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helsloot -- 8 Mayıs 2014; 11:55:10 >
  • kampanyayı gördüğümden itibaren alışveriş yapmamak için çok uğraştım fakat yine yenildim 1 tane 2 tb 2.5 " wd 1 tane 1 tb wd aldık 405 lira ödedik haber veren arkadaşa teşekkürler yine masrafa soktun bizi
  • Arkadaşlar taksitlendirme olmuyor mu o yüzden mi hata alıyorum ?? acaba ?

İşleminiz onaylanmamıştır. Başka bir kart ile işlemi tekrar deneyebilirsiniz. BKM Express üyeliğiniz oluşturulmuş, kartınız hesabınıza eklenmiştir. Başka bir kart seçmek için "Başka Kart Seç", işlemi iptal etmek için "İptal" butonuna basın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: torna&do

Az önce LG L7 beyaz renk telefonu BKM ile bonus kartla 450 tl + garanti link de gelirse 45 tl de oradan dönerse 405 tl ye aldım..telefon eski model ama piyasaya göre 100 tl ucuza almış oldum..
    Ayrıca bu 625 kişi bence alışverişi cazip hale getirip hızlandırmak için konulmuş bir PR çalışması...çoktan 625 sipariş geçilmiştir bence..

bkm taksit yapmadı garanti elektronik sektörü algıladı (her ay yaptığı gibi 3e böldü)

• ben ilk önce garanti link linkledim daha sonra bkm express samsung tableti taksitli almaya çalışıyorum ama kabul etmiyor taksit seçenekleri cıkıyor bkm nin sayfasında onay koduda geliyor ancak sonrasında

" İşleminiz onaylanmamıştır. Başka bir kart ile işlemi tekrar deneyebilirsiniz. BKM Express üyeliğiniz oluşturulmuş, kartınız hesabınıza eklenmiştir. Başka bir kart seçmek için "Başka Kart Seç", işlemi iptal etmek için "İptal" butonuna basın."

böyle hata alıyorum , sorun nerede olabilir ?

Edit : Kampanya'ya bonus flexi dahil değilmiş ondan mı hata veriyor yoksa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helsloot -- 8 Mayıs 2014; 12:28:26 >
  • Altta konuşmalar kısmında gold yetkilisi açıklama yapmış garanti link ile bkm birleşmiyor demiş ayrıca , Flexi kartlarda dahil değilmiş !!

https://store.donanimhaber.com/a7/ed/4c/a7ed4c10265f8172bda3219fd7db91c1.JPG
     GOLD BOMBAYI PATLATTI

• helsloot kullanıcısına yanıt
    flexi geçerli değil ing geçerli

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.